на Порастналите дечица (с малко закъснение)тези няколко дни неуспявам да се организирам и това е... оказа 4е вси4ки ще сме си в къщи по една или друга при4ина и у нас е една малка лудница...

/, весела, игрива, жизнена... Ако не я чувах да кашля на 2-3 пъти от сутринта не бих казала, че й има нещо. То това е добрия вариант де - засега бутам сиропи, увиличих добавките от Аквасорс, чайче, мед, лимон, клеева... каквото се сетя там. Сега се отдаваме на фотосесии, тоалети, преобличания, прически, украси... 

, ама получих доста категоричен отговор. Дори ме попита къде съм се загубила, защото аз от келешлък реших, че ще му се обадя 10 дни по-късно отколкото се бяхме уговорили, само и само да забавя раждането, той да си запълни графика и да остави за по-нататък.
)
Тази тема баш се оказа толкова страхотна-торти, цветя, картички 
...
Хем ме е яд, че не заспива, хем ми е жално като плаче така 

/. Добре, че си далече иначе като нищо половината форумски мами щяхме да се самопоканим на гости 

Жалко, защото тези снимки са уникални
Не знам кое е по-натоварващо за психиката на бъдещата мама: да си знаеш датата на раждането или пък това да не е известно и да чакаш, кога ще се случи
Като се замисля май предпочитам да не знам, като че ли ми е по-спокойно, иначе ще ми е голям шаш 
Моят като му казах, че отнема година това поведение - както е
То вчера е кихнала 3-4 пъти имаше 2-3 опита за покашляне. През нощта спа изключително добре, покрай нея и аз
И така, надявам се одисеята с нашето боледуване за 2 дена да е приключило вече и днес да се отдадем на заслужена разходка