Отговори
# 135
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСИ !
ОТ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ !

Ех, че тортички...  Mr. Green

# 136
на ГЕОРГИ И НИКОЛАЙ, НА ЕЛЕНА ДИМИТРИС И ДАНИЕЛ.

# 137
Честит Рожден Ден ,ВЕСИ!

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И НИКОЛАЙ, НА ЕЛЕНА, ДИМИТРИС И ДАНИЕЛ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ВЕСИ!!!!

# 139
Честит рожден ден на всичките ни пораснали дечица! Нека бъдат здрави, щастливи, весели и игриви!

Веси, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана и все така красива, лъчезарна и стилна!

Момичета, сърдечно благодаря за пожеланията отправени към Дея! Трогателни сте!

Рали, страхотни са ти момичетата! А тоалета на Габи ме плени. Simple Smile Пускай по-често снимки, за да им се радваме.
angelfish, честита новина! Както казва моята лекарка - Нас Бог много ни обича, щом ни награждава с две дъщери. Heart Eyes

Ох, не мога да изгледам клипчетата, които сте пуснали, че е никое време и ще събудя всички, но утре ще наваксам.
Прави сте, че се изгубих заради подготовката за ЧРД Дея. Хем гледах максимално да се улесня, хем ми отне много време и се поуморих. Даже сънувах кошмари - че гостите не идват, а мъжът ми е изял половината торта преди Дея да духа свещичките. Grinning Очертава се още едно голямо празненство, ама ако имах възможност и 10 щях да направя, защото Дея се вълнува и съм почти 100 % убедена, че осъзнава за какво иде реч. Всъщност разбира, че всичко се прави в нейна чест и реагира много сладко и емоционално и на украсата, и на подаръците, и на гостите и най-вече на тортата.
Моят гинеколог иска до 7 дни /всъщност те вече останаха 4 дни/ да съм родила, но аз не бързам и въобще не мисля за раждането все едно не съм в 37 седмица, а в 7-ми месец. Чакам да отпразнуваме изцяло рождения ден на Дея и след това няма да има мърдане, ще звъня на лекаря в МД да се уговорим за ден и подозирам, че доста бързо ще родя. Wink

п.п. Ах как ме е яд! Не ми публикува цвета, който съм си избрала и ми плясва надписа черен. Close Много мразя като стане така.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 05:06 от Мaрги

# 140
  • София, Борово
Марги! Наближило съвсем, а?Simple Smile)) Hug
Да знаеш, че с нетърпение ще чакам да пуснеш смс. Понеже не влизам редовно искам да ти пожелая леко раждане имного бързо възстановяване!  261uu Flowers Four Leaf Clover Hug
Прегръщам те силно Hug

# 141
  • София, Борово
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН НА Алина, Катерина, Александър и Божидар!
С пожелания за здраве, щастие и много безаварийни палави игри!

Честит празник на майките им!

# 142
  • Тук и там
Честит 2-ри Рожден Ден на порастващите днес
малки госпожици Алина и Катерина,
и господа Александър Майкъл и Божидар!
С пожелание за незабравими детски игри и много приятелчета !

Малко внимание и аз мамите:

# 143
  • Тук и там
Марги, наистина не останало време и ще гушкаш бебока  Heart Eyes
Вчера съм седнала и гледам няколкото албума, пък и достатъчно количество снимки на Галя още от първите месеци. После с мъжа ми се разнежихме и си пуснахме и старите й клипчета с първите усмивки, с първото й преобръщане, с мъките да докопа някоя играчка лазейки по коремче, която е на 10 см. от нея... Много мило ми стана и някакси страшно мъчно, че така бързо минаха тези моменти и ей го на - диването ни прави номера  Peace
Много положителна енергия ти пращам за да бъдат нещата както трябва и както казва моята щерка : "Гууу-Гууу" / пак в превод гуш-гуш/ от нас  bouquet

# 144
  • Sofia
Ето малко снимки от рождения ден на който му се гледа
http://srgn.snimka.bg/children/2-rd.482334

Малко са, че в тази лудница ми беше само до снимки, но колкото толкова.  Laughing
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!

# 145
от името на Катерина благодаря за пожеланията!   bouquet

# 146
  • Бургас
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА АЛИНА,КАТЕРИНА,АЛЕКСАНДЪР И БОЖИДАР!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И РАДВАЙТЕ МНОГО МАМА И ТАТЕ!
Марги,така е,позагуби се от хоризонта.
А защо твоя гинеколог иска да раждаш в 7-ми месец?Има ли основания за това?
Иве,и аз така като гледам албумите колко малка е била Мима и каква е сега,колко говори,всичко разбира,а и устата й не спира.Говори много и като голям човек,ама ние все сме такива в нашето семейство,така че има от кого да го наследи.
Вчера ходихме горе при сестрата на мъжа ми на гости и Мария вика:"Икам таатоо/таратор/,сипаха й,икам сега кауауче/кашкавалче,икам салам.След това чичо й стана и тя му вика:"Чичо,лей Мимито да/вода/.Чичо й си донесе мусака и хляб да яде и още преди да е седнал на мястото си,Мария отиде му седна на мястото и вика:"Айдеее,ядем мукака,чичо дай мене...,абе смях голям е.
Весело е с нея,ама е огромен инат,ти го биеш,то ти се смее и си прави пак белята.
Хайде,лек ден на всички ви!

# 147
А защо твоя гинеколог иска да раждаш в 7-ми месец?Има ли основания за това?

А, не, иска да родя след 7 дни, което ще рече около 20 дни преди термина, ама аз не искам да бързам. Wink Сега съм в 37-ма седмица, но ме се вижда рано. Simple Smile

Иве, и аз отварям от време на време първите снимки на Дея и се удивявам от огромната промяна, станала само за 2 години. А ми е толкова мило като я видя какво малко вързопче е била. Чудя си и с второто бебе ли ще реагирам толкова емоционално на всичко, както с Дея?

# 148
  • Тук и там
Марги, сигурна съм, че ще реагираш и по-емоционално с малкото мишле  Peace
Просто вече ще си си дала сметка, че трябва да изживееш всичко и връщане няма  Hug
Ох, ама ако знаеш само как се вълнувам за това, което те чака  Crazy
Илиянче, правете клипчета на Мимето да се види един ден каква лудетина и приказливка е била  Wink
Савина, големи сладури си имаш вкъщи - да не питам просто как се оправяш с тях нали  Hug
И добре си се отчела със снимките, сега остава и другите да пуснат някоя да видим празнуващите мартенчета  Wink

# 149
Благодарим за пожеланията и честит рожден ден на всички празнуващи!

Ние сме се загубили, но който познава моята професия, знае какво значи годишно приключване  Crazy

и честит рожден ден на връстничетата от Алина, който не е гледал във фейсбук
http://img22.imageshack.us/my.php?image=dscn0450.mp4

Общи условия

Активация на акаунт