Отговори
# 150
на АЛИНА,КАТЕРИНА,АЛЕКСАНДЪР И БОЖИДАР! 

за мамите

# 151
Благодаря ви за милите пожелания,много ми е хубаво тези дни,нещо като в безкраен купон се чувствам  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНА,[КАТЕРИНА,БОЖИДАР И АЛЕКСАНДЪР/size]

Марги,всеки ден поглеждам дали не се е увеличило твоето семейство,то съвсем не е останало на твоята рибка да цопне в големия ни океан,чакаме я с нетърпение    bouquet

# 152
 Да са ни живи и здрави мартенчетата, празнували рд тия дни:) Благодарим и за поздравленията за нашия рд. Малко със закъснение Бела черпи с Тооо-Таааа:)

Повече снимки- в подписа ми:))

# 153
  • Тук и там
Днешният ден също е пълен с порастващи мартенчета:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИЯ, ТЕОДОР, КРИСТИЯН, ФИЛИП, НИКОЛ И КОСТАДИН !
Да раста здравички, палави и любознателни дечица !

За мамите празнично внимание:

# 154
  • Тук и там
Къдрич, страхоно музикална девойка си имате  Peace
Като я пуснах на РС-то и Галя се загледа, след което се правеше, че си играе с разни нейни неща, но беше закротена - ослушвайки се. На второто, третото пускане на клипчето вече фръцкаше дупенце  Peace Очаквам с всяко следващо пускане вече и да запее с Али Joy
КикиНики, страшна "тооооота" - как се справихте с нея  Laughing

Моя мъж, практичен мъж - решил, че тортата ще я ядем ние и поръчал каквато на него му харесала, а не детска  ooooh!
Имало време и когато Галя започнела да разбира, тогава щяла тя да си ги одобрява  Crossing Arms

Днес ще направим за пореден ден излизане - определено детето ми се чувства по-добре като потичка на въздух.  Peace

# 155
  • Бургас
Здравейте на всички!
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА Дария,Теодор,Кристиян,Филип,Никол,Костадин!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО БЕЗГРИЖНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И РАДВАЙТЕ МНОГО МАМА И ТАТЕ!

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ И ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА МОЯТА СЕСТРА,КОЯТО ДНЕС СТАВА НА 30 ГОДИНИ!НЕКА МИ БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА И НАЙ-СЕТНЕ ДА НАМЕРИ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК,КОЙТО ДА Я НАПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 156
Честит рожден ден на Дария,Теодор,Кристиян,Филип,Никол,Костадин!

Честито и на вчера празнувалите Али,Катерина,Александър,Божидар!

Али как издокарва мелодията................

Много хубави клипчета и снимки.Скоро не бях влизала и се бяха посъбрали за гледане.

# 157
  • Тук и там
Илиянче, да ти е жива и здрава сестричката  Peace Хубава възраст е това, нова декада, дано я сполети и едно хубаво ново начало в личен план  Wink

Аз да се оплача от моята глезана  Crossing Arms Днес съм я сложила да спи още в 13 ч. /по принцип заспива към 14-14,30ч. - такъв режим сме си създали  Rolling Eyes /. Та легна си и гладна и разревана... и тупната по памперса - ама нервите не ми издържаха, пък аз съм крайно търпелив човек  Blush. Направо ми разказа играта и не знае какво иска: играем си нещо, започва да хленчи и се тръшка, тичкаме с топката, в един момент нещо пак не й изнася. Опитвам се да се изясним със спокоен тон, но тя още повече заревава насреща ми и такива ми ти истории  Tired Ей, да се изнервя така не е било от доста време  Crossing Arms То е ясно, че му е скучно само с мене на това дете, ама мен не ме пита какво ми е само с него  Mr. Green
Та, добре започваме седмицата с моето пуберче Crazy Я някой да драсне по-оптимистичен пост, че развалих темата  Wink

Редактирам се, но чак сега видях всички снимки от празника на Бела  ooooh!
Голяма сладурана е станала рожденничката, как елегантно си посреща гостите  Peace И имам силните подозрения, че ще сродяваме КикиНики и Зори  Mr. Green Това си мислех и като гледах снимките от Жорковия р.д., но сега пак ми направи впечатление как се гушкат двамата  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 17:42 от Iva-1977

# 158
KikiNiki, много е сладка Бела! Правилно се е ориентирал Жорето Laughing А ти пак си надминала и най-добрите сладкари!
Къдричка, невероятна е Алина! Пее му се, няма спирка това дете Laughing
Момичета, харесала съм едни бели маратонки за Сияна, ама това снежно бялото много ме притеснява, ще стане само на снежно бяло! ooooh! Някой има ли опит, да сподели как ги опазва...

# 159
Честит рожден ден на Ясен! Нека расте здрав и щастлив за радост на мама и татко!

Илияна, да ти е жива и здрава сестричката и от тук нататък да е много щастлива и обичана![/size]

Иве, аз доста четох за тръшкането и ината, които описват като бебешки пубертет и ми настръхва косата като се сетя, че обикновено трае 1 година. Crazy Но по Дея съдя, че настроенията не са постоянни, а по-скоро на периоди и с много търпение, отвличане на вниманието и обяснения, нещата стават по-поносими. При нас един от най-големите проблеми беше, че не ми даваше да я преобличам - ревеше много силно и истерично, почервеняваше цялата, извиваше се на дъга и беше невъзможна каквато и да е комуникация. Като четох в една тема проблемите на другите майки, все едно бяха описали Дея с обличането - явно е често срещано явление. Сега преодоляхме това настроение, но смяната на дрехите трае двойно повече от преди - първо преобличаме една кукла, като в това начинание Дея е главен участник - задължително я навличаме с някоя дреха на Дея, слагаме й памперс, правим й масажче и гимнастика и след това вече моето диване доброволно започва да се съблича и даже с кеф си подава крачетата да й обуя чорапи или панталон и т.н. Та така, всяка смяна на памперс се оказва дълга и двойна заради куклата Simple Smile, но пък сме весели и усмихнати, а не ревящи и истерични.

Ники, чудесна е Бела, не мога да й се нагледам. Heart Eyes А тортата скри шапката на мъжа ми. Уплаши се човекът, че ще му вземеш хляба. Wink Laughing

angelfish, и аз имах твоите притеснения за едни бели сандали на Дея. Купихме много бонбонести сандали на Рихтер /демек, на не особено ниска цена/ и аз реших, че в любимите й пясъчници, ще се обелят за нула време и ще станат много грозни сиви и захабени сандали. И така с целия си акъл почти не й ги обувах, но когато най-сетне се престраших, се оказа, че са доста издържливи, пък и докато мина сезона, те й омаляха и това, че тук-таме имат по някоя едва забележима драскотина, се оказа без никакво значение. Сега ще търся същите, но по-голям номер. Simple Smile

# 160
  • Тук и там
Честит 2-ри рожден ден на празнуващите днес
Ясенчо на мама divna и госпожицата на мама Sizela !
Да растат послушни и здравички дечица !

angelfish, аз да ти кажа съм купила на Галя 3 чифта мартонки - чисто бели, бяло и розово и чисто розови. Преди да си ахнала каква разсипничка съм /не че не е така де  Mr. Green/ ще кажа, че единия чифт струва 2,60 лв.  Peace Изобщо не ги и пазя, защото няма и да ме е яд ако се наложи да ги хвърля за тези пари  Wink И в интерес на истината са си много сполучливи, чукнати тук-там, но мисля в нормите  Whistling За инфо същите тук в нашите магазини ги видях по 15,00 лв. чифта  Shocked Та едва ли ти помогнах, но да си кажа  Crazy

Марги,
точно и аз за бебешкия пубертет четох... Бе и преди съм казвала, не ми е лошо детето, но явно вчера беше един от пиковите й моменти. Все пак след като се събуди беше коренно различно дете  Peace До вечерта то не беше смях, гонения, игри - чак баща й се учуди като се прибра за какво съм се жалвала с такова добричко и полушно дете  Mr. Green Не се случва често, но случи ли се...  ooooh!
Хайде оставям ви засега  Hug

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 08:53 от Iva-1977

# 161
Леле, Марги, то не ти остана! Благородно ти завиждам, че скоро ще се отървеш от корема и ще гушкаш бебче Heart Eyes
Иве, кви са тия маратонки за 2,60 лв? #Crazy Тези понеже са 28 евро, Nike, та затуй им се чудя от вчера...

# 162
  • Тук и там
angelfish, от магазин, в който продават конфискувани стоки на митницата  Mr. Green Ама Найк си е марка, така че ... Peace

Да ви кажа в момента съм малко шашната - хем го пазих от вируси това дете и явно някъде не съм догледала  Rolling Eyes
Сутринта кихна 2 пъти, но не обърнах особено внимание на това. В 11 и 20 ч. вече за пръв път една такава хубава магарешка кашлица му удари, че направо ми събра очите  Shocked Веднага тръгнах да й давам сироп с НАН, защото тя само да види нещо различно и тича като луда и не иска изобщо да поеме нещо  ooooh! Та този сироп пийна наполовина с натискане от моя страна. Излязохме да потичка в двора, само кихна 1 път - отдадох го на слънчицето. Иначе е весела, засега сополки няма... Обаче след хапването на обяд пак се изкашля едно хубаво  Confused Натиснах я с мерилката за Панадол и й набутах сиропа  Confused Сега спи, на мен сърцето ми е свито и чакам да видя дали ще кашля...
Днес трябваше да си поприготвя това-онова за утрешния й рожден ден, а то какъв празник ще е - среща с педи  Cry Cry Cry
Пак се наоплаках, дано да ни мине бързо това чудо  Sad
Ако някой е попаднал на бързо-действащ сироп против кашлица, който детето му да харесва и пийва с охота - приемам идеи за лечение  Peace

# 163
Иве, ти какъв сироп даваш? Щом няма сополи, е добре да я преслуша педиатър, за да види от къде идва кашлицата. Дея често кашля, но това е от сополите, които при нея не се стичат като реки навън, а отиват направо в гърлото. Даже по някой път си мисля, че е напълно здрава, а се оказва, че има ужасни сополи, които не се виждат.
Аз също действам със спринцовка от панадол иначе, в повечето случаи, отказва да пие каквото и да е било. Държим я двама човека, за да успея, абе ужас.
Дано не е нищо сериозно и да е само инцидентно кашляне от нещо което я е подразнило. До утре да е напълно здрава! Hug

# 164
  • София, Борово

Ние сме се загубили, но който познава моята професия, знае какво значи годишно приключване  Crazy

По тази причина и мен ме няма...

Честит Рожден ден на порасналите дечица! Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт