Моля?!! Светотатство е да сравняваш това жалко парвеню с Тина Търнър!
Лили НИКОГА не е била дори близо до Великата Тина, а с агресивната си "сексуалност" на преклонна възраст предизвиква позиви за повръщане!
Каква прима?! Да не полудяхте?! Едно изкуфяло бабе не ебава да свали слънчевите очила, докато дава интервю, вие тук сте се отъртили в поклон! Освен това, в соц-а, по някакви причини, именно тя е подпомогната да бъде талант, а хиляди други творци - не. Това нали го знаете?! Или заслепени от благоговение мислите, че гол талант я е направил соц звезда?!
Oле-ле, колко гнусно и просташко изказване и чуждопоклоническо също.
Отвратена съм
Значи може да се надупиш пред грачещата, неможеща да пее, с дебел гъз и изкуствени коси Тина Търнър, а финната, деликатна и невероятно талантлива Лили Иванова ( само защото е българка) я плюеме.
На същия принцип и като следствие от същия манталитет някои българи се мазнят на чуждите хора, а като се върнат в къщи бият жената и децата си, просто защото са техни.
В тази тема има доста мнения отражение на този манталитет.
Аз обаче съм реалист и не страдам от никакви национални комплекси - Лили Иванова може да е от малък град в малката ни страна, но е ГОЛЯМА ПЕВИЦА.
Да се отрича това, и да се величаят някакви нещастни и неможещи да пеят негърки само защото са чужбински продукт и то х'американски е смешно и показва дълбоки комплекси за малоценност, неинтелигентност и нелечим провинциализъм на авторките.
Истината е, че ако Лили Иванова се беше родила в някой малък американски град сега светът щеше да бъде в краката и , но това е защото там хората са по-френдли и не са такива завистчии и злобари. И тогава всички тук щяха да се изпотрепват да пишат хвалебствия за нея и смирено да благовеят:)))