Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен

• 19 530
  • 387
  •   1
Отговори
# 285
И аз пия Пренатал отскоро, засега нямам никакви оплаквания, даже май съм и по-свежа:) Преди да забременя не закусвах, само чаша кафе ми беше достатъчна, но след прочетеното тук се опитвам(и засега успявам) винаги да хапна нещичко преди да взема Пренатал-а.

# 286
Здравейте момичета,
Исках да ви попитам за страничен ефект от фолиевата киселина. Вече три месеца я приемам и наблюдавам, че гърдите започват да ме болят доста по-рано, а и по-силно докато ми дойде менструацията. Има ли някаква връзка с приемането на фолиевата киселина?

# 287
Здравейте момичета,
Исках да ви попитам за страничен ефект от фолиевата киселина. Вече три месеца я приемам и наблюдавам, че гърдите започват да ме болят доста по-рано, а и по-силно докато ми дойде менструацията. Има ли някаква връзка с приемането на фолиевата киселина?

Здравей Veronnika!

Не мисля, че този витамин може да повлияе така на организма ти. Може би с промяната на времето и ти си станала по-чувствителна! Може и хормонални промени да настъпват ...  newsm78

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 15:06 от AnMary

# 288
Това, което чувстваш ти и засилен предменструалният синдром. Едва ли той  може да има връзка с фолиевата киселина.

# 289
Нямам такива проблеми. Не е от фолиевата киселина със сигурност.

# 290
Благодаря за отговорите. Дано, ако някой е имал подобен проблем да сподели.

# 291
Здравейте пак! Имам проблем  - лениви черва и сега по време на бремеността положението доста се влоши. Засега взимам Пренатал и съм доволна. Jamieson предлагат Био ленено семе - лененото семе се препоръчва при проблеми с храносмилателната и отделителната система. Чела съм някъде, че е хубаво да се комбинират продукти от една фирма, тъй като се допълват - ако сте чули друго, моля да ме поправите. Мислите ли, че мога да комбинирам Пренатала с лененото семе? Дали ще навреди? Моля, дайте и други предложения как да се справя с този проблем.

# 292
  • в Кошера
Здравейте пак! Имам проблем  - лениви черва и сега по време на бремеността положението доста се влоши. Засега взимам Пренатал и съм доволна. Jamieson предлагат Био ленено семе - лененото семе се препоръчва при проблеми с храносмилателната и отделителната система. Чела съм някъде, че е хубаво да се комбинират продукти от една фирма, тъй като се допълват - ако сте чули друго, моля да ме поправите. Мислите ли, че мога да комбинирам Пренатала с лененото семе? Дали ще навреди? Моля, дайте и други предложения как да се справя с този проблем.

Хапвай повече плодове и зеленчуци - тъкмо вече има избор  Peace
Също храни, богати на фибри, кисело мляко...и мноооого вода  Peace
Лененото семе е ОК, но не ми се струва добре да привикваш изцяло към него, защото после положението съвсем ще се "спече"  Mr. Green

# 293

Аз имам приятелки, които имат такъв проблем. Вземат някакви билки на чайчета и ядат доста течни неща. Определено щом има продукти на една марка би трябвало да взаимодействат добре, както казваш.  Peace Особено, ако са предназначени за бременни.

# 294
Сладкото или сокът от рози и сладкото от смокини на гладно с няколко чаши вода помагат много често за успешна отделяне. Със своя разхлабителен ефект имат добро въздействие върху организма.

# 295

Съществуват хомеопатични продукти, които облекчават положението.

# 296
Благодаря момичета, много внимавам какво ям и пия доста вода, досега съм пробвала всякакви билки, чайове, какво ли още не...Единствено ми помагаше някакво лекарство(не мога да си спомня името, май беше Дуфалак), пробвала съм хуск - пак не става, ябълки, кивита и круши  - никакъв ефект. А с  лекарства не бих искла да натоварвам организма и този на детето ми.

# 297
Здравейте мамета,

От няколко дни забелязвам, че започват да ми излизат киселини към обяд. Пия сутрин фолиева киселина, не приемам газирано и съм в началото на бременността. Може ли да има връзка между неправилен прием на киселината или чувствителност на моя стомах?

# 298
charovnicanadara, повечето бременни имат киселини, дори преди забременяването да са нямали подобен проблем. не е свързано с фолиевата киселина. за киселините пробвай със сода или с талцид, който е най-лекото от всички лекарства срещу киселини.
успех в борбата и леко бременеене   bouquet

# 299
Здравейте мамета,

От няколко дни забелязвам, че започват да ми излизат киселини към обяд. Пия сутрин фолиева киселина, не приемам газирано и съм в началото на бременността. Може ли да има връзка между неправилен прием на киселината или чувствителност на моя стомах?

Често срещан проблем са киселините,но не заради фолиевата. Ако приемаш киселината на гладно, може и да имаш дискомфорт. Пробвай със закуска или млекце. Аз пиех против киселини талцид. Peace

Общи условия

Активация на акаунт