Отговори
# 105
  • Тук и там
Днес ще бия всички рекорди по монолог във форума  Joy hahaha Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИВИ !

НЕКА ДНИТЕ ТИ СА ИЗПЪЛНЕНИ ВСЕ ТАКА С РАДОСТ, ВЕЧЕРИТЕ ВКЪЩИ С ТОПЛИНА,
А ГОДИНИТЕ НАПРЕД С ДОСТИГАНЕ НА МЕЧТИТЕ ТИ!

Ха сега дай един отчет  Peace

# 106
  • Бургас
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯ НА МАРГИ И МАРТИ НА СЕВЕРИНА!БЪДЕТЕ ЖИВИИ ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!НЕКА САМО РАДОСТ ГРЕЕ В МАЛКИТЕ ВИ КРАСИВИ ОЧИЧКИ!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНЕНСТВАТА ОТ РОДИТЕЛИТЕ!МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ДРЕБОСЪЧКИТЕ ОТ НАС С МИМИ!
ВИВИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА,ЖЕЛАНА И ОБГРИЖВАНА МАЙКА И ЖЕНА!

# 107
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯ НА МАРГИ И МАРТИ НА СЕВЕРИНА   bouquetЖелаем им много здраве и щастие Hug
Виви,честито и на теб  bouquetМного здраве,щастие и послушни дечица Laughing
Космо,Иве ,благодаря Ви HugИве няма какво да му мислиш.Действай Peace

# 108
  • BG
                                       Честит рожден ден Виви!!!
                Пожелавам ти безброй усмивки,здраве,щастие и късмет!!!

Честито на днешнитре рожденици!!!Здрави и весели!!!

# 109
        на    Дея,Алис,Даниел ,Мартина,Петър

# 110
  Честит Рожден Ден , Виви!

# 111
            Честит рожден ден на Дея,Алис,Мартина,Даниел и Петър!
                Нека растат здрави и безгрижни деца и усмивките не слизат от  лицата им!

Виви,честит рожден ден!Нека всички твои мечти станат реалност!

# 112
Честит Рожден Ден на порасналите децица!Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!!!

Благодаря на всички за милите пожелания,за РД на моята Крис! Hug

# 113
Честит Рожден Ден на Дея, Алис, Мартина, Даниел и Петър! Да растат здрави и безгрижни!

Честит Рожден Ден, Виви! Бъди здрава, обичана и щастлива!

Иве, честита ти именничка на патерица, да ти е жива и здрава! А почерпката беше толкова "скромна", че гледах, гледах и само преглъщах... Нямате милост към бременните, ей!  Laughing Ще хукна и аз като Марги към някоя сладкарница Crossing Arms 

# 114
  • София
Честит рожден ден на малките сладурковци Дея, Алис, Мартина, Даниел и Петър!!! Да растат здрави и усмихнати за радост на мама и тате!

Честит рожден ден и на голямата ни сладурана Виви!!! И тя да ни е жива и здрава и мноого щастлива!

# 115
  • Тук и там
angelfish, ама аз за почерпаката писах с мноооого големи и главно червени букви с предупреждение  Laughing
Явно не е свършило работа  Joy

Моят днес е поръчал тортата за р.д-то на Галя - да видим какви ще ги е свършил като я донесе на деня  Thinking

Наде, Раличка как е - пооправи ли се ?

# 116
angelfish, ама аз за почерпаката писах с мноооого големи и главно червени букви с предупреждение  Laughing
Явно не е свършило работа  Joy

Тъй, тъй, Иве, прочетох го аз, ама вече беше късно и нямаше как да подмина картинките! Joy

Бях на ФМ. Всичко е наред. Новината е, че ще си имаме момиченце stork-girl. Тати е супер щастлив! Laughing Аз също, аз нямах претенции Peace. Сещам се за няколко предимства: количката ни е червена, имаме много момичешки дрехи и няма да забелваме пишле  Wink (от това много ме е страх!). Е, за третото дете му казах, че не знам как ще го майстори, ама трябва да е мъжко! Heart Eyes Ама както ги е подкарал, едва ли Wink... Имам две приятелки с по три момчета и един колега с три момиченца -  Люси, Лора и Луиз - три принцеси, като в приказките...

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 15:29 от angelfish

# 117
  • около Варна
Благодаря за хубавите пожелания, момичета!

Една виртуална почерпка от мен, аз съм по скромна от Ивето Laughing

Честит рожден ден на  Дея,Алис,Мартина,Даниел и Петър!/набори сме явно Mr. Green/ Да са здрави, усмихнати, палави, да носят много радост на мама и тате!

# 118
Ауууу, засрамвам се  Embarassed Embarassed
Ми как да се сетя, че гарджето ми има имен ден, като нашата система е малко объркана, защото с баба й празнуваме тяхното име на Гергьовден - традиция от едно време  Rolling Eyes

Аууу, Иве, не така! Peace И тогва, ама най-вече на 10 март сте  Mr. Green
А за почерпката, просто нямам думи...щедра си ти, спор няма  Mr. Green
Рали, страхотни снимки. Как стана така украсата на питката та Габи??? Ти ли  я прави, страхотна е Peace И Бети каква е мацка ... със слънчеви очила Heart Eyes Търпи ли ги, браво! Мойто диване- само за кратко... Confused

Страхотни снимки, порастват децата, като гъбки Crazy! Да са ни живи и здрави Heart Eyes

Тези дни времето ми е адски кът, чета по диагонала, даже и за това нямам време... Thinking Нещо все сме навън, та не ми стига за нищо... Rolling Eyes

Ето нещо ново от нас http://vbox7.com/play:ef745ebb
Държа да отбележите радостта, че са заедно  Crazyи коооолко много си приличат... Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А тук е само голямото диване Heart Eyes http://www.vbox7.com/play:c2a670dd

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:43 от LeAn

# 119
Честит рожден ден на малките бонбони Дея, Алис, Мартина, Даниел и Петър!!! Да растат здрави, палави и щастливи за радост на мама и тате!

Честит рожден ден и на голямата ни бонбонеса Виви!!! Да си жива и здрава и много щастлива! Виви, според мен най-голямото щастие вече го имаш! Но от сърце ти желая през тази година да сбъднеш поне една своя мечта!

Общи условия

Активация на акаунт