Лили Иванова- горгона или примадона на българската естрада

• 23 586
  • 385
  •   1
Отговори
# 210
О, извинявам се в такъв случай, изпуснала съм я  Blush
За песните - "Осъдени души", добре. А нещо от последните 20-30 години?
JoyАаааааааааааа,аз не съм от феновете,просто се сетих за песента,от последните 20-30 не знам наистина(то преди 30 не съм била и родена де Laughing)

# 211
Та кои са всъщност песните, които са направили Лили Иванова велика певица? Фенове, припомнете ми!  Simple Smile

Взе ми го от устата Simple Smile Иначе аз лично смятам (осъзнавам, че всеки има различен музикален вкус) , че примерно една Марги Хранова е много по-кадърна и великолепна певица, в сравнение с Лилито. И който и каквото ще да казва, истина си е, че през соца си беше изкуствено лансирана. Може би от там се сдоби със "звездната болест".

Ara_bella, истината е че, че ако Лили Иванова се беше родила в някой малък американски град, досега най-голямото нейно постижение щеше да е сигурно в някой кареоке-бар.

Истината е че, това е типично мнение на средностатистическия завистчия без значение Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Хората са го казали - никой не е пророк в родината си.

# 212
  • гр. Шумен
Маргарита Хранова я предложих в тази тема, преди 5 или повече страници. Няколко човека не можаха да се сетят коя е тя  Thinking  и я сбъркаха с Мими Иванова  Tired
Е, нали знаят къде е правила шопинг Галена и колко кубика има в циците си "Златка"Joy
O'key, BirdsFlu,  peace Peace! Аз нямам "източници" от "кухнята"  и се налага да разчитам на медиите (апропо, почти същото се каза и по Дарик, май от Мишо БЕлчев, да не те излъжа newsm78), но всъщност факта, че почти цялата гилдия участва там, а половината ходи и в Бургас е по-показателен от това да търсим кой е пресякъл пръв фотофиниша.
МАлко встрани от темата, но въпреки всички простотии, които изчетох, евала им правя на певците от старата гвардия за бързата и всеобща реакция на един такъв казус.
Всъщност не знам защо е останало впечетление, че Лили Иванова не се включва в подобни изяви, напротив, доста често го прави.

А ето една по-различна Лили Иванова, когато не се изживяваше като осмото чудо на света:
http://www.vbox7.com/play:01b749af

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 10:43 от Sessilly

# 213
Лили Иванова се включва във всички благотворителни прояви, и в Българската Коледа, и за Гого и къде ли не. Има специална програма за талантливи деца и помага със средства без да се пъчи и бие в гърдите.

Според мен това не е случайно - тя е изтънчен и красив човек.

Разбра се също, че Лили Иванова е била изряден платец, а Васил Найденов е този дето години не си е плащал данъците, което не е чудно за неговия манталитет.

Придържайте се към фактите, дами, колкото и да ви мъчи завистта, че Лили изглежда на 70 по-добре от много 20-годишни:))))

Поздравявам всички тук с най-хубавата песен на Лили Иванова
шшшт, слушайте - http://www.vbox7.com/play:94c3f093

песента е от 2007 - някой тук се цепеше, че новите и песни не били хубави..Не са хубави ли? Прекрасни са.

И на живо ...http://www.vbox7.com/play:c3694a4d&al=1&vid=

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 11:02 от Ara_bella

# 214
Ама какви концерти правят разните Анели, Камелии, не зала1, ами цели стадиони пълнят.  Ще кажеш, много са велики.

# 215
Ама какви концерти правят разните Анели, Камелии, не зала1, ами цели стадиони пълнят.  Ще кажеш, много са велики.

е, нека да сме точни с фактите - нито една фолкаджийка досега не е напълнила самостоятелно зала 1 на НДК , още по-малко пък стадион. И няма да стане:)Simple SmileSimple Smile

# 216
А ето една по-различна Лили Иванова, когато не се изживяваше като осмото чудо на света:
http://www.vbox7.com/play:01b749af
Леле, колко е облечена  Laughing

# 217
На Sessilly, искам да благодаря за предоставеното видео.  newsm10

# 218
е, нека да сме точни с фактите - нито една фолкаджийка досега не е напълнила самостоятелно зала 1 на НДК , още по-малко пък стадион. И няма да стане:)Simple SmileSimple Smile

Глория - 2 или 3 пъти.

# 219

Придържайте се към фактите, дами, колкото и да ви мъчи завистта, че Лили изглежда на 70 по-добре от много 20-годишни:))))

Според мен на този свят има само един човек, който би могъл да се изцепи така, и това е Лили Иванова. Ара_белла е Лили Иванова и никой не може да ме убеди в противното.

# 220

Според мен на този свят има само един човек, който би могъл да се изцепи така, и това е Лили Иванова. Ара_белла е Лили Иванова и никой не може да ме убеди в противното.
Joy Joy Joy

# 221
Не е . Лили Иванова би се държала много по-просташки.  Досега да бълва змии и гущери и да не можем да се доближим да екрана от плюенето й.  И любимия ми съскаш звук, който издава.

# 222
Това е поредната тема за Лили (ако не се лъжа, де)...
Не я харесвам особено, но признавам, че има страхотен глас и песни, които на мен ми харесват (не всички, но определено има някои, които слушам с удоволствие).
Но питането ми е - защо не я оставите на мира?
Ако укрива данъци - от вас ли взема парите? Спомням си имаше тема "Лъжете ли държавата...". Там сума народ се избиваше да се хвалкоти колко и как е прецакал държавата и другарчето... Не виждам разликата нещо...
Не е ли редно вместо да се пенявите тук, да оставите службите да си свършат работата?
Или ако толкова много се интересувате от нейните данъци - по-скоро да се питате защо службите не са си свършили работата...
Макар че по-логично ми се вижда да изисквате нагледност и прозрачност за данъците на много от "тъмните" субекти, а не на някаква си певица...
Ако някой има проблем с нея и неплатените му авторски права, то проблемът си е лично негов и като иска - да ходи и да го разрешава в съда. Това не променя факта, че Лили има хубав глас, например.
А относно личния й живот - поредната тема доказателство за това, че масово сънародниците ни си падат "махленски клюкарки" и все под нечии завивки надничат...  Joy
А колко от Вас, плюещите, са идеални? Чешити винаги има и всеки е такъв по своему...
Така че, хайде да не се правим на свети води и да гледаме повече в собствената си паничка. Май ще ни е по-добре и по-спокойно...

# 223
  • гр. Шумен

Ммм, не е! Когато вървеше Дансинг старс 2, Ара Белла превъзнасяше Слави до небесата сини. Така че нЕма като как да е Лили Иванова!  Joy Joy
Servalan, може би самата Лили провокира подобни коментари към собствената си персона с действията си в последните години. Лошо няма - скандалът продава! Друг е въпросът за какъв дявол й е необходим скандалът...

# 224
А, бе, каквато ще да е, ама не мога да се съглася да НЕ си плаща данъците.
И, наистина, каква прима е Лили Иванова?! Нещо като прима карта е - купуваш и не можеш след това да се отървеш доживот.

Общи условия

Активация на акаунт