Отговори
# 90
ЧРД на Сиана и Емилия! Нека бъдат здрави и щастливи!

Честит празник и на щастливите майки!

Ивеееее
, къде си? Хайде пиши моля те, за да се редум с някой, че е смешно да публикувам отговорите си един след друг, демек сама да си пиша.

# 91
  • Sofia
ЧРД на всички празнуващи този месец! Да са здрави, весели и много щастливи!
Аз да ви се оплача колко кошмарни 2-3 изкарах...  Sad Не стига дето ми се счупи колата, поправката струваше половин заплата, но поне я оправиха слава богу. Николай вчера с температура, в резултат на ходенето на ясла пеша. И за капак на всичко снощи изкарах половината нощ в Пирогов. Мъжът ми на фона на някаква дихателна инфекция такъв астматичен пристъп направи снощи, че ми изкара акъла. Изобщо... купон. Защо винаги пред празници така става?  newsm78 Спала съм 2 часа и сега съм на работа да видим какво ще изработя днес, че не мога да си събера акъла след вчера.  ooooh!

# 92
  • Тук и там
Марги, тук съм си  Mr. Green
Не ме ли забеляза вече  Crazy Само да влезна в ритъм и няма да имаш възможност даже да пишеш от мен  Joy
Голяма игра сте му ударили с обличането с Дея, ама откъде енергия за това  newsm78 И при нас е проблемно обличането-събличането, единствено обича да тичка по голо дупе и да се гоним  Wink Но когато стане време за дрехите, се опитвам да се наложа - не знам дали е добре или не, но честно не ми се занимава  Crazy Единствено, когато види якето си за излизане си плямпа нещо доволно и се облича с кеф  Peace
Аз съм споменавала и преди, но и Галя не е от приказливите. Много малко думички употребява, повече мучи, когато се ядоса нещо  Wink Определено разбира какво й говоря от елементарните ежедневни неща и това ни е достатъчно засега. Но новата и интересна дума, която научи от гостуването ни при баба и дядо беше "окуууул" /в превод "търкул"/, докато гони нещо си там  Mr. Green Ще се научат и да говорят, къде ще ходят  Wink

Сави, кави са тези работи при вас  Shocked Че и ти си на работа Rolling Eyes Дано се оправя бързо мъжа ти и малкия  Praynig

# 93
  • Тук и там
Следва честитката ми, за да не се загуби от писанията ми  Mr. Green

ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА СИАНА И ЕМИЛИЯ !
Нека малките госпожици растат здравички и умни мартенчета !

За мамите:

# 94
  • София

Качих малко мартенски снимки и едно клипче, да видите каква бойна госпожица си имам  Laughing

Олимпия, гледахме с мойта щерка клипчето, много ни хареса. Тя започна да маха с ръчичка и да вика "Здауей, аз шъм Йаи!" (Здравей, аз съм Рали). Голям майтап. Laughing Много са пораснали твоите малчугани! Продължаваме сега със снимките.

# 95
  • София
Честит рожден ден на Сиана и Емилия!!! Да са здрави, весели и щастливи!

Сави , дано повече не ви се случват такива премеждия!

# 96
Здравейте, момичета!!! Heart Eyes

Честит имен ден на Галя и производните й имена!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден и на всички празнуващи мартенчета!!! Heart Eyes Hug Hug Hug

# 97
  • Тук и там
Ауууу, засрамвам се  Embarassed Embarassed
Ми как да се сетя, че гарджето ми има имен ден, като нашата система е малко объркана, защото с баба й празнуваме тяхното име на Гергьовден - традиция от едно време  Rolling Eyes

Моля бременните да прескочат почерпката, че ще ги мисля  Laughing

Ето скромната виртуална почерпка:

Наблягаме на яденето, пиенето е довечера  Mr. Green

Ха кажете сега, че не се грижа за бързото свършване на темите  hahaha Joy hahaha

# 98
Ива, да ти е жива и здрава именницата, да те радва много, много, да расте здрава и щастлива!

Мммммммммм, страхотна "скромна" почерпка.
Ние вчера поръчахме торта за Дея от Лагуна, но преди да я поръчаме, опитахме 2-3 вида, за да изберем най-подходящата Laughing Резултатът е, че се заситих за сладко за дни напред, въпреки че се падаше по-малко от парче на човек, все пак ми дойде в повечко. В небременно състояние и две парчета няма да ми се опрат, но сега щях да пукна от сладост още на половинката. Виж хапките с хайвер бих ги излапала на секундата. Simple Smile

Сави, страхотни премеждия си имала. Дано Николай се размине само с температурата, да не става по-сериозно.

# 99
  • Бургас
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИАНА И ЕМИЛИЯ С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ,БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ДНИ И МНОГО ЛЮБОВ!
Весело посрещане на днешния ден от родителите!
Олимпия,снимките са супер,с пораснали дечица!
Савина,и ти едно чудо си преживяла,не е за разправяне.Сега мъжа ти как е?Дай Боже повече да не се случват такива неща!
ИВЕ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ИМЕННИЦАТА,ДА БЪДЕ МНОГО ПОСЛУШНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!ПОЧЕРПКАТА Е СУПЕР,БЛАГОДАРЯ!

# 100
на Сиана и Емилия

# 101
Мамчета качих малко снимки на Бетката и на Габи.На който му се гледат нека заповяда:
http://january2010.snimka.bg/baby/gabby-na-r-amp-b-amp-g.469400.17759803
Честит Имен и Рожден ден на всички празнуващи днесSimple Smile

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:24 от R&B&G

# 102
Честит рожден ден на всички мартенчета,които съм пропуснала!
Честит имен ден на Галя!
Олимпия,Рали,страхотни снимки  Sunglasses
Бързо оздравяване на Николай и Мария.
Натали,много обича да я обличам и да й правя прически,даже изявява претенции какво да й облека.
Имаме малък напредък със смученето на палеца,даже голям напредък,вече не го смуче през деня и като заспива,а само някой вечер насън за малко,ако нещо леко се е разбудила,само докато заспи дълбоко.
Angelfish страхотна погача,ще ме накарате и мен да вляза в готварсия форум  Simple Smile,само,че едва ли бих успяла да сътворя подобно нещо.
Като,ви чета как се разболяват малките на яслата и започвам вече да се замислям дали да я пускам,но то така или иначе на градина ще ходи живот и здраве,то и там е същата работа,те не са я приели още аз иначе се чудя дали да я пускам  Crazy

# 103
  • Тук и там
Благодаря на всички за пожеланията за моята дивотия Hug Вчера ме изненада приятно, но няма да казвам как засега  Wink Записан е в мемоарите й  Laughing

Рали, прекрасни дечица си имаш  Peace Ама каква грижовна кака си имаш - пу,пу, да ти помага все така. Ох и Габи е такова мишенце, ча чак се замислям - така и така и аз засега съм си в нас, да взема да си родя още едно и да си се гледаме тричките/тримата Joy

Забравих и преди да пиша, че с голямо удоволствие разгледах снимките на Тедката, на Жорко и Джиа... Извинявам се, ако пропускам още някой, но всичките са страхотни сладурчета  Peace Нашите гарджета са ни най-хубави  Laughing

# 104
  • Тук и там
Сега честитката за деня за малките рожденици Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТВАЩИТЕ ДНЕС С ГОДИНКА МАРТЕНЧЕТА
Дея, Алис, Даниел, Мартина и Петър! Да растат здрави, палави, весели, засмени дечица и все така да радват всички близки!

Честит празник и на мамите и весело изкарване:

Общи условия

Активация на акаунт