Честит празник и на щастливите майки!

Ивеееее, къде си? Хайде пиши моля те, за да се редум с някой, че е смешно да публикувам отговорите си един след друг, демек сама да си пиша.
Не стига дето ми се счупи колата, поправката струваше половин заплата, но поне я оправиха слава богу. Николай вчера с температура, в резултат на ходенето на ясла пеша. И за капак на всичко снощи изкарах половината нощ в Пирогов. Мъжът ми на фона на някаква дихателна инфекция такъв астматичен пристъп направи снощи, че ми изкара акъла. Изобщо... купон. Защо винаги пред празници така става?
Спала съм 2 часа и сега съм на работа да видим какво ще изработя днес, че не мога да си събера акъла след вчера.
Само да влезна в ритъм и няма да имаш възможност даже да пишеш от мен 
И при нас е проблемно обличането-събличането, единствено обича да тичка по голо дупе и да се гоним
Но когато стане време за дрехите, се опитвам да се наложа - не знам дали е добре или не, но честно не ми се занимава
Единствено, когато види якето си за излизане си плямпа нещо доволно и се облича с кеф 
Определено разбира какво й говоря от елементарните ежедневни неща и това ни е достатъчно засега. Но новата и интересна дума, която научи от гостуването ни при баба и дядо беше "окуууул" /в превод "търкул"/, докато гони нещо си там 

,само,че едва ли бих успяла да сътворя подобно нещо.
Вчера ме изненада приятно, но няма да казвам как засега
Записан е в мемоарите й
Ама каква грижовна кака си имаш - пу,пу, да ти помага все така. Ох и Габи е такова мишенце, ча чак се замислям - така и така и аз засега съм си в нас, да взема да си родя още едно и да си се гледаме тричките/тримата 
Нашите гарджета са ни най-хубави