Отговори
# 120
  • София
Рали, много са ти сладки принцесите!  Heart Eyes

angelfish, ФМ беше голямо вълнение за мен едно време, докато бях бременна. Радвам се, че всичко е наред с малката бебка в теб. А надежда за мъжко не губете. Третия път може и да стане. Laughing

Иве,  добре сме вече. Раличка си изпи антибиотика и утрепахме всички бактерии. Наред с  вредните и полезните. Резултатът е, че вече 5-6 дни не е ходила по голяма нужда и сега това ни е проблема. Взех Био Гайа, давам плодове и зеленчуци колкото иска, пък да видим... Любчо също го изкара този гаден вирус, но поне мина без АБ.

# 121
LeAn страшни са малките Hug
Погачата си я поръчах.Беше много вкусна и красива Party
Като сме на вълна клипчета и аз пускам едно.  Laughing
http://vbox7.com/play:4f79747c

Наде радвам се ,че вече сте ОК.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 17:33 от R&B&G

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛЪНЧИЦЕ ДЕЯ,АЛИС,МАРТИНА ПЕТЪР И ДАНИЕЛ!Много весели игри им пожелавам,да са здрави и с много късмет!

wiwi,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ИГРИВА  Grinning

# 123
  • Тук и там
Въздържах се, да не пиша вчера пак  Mr. Green
angelfish, честита ви розова новина  stork-girl Леко бременеене до термин  Peace
LeAn - голяма коса има Мимито  Flutter Направо ми събра очите  Crazy Ма наистина много си приличат двечките - като сестри са Mr. Green Големи сладурки  Peace
Рали, само да ми падне бонбона ви ще го изям Hug И каква фешън рокличка си имате - малка кокона от сега Hug

Днес си имаме много рожедници:

ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЕСКА, ЙОАНА И ДЕЯН, БЕЛА, МАРИНА И ИВЕЛИН!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УМНИЧКИ ДЕЧИЦА !

# 124
на ВАНЕСКА, ЙОАНА И ДЕЯН, БЕЛА, МАРИНА И ИВЕЛИН!

# 125
на ВАНЕСА, ЙОАНА И ДЕЯН, БЕЛА, МАРИНА И ИВЕЛИН!

# 126
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЕСКА, ЙОАНА И ДЕЯН, БЕЛА, МАРИНА И ИВЕЛИН. ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЧИЦА, НА КОИТО НЕ СЪМ ЧЕСТИТИЛА НАВЪРШВАНЕТО НА 2-РАТА ГОДИНКА.

Чета ви набързо всеки ден, но нещо съм изпаднала в някакви настроения и не ми се пише, но скоро се надявам да нямам неизвинени отсъствия и да се отчитам както подобава.

Разгледах много хубави снимки и клипчета и настроението ми се подобри. Страхотни деца имаме да са ни живи и здрави.

# 127
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,ПРАЗНУВАЩИ ДЕЧИЦА ДНЕС!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И МНОГО БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!

# 128
LeAn - голяма коса има Мимито  Flutter Направо ми събра очите  Crazy Ма наистина много си приличат двечките - като сестри са Mr. Green Големи сладурки  Peace

Ми тя се роди с едно кутре дълга коса (6 см) и от тогава все си расте  Mr. Green Сега като опъна къдрицата е до средата на гърба й.
Но ти нямаш право да се оплакваш Mr. Green като видях косата на Галето, направо онемях #Crazy, втрещрих се и от раз се влюбих в нея!!! Hug Hug Hug

angelfish, много е хубава розовата ти новинка...мляс-мляс и ти си в отбора като нас с Ралито Heart Eyes И не само, че дрешките ви са за момиче и няма да купувате нови (много Mr. Green), но и децата като са от един пол уж повече се имали и разбирали Peace.  Предстои да се провери  Mr. Green

Рали, много, много  е сладка Бети Heart Eyes и много музикална Peace При нас сега е на мода Мими да прави масаж и гимнастика на едно бебе-играчка, което се казва “бебе Гого“ и му е сложен вече умалял памперс от тези на Гери Joy (т.е. истински!) И е много смешна като почне “пощипването“ при масажа Joy Но при песните се ограничава само с “лю-лю, лю-лю“. Crazy

Тинче, хич не изпадай в настроения, сега пролет иде, хормони, птички, пчелички... Heart Eyes Mr. Green

# 129
angelfish страхотна новина HugИ ние искахме/особенно татито/ второто да е пак момиченце PeaceИ аз имам сестра само, 4е 5 г по-малка.Като малки бяхме близки.В моя пубертет се раздалечихме...и в нейния пак се събрахме.Но винаги съм искала да имаме по-малка разлика.Сега децата ми са така.Дано да не се разминават в живота и да са си винаги близкиSimple Smile
LeAn ,Бети знае доста песнички.Учудващо ги докарва на мелодия/думите понякога са неразбираеми/.Тя й Бети снощи практикува масажа.Само ,че върху сестра си ooooh!Аз масажирам едното краче.тя под контрола на баща си другото Crazy
Тинче горе главата Hug
Марги ми се губи нещо newsm78
Вчера роди една приятелка и комшиика,с която заедно отгледахме каките.Та сега ще си гледаме и малките Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 15:29 от R&B&G

# 130
  • Тук и там
Минавам да честитя днешния празник на навършващите днес две годинки мартенчета:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
на
Георги и Николай,
Елена, Димитрис и Даниел !
Все така да радват хората около тях и да слушкат много !

Чести празник и на мамите:

Днес ще бъде хубав ден, така че ще се възползваме максимално от него   Wink
Марги наистина се губи, но дано е само заради р.д. на Дея  Peace
Ах, вие женски мами  Mr. Green Друго си е да имате такива помощнички при отглеждането на малките мишлета  Peace Поне съм спокойна, че и аз съм се уредила с помощничка, пък другото - каквото дойде  Joy По план сме  Mr. Green Мъжките мами да му мислят  Laughing

# 131
  • София, Борово
Привет на всички!
Влизам да честитя Рожденните Дни на всички сладурковци, които съм пропуснала!
Желая им много здраве и приказно детство! Да са гордост за семействата си!

# 132
  • Sofia
Да почерпим за втория ни рожден ден!

Вижте каква ни е готина тортата.  Mr. Green Палатката се оказа голям провал. Хем скапана и се разпад като се метнат върху нея, хем не им е интересна. Слава богу поне сандъчетата с инструменти са им интересни.  Laughing

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Георги и Николай,
Елена, Димитрис и Даниел!Да са много щастливи и игриви!

Да почерпя и аз за влизането ми в новата деситилетка!

СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ  Simple Smile

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И НИКОЛАЙ, НА ЕЛЕНА ДИМИТРИС И ДАНИЕЛ. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ ДЕЦА И КЪСМЕТА ДА Е ВИНАГИ С ТЯХ. Честит празник и на родителите.

ВЕСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ. ОТ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ.

Савина, много хубава торта. А за палатката не се коси. Децата са на периоди за всичко, а това включва и играчките. И на нея ще й дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт