Отговори
# 75
  • Тук и там
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ МАМИ!
Бъдете жени благословени, с любов и нежност надарени,
с усмивки озарени и с много радост наградени!!!

Весело посрещане на празника !!!

Връщам се да ви изчета, след което ще се включа по-актуално  Mr. Green

# 76
Привет мамчета! Честит празник! Бъдете много усмихнати, обичани, уважавани!
P.S. Сори, ако се повтарям с лалетата Wink

Честит Рожден Ден на Кристин, Алина, Александър, Кристиян, Иван, Борис и Ивет! Да растат здрави и весели! (А майките им да се отчитат по-често, че вече не помня на кого бяха тези деца Wink!)

Купонът в събота мина супер! Добре, че хората имат големи къщи, които да побират много народ! Mr. Green Сияна наблюдава каките и батковците, през цялото време игра и изобщо не и се чу гласа!

Забележете, моля, моята гордост от събота Laughing. Поне едно нещо се научих да правя като хората! Whistling

# 77
Честит Рожден Ден на Кристин, Алина, Александър, Кристиян, Иван, Борис и Ивет! Да растат здрави, палави и весели!

Лелееее, angelfish, скри ми шапката отвсякъде!!!! Евала за питата!

# 78
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЦА:ЦАР ИВАН,КРИСТИЯН,БОРИС,ИВЕТ,АЛЕКСАНДЪР,АЛИНА И КРИСТИН!ДА СА МНОГО ИГРИВИ И ЩАСТЛИВИ!

Имам огромно желание вече да е топло,а този сняг направо ме убива....

# 79
angelfish  и на мене ми скри шапката... я кажи как се прави  Simple Smile Hug  bouquet

# 80
  • Бургас
Добро утро!
Как сте?
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА Емили- мама lorisita,Александър- мама Kalina78,Филип-мама Dudulina,Невена-мама Ani 77,Денис-мама ive7aaa!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ,РАДОСТНИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!УСМИХВАЙТЕ СЕ И РАДВАЙТЕ МАМА И ТАТЕ МНОГО!
Весело посрещане на празника от родителите!
Angelfish,много е красива питата,браво!
И тук е вече един кучи студ,вали сняг,понатрупал е много малко,ама пък всичко е заледено.Ужасно време на стана,направо съскам..

# 81
  • Тук и там
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЛИ, АЛЕКСАНДЪР, ФИЛИП, НЕВЕНА И ДЕНИС!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И УМНИЧКИ ДЕЧИЦА!

/Моля не обръщайте внимание на 3-те свещички, картинката ми хареса  Crazy/
За прекрасните мами:

Angelfish, кога ще си идвате, че да ни направиш такава пита да пооблажим не само на снимка  Mr. Green
Аз съм малко сдухана, явно като смених обстановката и съм понастинала. Дано само диването не хване някой вирус, че тогава не ми се мисли  ooooh! Илиянче, ти ли се чудеше какво ще правиш с Мимето и постоянните болести ? Е, ако съм сгрешила се извинявам, но си мисля, че и ние ще сме от тези - 2 дена в ясла, останалите на домашно лечение и с новата седмица всичко отначало. Дано на греша... Едно време свеки е била принудена така да гледа моят до 3 год. вкъщи, защото историята е била сходна, та едва ли и моята крушка ще е паднала по-далечко... Уф, да свършва тази зима вече, че ме депресира  Rolling Eyes

# 82
Марги, дано да е някакъв период и да отмине бързо! И аз побеснявам като започне да ми се тръшка. Опитвам се да не и обръщам внимание, ама не винаги ми се получава...

Olympia, опасна си тиии! Wink Какви трикове знаеш, ама и голям опит имаш! Peace

Славундер, Ради, Илиянче, Иве, мерси за комплиментите! Hug

Ради, рецептата е от готварския форум, пита хризантема се казва. Този форум е наистина много полезен, щом дори и калпава готвачка като мен се научи да прави пити, торти, парфета. Ако взема да се зачета повече, току виж съм почнала да готвя и манджи дето стават за ядене! Mr. Green

# 83
  • Тук и там
angelfish, и аз съм от тези, които не са много по готвенето и въртенето в кухнята от сутрин до вечер  Crazy Обаче форума наистина е голяма работа, щом за моят р.д. направих една такава манджа, че събрах очите на мъжа ми /в добрия смисъл на думата  Laughing/. Пък каква лазаня въртя, чак италианците ще ми завидят  hahaha Изобщо каквото и да търсиш в нета, първите резултати излизат от маминия форум  Peace Много сме, силни сме  Hug
Излизах за картко навън за да поразчистя верандичката от натрупания сняг, та мисля и да поизкарам Галя. Тя ще е мноооого "доволна" от тази ми идея и ще ме възнагради с реване и мъки да се покатери на мене от страх  Wink Миналата година й направихме няколко снежни симпатични снимки, но тогава тя си кротуваше като кукла  Laughing Сега само да стъпи в него и започва едно недоволство... Е, имаше и дни в които се радваше, но тогава имаше къде да се движи на сухо  Peace

# 84
наЕмили,Александър,Филип ,Невена,Денис  -да бъдат здрави и много щастливи им пожелаваме...

# 85
Честит рожден ден, с пожелания за щастливо детство на Емили,Александър,Филип ,Невена,Денис!!!

Най-сетне се оправи времето тук - след 3 дена дъжд и вятър, затворени у дома - днес бяхме за 4 часа навън  Sunglasses
Друго си е да ти гали слънцето личицето....
Качих малко мартенски снимки и едно клипче, да видите каква бойна госпожица си имам  Laughing

# 86
Почерпете се за здравето на порасналото ми момче:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3514412&id=83762712 … fbid=357506717121
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАРТЕНЧЕТА, КОИТО ПРАЗНУВАТ РОЖДЕНИЕТО СИ ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ, ДА РАСТАТ БЕЗГРИЖНО И ДА СТАНАТ СТОЙНОСТНИ ЛИЧНОСТИ!

# 87
Честит рожден ден на Емили, Денис, Александър, Невена и Филип! Нека растат здрави, щастливи и усмихнати!

Честит празник, мами!

# 88
Здравейте и от мен!
Честити празници на всички, че този месец никак не са малко! Нека нашите деца са живи и здрави и много, много  да ни радват!

angelfish, поздравления за питата, можеш ли да вкараш обяснение за оформянето, че ми стана интересна.

Иначе за нас - каката е с ларингит в момента, всеки ден ходи на батут по 2 часа и изобщо й е много  натоварена програмата с тези домашни, а малкия е толкова чапрашитест... взел е от някой дядо ината. Той ходи на ясла, засега да чукна на дърво без да се е разболявал сериозно и без да е пил антибиотик. Не знам дали има значение, но един буркан мед го изпива с чай/вода за около 2 седмици максимум. Страх ме е да не направи някоя медна алергия. Не иска да говори почти. Попитах лекаря, защо така, нормално е да се притеснявам, а той ми отвърна: че за какво му е да говори...    ... голям отговор....
Май стана дълго.
Лека от мен!

# 89
angelfish, страхотна пита си спретнала. Аз правих такава на прощъпулника на Дея, но моята нямаше такъв перфектен вид, за съжаление. Иначе за готварския форум съм съгласна - има всичко и е толкова добре обяснено, че няма как да се сбърка.

radost_ina, и Дея на говори много, даже хич и нашата педиатърка не възприема на сериозно притесненията ми. Всъщност аз не се притеснявам, стигат ми другите тревоги, не мога да мисля за говоренето. Разбира ме прекрасно, почти не срещам думи, които не знае. Е, разбира се става въпрос за елементарни думи използвани в ежедневието, но важното е, че ме разбира.
Преди няколко дни ме гледаше много странно и ококорено като й казах да прибере нещо в контейнерчето. Имах предвид малкото шкафче, под бюрото, но явно не съм я употребявала тази дума и тя не знаеше какво да направи. Като й обясних по-подробно, веднага разбра.

За тръшкането - вчера вече ми дойде в повечко и като заспа, потърсих четиво по темата във форума. Попаднах на майки, които описвайки поведението на своите деца, сякаш са писали за Дея. Направо се шашнах, но същевременно ми се изправиха косите, защото твърдят, че това е бебешкия пубертет, а не просто кратък период. Днес, за да не се разреве истерично я преобличах в продължение на 35 минути - обърнах всичко на игра и закачки, гоних я из спалнята, крихме се, дадох й пълна свобода и резултатът е щастливо дете и изтощена майка. Много се изморих, защото играта за нея, за мен беше дебнене на всяка удобна секунда, за да обуя чорап или да й нахлузя блузата и т.н. Да не говорим, че хич нямам енергия да се мятам по спалнята и да я гоня, ама като се налага... През цялото време положението беше на кантар - аха да заплаче и аз удвоявах усилията да се правя на маймуна, за да се разсмее. Ох, дано не я разглезим много, ама май точно това правим най-успешно!

Искам и още да пиша, ама много ще ви стане. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт