Отговори
# 165
на Порастналите дечица (с малко закъснение)

тези няколко дни неуспявам да се организирам и това е... оказа 4е вси4ки ще сме си в къщи по една или друга при4ина и у нас е една малка лудница...

# 166
Честит рожден ден на порасналите сладури Галя, Ани, Емилия и Никола! Нека бъдат здрави, да растат умни, красиви и щастливи и животът им да е изпълнен с късмет и любов!

Честит празник на щастливите мами!

Ива, как е рожденичката днес?

Аз май приключих с празнуването на втория рожден ден на Дея и вече мога да се отдам изцяло на подготовката за раждането и бебето. Вчера посрещнахме последната "порция" гости и беше много хубаво. Мисля, че Дея се забавлява добре и съм почти сигурна, че разбира какво става и е щастлива.

# 167
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАРТЕНЧЕТА:
АНИ, НИКОЛА ГАБРИЕЛА И ЕМИЛИЯ!

Да почерпя и за нашият празник - заформих набързо една софра /не се давам на КикиНики/ Mr. Green:

Марги,
браво на вас - сега наистина само позитивно мислене и очакване на бебка  Peace
Рожденничката ми е горе-долу добре - кашлицата не се е увеличила, като че ли е и намаляла /а дано  Praynig/, весела, игрива, жизнена... Ако не я чувах да кашля на 2-3 пъти от сутринта не бих казала, че й има нещо. То това е добрия вариант де - засега бутам сиропи, увиличих добавките от Аквасорс, чайче, мед, лимон, клеева... каквото се сетя там. Сега се отдаваме на фотосесии, тоалети, преобличания, прически, украси...  Peace

# 168
Днес сме рожденници! Кога минаха 2 годинки Wink Wink Пожелавам и другите дечица Галя, Ани, Емилия от все сърце да са здрави и весели!
 Довечера ще празнуваме подобаващо, а после ще кача снимки.

# 169
Честит рожден ден на всички празнуващи   bouquet

# 170
Честит рожден ден на прекрасните мартенчета Галя, Ани, Емилия и Никола! Да са здрави и щастливи, палави, игриви! Болести да няма и да радват мама!

# 171
  • София
Честит рожден ден на Галето, Ани, Емилия и Никола!! Да са здрави, весели и засмени!

Честит рожден ден и на всички дечица, които съм пропуснала тези дни!

Иве, досега гледах снимки на Галето. Тя е просто една съвършена малка кукла! Много, много, много сладка! Да й нацелуваш бузетата на тази чаровница!

# 172
  • Бургас
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ПРЕКРАСНИТЕ ГАЛЯ,АНИ,ЕМИЛИЯ,НИКОЛА!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ МАЛКИ СЛАДУРЧЕТА!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА ОТ РОДИТЕЛИТЕ!
Аз не съм се разписвала,ама питайте ме дали бях в състояние.В механата,в която бяхме обърнах няколко ракии и бях в много добро настроение-играх,пях ,другите също де.Страшни хора въртях също.В караокето също танцувах и пях и росно-росни с мъжа ми се прибрахем към 4 часа сутринта и си поиграхме и с него на свободна територия /детето беше горе при баба си,а уговорката беше да си спят долу при нас/.
На сутринта трябваше да водя малката на ясла-станах в 6 часа и бях като ударена от гръм,ама криво-ляво я заведох с автобуса и се върнах отново с него,ужас беше.
И си лягам аз към 10 часа да спя,а мъжа ми звъни към 13 часа с изненадата,че отново аз ще трябва да ходя за Мария да я взема,че той закъсал с колата.Еййй,повярвайте ми,идеше ми да го удуша,ама хванах атобус в 15 часа и се срещнах със сестра ми.Оттам мерих дрехи и сестра ми ми направи подарък рокличка-къса,аз такива ги нося-с гол гръб,черна,абе супер ми е...
Днес цял ден готвя за моя рожден ден,който е утре.
Надявам се,че всички сте добре.

# 173
Честит рожден ден на Галето, Ани, Емилия и Никола!!!
Със закъснение честит рожден ден и на тези сладурчета, които пропуснах тези дни!!!
Желая им щастливо детство!!!

Ние сме добре, при нас е пролет  Simple Smile
Ето ни кайсията в двора:

Диванетата днес се омазаха с крем Здраве - или по-точно, Джиа намаза и брат си  Laughing
Ей ги на, снежните човеци  Laughing:

Цял ден правят бели, направо ми се събират очите вече  Joy

Искам да ви предложа нещо, което ще ви направи съпричастни към съдбата на едно детенце с невероятна майка, а същевременно ще ви остави хубави спомени...
Става дума за това:
Вики има нужда от още 11 000 лв за лечение.

За да помогнем на Вики, и да научим децата си на споделяне и грижа за другите, миналия уикенд организирахме благотворителни фотосесии. Събрахме около 1 000 лв.
Тъй като има още желаещи за снимки, а и нашият(момичетата от фотографската тема, подфорум Хоби) ентусиазъм не секва, решихме и тази седмица да снимаме за сладката Вики.

Снимките в София:
На открито ще бъдат в Борисовата градина от 11 до 14 часа в неделя, езерото с лилиите, цена 30 лв. Снимки тук и тук.
В студио ще снима Калина - 0889913003. Цена на сесията - 40 лв за 20 снимки. Снимки тук.
Във Варна ще снима Малена - тел. 0899 807 352 (Биляна), като 50% от събраните средстава от нея ще бъдат насочени към Пламен. Снимки тук.
За Шумен отговаря Шоши - тел. 0895458252  (Диана) Снимки тук.

# 174
Здравейте, мили момичета!
Нали започнах работа и хич не мога да се организирам с писането. Хем не работя много, но явно загубата на тренинг си оказва влияние.
Честит рожден ден на Галето, Ани, Емилия и Никола! Пожелавам на прекрасните ни мартенчета много здраве, щастие и безгрижно детство.
Честит 2-ри рожден ден и на всички сладурчета, които съм изпуснала последните дни!
Не съм чела нищо, надявам се всички да са здравички.
Целувки засега.

# 175
Момичета, днес говорих с лекаря, при който ще раждам и се оказа, че в понеделник ще ме приемат в болница за изследвания и други подобни и до края на следващата седмица ще родя. Хич не исках да е толкова скоро, дори се опитах да се пазаря Wink, ама получих доста категоричен отговор. Дори ме попита къде съм се загубила, защото аз от келешлък реших, че ще му се обадя 10 дни по-късно отколкото се бяхме уговорили, само и само да забавя раждането, той да си запълни графика и да остави за по-нататък. Mr. Green Не ми се получиха сметките, дано е за добро. Ако ме питате защо искам да е по-нататък, няма да мога да ви дам смислен отговор, но си навих на пръста, че трябва да е през април. Не че сега е рано, напротив, съвсем навреме си е. Следващата седмица ще съм в 38 г.с., което си е съвсем нормален период за секцио, ама пуст телешки акъл...

Олимпия, тази инициатива с фотосесиите, която започна да става тенденция, е прекрасна! Ще ми се да снимам Дея, но сега ми е напрегнато. Надявам се повече да няма нужда от събиране на средства за лечение на деца, а снимките да ги правим за удоволствие, а не с благотворителна цел. Praynig

# 176
Марги, стискам палци всичко да е наред!
Да знаеш, ама ти си знаеш, че тук тръпнат сто хиляди сърца да сте добре с бебчето и да ни се похвалиш! А времето си е напълно добре. (И аз така  “отложих“ нещата, той докторът вика “ела рано“, но аз си “укъснях“ Joy)

Честито на всички празнуващи!!!  bouquet Тази тема баш се оказа толкова страхотна-торти, цветя, картички Mr. Green Пълни ти се душата Crazy

Как да питам сега на фона на тази приказка дали и вашите мартенчета са усвоили тръшкането до съвършенство???
Мими не винаги, но адски трудно взе да заспива, по 2-3 часа приспиване на обед, вечер... А ето сега от 1.00 се събуди да ми съобщи, че “Мими пиш“, ходихме в тоалетната, изпишка се и от тогава, че и още играе с баща си, не заспива.
И песни, и скарване, и какво ли не... Не и не... Confused
Нервна като за световно, като правиш нещо, което не иска да правиш-рев със задъхване #Crazy...
Само да кажа, че общо за две години (ще станат скоро Mr. Green) се е будила през нощта да има най-много 3-4 пъти.
Дано да мине това, ако е период... На зъб ми мирише, но няма как да надникна... Confused
Дадох панадол, дано се успокои, че  Tired Хем ме е яд, че не заспива, хем ми е жално като плаче така Rolling Eyes
Ех, наоплаквах ви се, край Hug

Иначе за Гери съм спокойна. Мими си хапваше кротончета и ми носи едно, хванато с два пръста и вика“Мими ааа бебе“ (Мими за бебе), предвидила кротонче и за бебето Heart Eyes

# 177
  • Бургас
ЧЕСТИТА 2 ГОДИНКА НА ИВАЙЛА НА МАМА АНДЖЕЛА!НЕКА БЪДЕ ЖИВА,ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ПОСЛУШНА СЛАДУРАНА!ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА!

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ДНЕС И ЗА МОЯ РОЖДЕН ДЕН КОЙ С КАКВОТО ПОЖЕЛАЕ!
  party023 beer2 Drunk Misc Baby Bottle
Вчера съм готвила цял ден,за да мога днес да си отпочина.
Правих шницели с кайкма и малко картофи,тиквички с чеснов сос,руска салата,картофена салата с майонеза и яйца,пилещки дробчета с лук и пилешко с гъби малко.Ще нарежа мариновани краставички и мезета-салам,шунка,кашкавал.Мисля,че това е достатъчно.За децата съм взела снаксове,пуканки и малко сладки.Има бира,ракия и безалкохолно.Салата няма,ама направих таратор за всеки.Мислите ли,че е достатъчно?
Марги,щом лекаря така преценя,ще го послушаш нали е за ваше добро.
Ще чакаме с нетърпение малкото сладко бебче.
Мария този път изкара цяла седмица на ясла.Все още няма сопол.Ама аз още й давам всеки ден "Aerius".
А аз днес се чудя с какво да се облека
-пробвах 2 полички-едната си я купих скоро-лилава като люляк,малко по-семпло де,много приятен цвят,мини е,аз такива ги нося и отдолу сложих боди с дълъг рткав и черен чорапогащник.Харесах се за пръв път от 10 години насам.Но исках да меря и една друга-отново мини-червена,със същото черно боди,също беше добре,но вече ми хлопа в корема и сложих колан.Още ще се почудя до довечера.Какво ви занимавам с моите глупости...

# 178
  • Тук и там
Илиянче, от сърце ти желая голям купон довечера  Peace
Да си здрава, весела, засмяна, да си намериш работа, която да те удовлетворява и да помислите за ново попълнение в семейството  Laughing

Ама като ти четох менюто, ми потекоха лиги, нищо че бях закусила вече /не че го правя по принцип  Wink/. Добре, че си далече иначе като нищо половината форумски мами щяхме да се самопоканим на гости  Mr. Green Joy

Още една рожденничка имаме днес:
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА! Много щастие, здраве и късмет й желая!

# 179
  • Тук и там
Сега по другите теми, че иначе моят пост ще заема цялата страница  Joy

Много ми се искаше да помогнем за добрата кауза, написана от Олимпия, но за съжаление тогава няма да можем да отскочим до Борисовата. Peace Жалко, защото тези снимки са уникални  Rolling Eyes
Марги, малко остана и колкото да отлагаш, няма къде да бягаш  Peace Не знам кое е по-натоварващо за психиката на бъдещата мама: да си знаеш датата на раждането или пък това да не е известно и да чакаш, кога ще се случи  Thinking Като се замисля май предпочитам да не знам, като че ли ми е по-спокойно, иначе ще ми е голям шаш  Mr. Green Ама ти не бъди като мене  Peace
LeAn, ми добре дошла при мамите с пуберчета  Laughing Поне на това ми прилича, аз нали преди два дена за това писах. Бе ще мине, само ние да оцелеем  Crazy Моят като му казах, че отнема година това поведение - както е  Rolling Eyes по принцип се ококори два пъти  Shocked

Моята пораснала госпоЙца днес е чувствително по-добре от гледна точка на кихане и кашляне - пу,пу  Wink То вчера е кихнала 3-4 пъти имаше 2-3 опита за покашляне. През нощта спа изключително добре, покрай нея и аз  Crazy И така, надявам се одисеята с нашето боледуване за 2 дена да е приключило вече и днес да се отдадем на заслужена разходка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт