Жената Дева 5 -жените хамелеони :)

• 26 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Сопот, Пловдив
Е, и аз, разбира се, се притеснявам на първо място за детето, колкото кача - толкова, но все пак пък и гледам да не се тъпча излишно, гледам да хапвам по-полезни, не толкова мазни и изобщо предразполагащи към надебеляване неща. А за отслабването след това- искрено се надявам да е така.

# 631
Аз пък да ви кажа,точно като бременна съм била най-стриктна,
и двете бременности качих 6-7 кг.,
но третата-12,без да променям хранителния режим от първите две....ЕГН-тооооо,е това е,
и може би това, че забременях година след второто раждане....,
но да си дойдем на думата,ям много сладко,бе,момичета,като казвам много,много значи....,
и като дете ядях много,ама не го смесвах с другото,полезното,де....ха-ха,пък сега и полезното и шоколад....да не се мина,дето се вика....

# 632
Аз качих само 2 килограма върху тези на които забременях,първите месеци свалях.Бебето излезе
4,850кг.Излязох от родилният по слаба от преди да забременея.Честно казано нищо не ядях,освен сирене и плодове,които сега не вкусвам.Сладко и тестено не обичам и не ям,шоколад само като ме друсне нервата.Страшен хищник съм,да се чуди човек от какво качвам. newsm78

# 633
Хахаха готина тема сте захванали...
Ми аз съм от дебеланките - в момента на ръст 173 мъдря 90 кила (качих ги през втората бременност и вече година и кусур не мога да ги смъкна) Не се притеснявам от това, но ми тежи и да се мъча и да не се мъча не мърдам.....но тук има и още няколко фактора свързани с лекарства, които не мога да пренебрегна та за това ще си ги търпя до момента в който мога да започна да свалям. Най - добре се чувствам на 75

# 634
Да вземем да си постнем по една снимка,да си се радваме дружно....,
arween,събра ми очите,как го изхрани в себе си това човече,
голям човек си родила,браво,както казваше една акушерка в родилното за едно бебе ,родено цели 5кг. и нещо "Сега ви изписвам,а в понеделник с раницата и на училище"
shammi,лекарствата са коварно нещо,объркват метаболизма,сега гледай да си здрава,

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 19:43 от Еластина

# 635
Докато ви четох и изядох 1/2 шоколад Милка.
Имам друг проблем аз, от 1 седмица ме удря ток при допир на най-различни мебели и предмети, независимо с какво съм облечена.  Confused

# 636
Докато ви четох и изядох 1/2 шоколад Милка.
Имам друг проблем аз, от 1 седмица ме удря ток при допир на най-различни мебели и предмети, независимо с какво съм облечена.  Confused
ами така е при любовта ,Ах-че,прехвърчат искри....

# 637
Ох,момичета разсмяхте ме.Аз го родих моя хубостник 2,600кг.А до него една мома 4,800кг.Но до годината ми качваше всеки месец от 2 до 2,300кг.Беше доста лакомо бебе,ядеше си всичко.Дупето му тежеше и не си даваше зор нито да се обръща,нито после да проходи.Защо да се мъчи детето.После като хукна няма спиране.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 20:38 от mama na niki

# 638
И аз съм при миньоните,1,62см и от 50 до 52 кг.по време на бременноста качих само на корем,и за месец два си влезнах в тези килограми.Ходя само на ниски обувки,чехли,сандали.За разлика от мен мъжът ми е 1,85см на 110 кг. Grinning Не харесвам,слаби и ниски мъже.Той милият не може без сладки неща,случвало се е в 11ч.да слиза до магазина за шоколад и сладки.Аз самата не обичам сладко,на 2,3 месеца може да опитам нещо,но плодовете и сладоледа ми са стихията.

И аз съм със сходни мерки- 1.63, в момента 55 кг, но нормалното ми тегло (при което се харесвам) е между 48-50. Иначе по същия начин харесвам високи и едри мъже(в никакъв случай слаби). Настоящото гадже е 1.85 някъде и е близо 100  Peace
Винаги съм следяла с какво се храня, външния вид е много важен за мен. Не толкова килограмите, а как се чувствам в тялото си. От стрес отслабвам много бързо, което не е много добре за кожата, но....какво да се прави- организъм.

# 639
  • София
 Hug Как сте ,Девици хубавици?
За килцата -от нерви отславбам  и аз.
За качването-най-много ми се лепи на корема и ханша   Sad
Имам едни упражнения за стегнат корем,но честно да си призная не съм много редвона в това начинание.
Диети спазвам когато реша,че имам нужда.
По принцип ям много плодове,обичам всичко от тесто и рядко ям шоколад и сладко.
Искам да спортувам системно,но за сега не ми се получава...

# 640
1,60 съм висока и тежа 50 килограма,тук май все дребосъци сме се събрали. Joy Падам си по високи мъже и грам не харесвам дебелаци. PeaceДържа на това как изглеждам и не разбирам жени които не се подържат.За мъжете се отнася същото,ненавиждам мърльовците.Имам нюх на куче търсач Joy
чувствителна му работа. Grinning
Преди спортувах много,все пак съм завършила Рилски спортист,имам завършен курс за фитнес инструктор и се подвизавах често из залите,но сегааааа.......забрави. ooooh!Пускам телевизора и се потя в леглото на сутрешните гимнастики. hahaha

# 641
  • Сопот, Пловдив
1,60 съм висока и тежа 50 килограма,тук май все дребосъци сме се събрали. Joy

Аз съм от великаните-изключения - 180см  Crazy  Mr. Green .

# 642
  • В голямото море...Живот
 ooooh!
Разсмяхте ме  Joy
Стефи как ви са тези упражнения за корем  Thinking Аз имам голяма нужда сега след операцията.

# 643
Ти,забрави.След коремна операция....никакви силови упражнения,да не си докараш някоя по голяма беля.Да сме на ясно. Peace

# 644
Роис,ти ще носиш знамето,АнМари ще следи за реда отзад,
стройна редица заформихме....
Лека вечер,момичета

Общи условия

Активация на акаунт