Отговори
# 195
  • Тук и там
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАЛКИ ДАМИ
ДЖОРДЖИА, ЕВА И РАЛИЦА!
ПОЖЕЛАВАМ ЙМ МНОГО ЗДРАВЕ И ВИНАГИ ДА СА ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ УХАЖОРИ
/  в което не се съмнявам  Peace/!

Весело посрещане на празника и на мамите и ще чакаме снимки  Peace

Марги, то не останало време ей Rolling Eyes Да ти кажа сигурно се вълнувам повече и от теб  Crazy И много ще те мисля, но ти си знаеш, че всичко ще е наред, защото сме с теб  Hug Много, много ще ни липсваш тези няколко дни в оределите редици, така че намери начин да ни информираш какво става с вас  Peace
Деси, поне си минала с единия през всичко и уж трябва да ти е по-лесно  Whistling
Илиянче, стахотно изглеждаш  Hug Сега разбирам, защо обичаш да носиш по-късички поли - ама и аз ако имах крака като твоите, нямаше да се замислям много  Crazy Бе какво правите, та не ви личи, че сте раждали  Crossing Arms

Вчера направихме един дълъг тур с Галя в парка, днес няма да ни се размине пак. Това дете беше като отвързано, то не бе тичане, не бе гонене на топки... Хич и не искаше да се прибира, последни си тръгнахме  Wink

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 13:38 от Iva-1977

# 196
Честито на рожденничетата ДЖОРДЖИА, ЕВА И РАЛИЦА днес!

Аз чакам родителските тела да дойдат след малко  и с тях да отпразуваме 2 рожден ден на Никола.
Малкият много  смешно духа свещичката  на рожденния ден Wink- http://www.facebook.com/video/video.php?v=371549242437&ref=mf

Илиянче, наистина много  добре изглеждаш Wink Поздравления за запазената фигура.

Кога щеше Марго да разжда? Взех да я мисля.

Навън времето е разкош. Леки почивни дни.

# 197
  • Тук и там
Ех, прибрахме се ние  Laughing
Днес беше ред на тати да тича, пък мама само документираше и увековечаваше моментите за поколенията  Crazy
Наистина времето е страхотно, направо се размазахме от кеф на това слънчице  Crazy

radost_ina, голямо духане на свещичката пада  Mr. Green Много е сладък малкия  Peace А и вие като нас сте ту на "деее", ту на "тиии" годинки  Joy Искат по-бързо да растат тези деца  Laughing

# 198
  • Бургас
ЧЕСТИТА 2-РА ГОДИНКА НА ЕВА,ДЖОРДЖИА И РАЛИЦА!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЧИЦА!
Мами,благодаря за милите думи за мен и затова,че сте ме харесали на снимките.
И ние преди малко се прибрахме от разходка и аз сега яма една купа салата.
Иве,нека да те сменя от време-на време тати я.
А що се отнася до моята фигура,аз на тези килограми не съм била от 5 клас.Във 7 клас вече бях около 65 и винаги съм вървяла оттам нагоре,но не и надолу.
Обаче стриите ми по корема са около 3-4 см едната само,а те са много и по целия корем и е много грозно.
Жела лек ден на всички ви!

# 199
да се запиша след мн време

честито на порасналите

Hug    Heart Eyes

# 200
честит рожден ден на джорджиа,ева и ралица,да са много щастливи и здрави деца

Някой от Вас утре ще ходили на благотворителната фотосесия в Борисовата градина?Аз съм на работа,но баба ще я заведе,можеше да се комбинира с една лека среща,ама...

# 201
  • Тук и там
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАРТЕНЧЕТА
ВИКТОРИЯ, ГАБРИЕЛА, ГЕОРГИ И МАРТИН!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УМНИ ДЕЧИЦА!

# 202
  • София
Мерси за пожеланията за Гого! По-късно ще кача снимки от празника!

# 203
евето  честитоооооо HugЛека и безпроблемна бременност.Честито и на порасналия батко.Да ти е жив и здрав и да помага на мама  bouquet

# 204
евето  честитоооооо HugЛека и безпроблемна бременност.Честито и на порасналия батко.Да ти е жив и здрав и да помага на мама  bouquet

Честито и от нас! Hug

# 205
ЧЕСТИТО ЕВЕ,много добро настроение,здраве и успехи!

# 206
  • София
Мерси, още не бяхме казали на роднините и не се разписвах в темичката, да не ме изловят.

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА, А И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС. ЖЕЛАЯ ИМ ДА СА ВИНАГИ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ.

Еве, честито.    Hug   Лека бременеене и здраво и сладичко бебче на финала.

# 208
Добро утро момичета. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички дечица които съм пропуснала.
Еве, честито, много хубава новина.
Аз влизам да пожелая успех на Марги и да стискам палци, нали днес каза, че ще я приемат в болница. Hug

# 209
Честито на всички пораснали мартенчета! Да са здрави, весели и много щастливи! Hug

Марги, стискам палци всичко да мине по вода! Praynig

Евето честито! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт