Отговори
# 210
  • Тук и там
Макар и вече попреминал деня, да поздравя днешните рожденници:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
на
Лили, Ванеса и Симеон!
Да растат здравички и добри деца!

Евето, честито  Hug Леко бременеене и споделяй как сте  Peace

Маргииии, много стиснати палци  Peace

Днес бяхме по разходки и нямам сили да ви тормозя повече с писания  Mr. Green

# 211
  • Бургас
Здравейте на всички!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС 2-ТА СИ ГОДИНКА!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!
Аз днес щях да ходя да се записвам в бюрото по труда,но след като чух вчера по телевизията,че социлана помощ ще се получава само срещу полагане на общественополезен труд 14 дни в месеца за 4 часа на ден в много сфери на дейност и се отказах.Ами тези сфери варират от миене и чистене до засаждане на зелени площи,в оето лошо няма,но за 120 лева,не става.Ще търся други алтернативи.
Как са всички?Рядко се пише,когато времето навън е хубаво,но днес може би ще има по-голяма активност.
Аз изпратих Мария на ясла и сега ще трябва да поразчиствам още малко.
Желая лек ден на всички ви и нека по-скоро да премине облачното време.

# 212
И ние стискаме палци на Марги всичко да мине по"мед и масло". Hug

# 213
Честита 2-ра годинка на Деница и Мартин!Много щастливи и безгрижни игри им пожелавам!
Честит Рожден Ден и на всички други мартенчета,които съм пропуснала!Здраве,късмет и обич!
Стиснати палци и от нас за Марги!
Шоколадово бонбонче,това за обществения труд не се ли отнася за социални помощи?А ти няма ли да кандидатстваш за обезщетение за безработица? newsm78
Хубав ден на всички!

# 214
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС МАРТЕНЧЕТА ДЕНИЦА И МАРТИН !
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И ПРИЯТЕЛЧЕТА !

Илиянче, това ще е някоя нововъведение за излизане от кризата  Joy Всеки да допринесе за общото благо  Crazy

Аз задвижвам моята отпуска и живот и здраве с бодра стъпка на работа ще съм от 1-ви или 2-ри юни - там някъде  Rolling Eyes
Само дано дотогава се ориентираме с яслата, че лоша работа  Whistling Стана ми малко кофти, като чух заместващата ме колежка, която също е с малко дете, затова, че тези от ЧР си клатят краката и не й предлагат някаква друга работа след като аз се върна. То е ясно, че тя си е приела условията на заместваща, но пък от друга страна места винаги има /даже и в криза/, стига да искаш да запазиш хората на работа, а не междувременно да пускаш разни други обяви за работни места. Ей такива неща много ме дразнят  Crossing Arms

Някой с новини от Марги  Rolling Eyes

# 215
  • около Варна
Честита 2-ра годинка на Деница и Мартин!

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания към моята принцеса. Аз не успях да вляза и да почерпя, сега ще се засрамя Embarassed

Минавам да проверя дали няма новини от Марги, но явно няма.

tara31, къде се изгуби, кажи как сте де.

Като съм наминала да драсна и някой ред, а newsm78. Ева отпразнува подобаващо рождения си ден с няколко деца у дома, поиграха си, повеселиха се и получи много подаръци. Украсихме къщата предната вечер, когато тя заспа и на сутринта беше супер изненадана от многото балони, защото тя с това свързва рождения ден. Вечерта пък баща и отбеляза подобаващо рождения ден Laughing

Иначе нищо ново, гледаме се из къщи, сега като се постопли времето искат да са все навън, та или сме на разходка или заровени в пясъка пред нас ooooh! Окончателно се отказах да я пускам на ясла, чудя се есента ли да я давам или направо напролет в първа група, а пък малкия на ясла. Ще го мисля още няколко месеца.

Иве, дръж се, сега Марги като я няма, на теб се пада тежестта да носиш темичката на гърба си, че иначе мартенки съвсем ще изчезнем от бг мамата Hug

# 216
  • София, Борово
Честит 2-ри Рожден Ден на всички порастнали дечица, които съм пропуснала! Желая много здраве и приказно детство!

Марги, стискам палци! Съвсем близо си до второто ви чудо! Леко раждане и много сълзи от радост!  bouquet
Евенце, Честито! Лека и безпроблемна с много положителни емоции!  bouquet

# 217
  • София, Борово
Ето още една благотворителна инициатива
http://www.facebook.com/event.php?eid=375060614834&index=1

# 218
  • BG
Добро утро!Днес сигурно няма да ми остане време да седна и да ви почерпя,та нека го направя сега.Ставаме вече на цели 2 годинки.

Аз също чакам новини от Марги.Дали пък няма да е дне -на една дата с моята лудетина newsm78

# 219
  • Тук и там
Уф, писах и ми зачезна форума за ваш късмет, та сега накратко  Twisted Evil

ღVivi~anღ , да ти е жива и здрава рожденничката!
Да те слушка много и усмивката да не слиза от лицето й!

Хайде мамите, които поддържат връзка с Марги, да драснят някой ред  Praynig

wiwi, очаквам силна подкрепа за изписването на темичката ни, в противен случай това ще е най-скучната тема-монолог във форума  hahaha Joy

# 220
Влизам да видя има ли новини от Марги...няма още... Стискам палци всичко да мине ОК Peace

Аз съм на вълна РД - торта, гости, украса и пр. Искам да правя торта, парфе, пита, баница, на всичкото отгоре е точно на Великден и трябва да имаме естествено и боядисани яйца, може би и козунак, та ще видим най-накрая каква ще я сколасам. Миналата година свеки беше тук и помага, ама тази сама ще трябва да кулинарствам ooooh!

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА. НА ЛИЦАТА ИМ ВИНАГИ ДА ГРЕЯТ УСМИВКИ. ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.

И аз влизам да проверя новини за Марги. Стискаме палци всичко да мине като по вода.

# 222
  • BG
Moмичета да ви почерпя сега с нашата торта.Току що я взех.Благодаря ви за хубавите пожелания. Hug

# 223
ღVivi~anღ -Честит Рожден Ден на принцеската ти!Да ви е жива и здрава и вие покрай нея!
Гледам и вие сте на вълна Мики Маус .Много е хубава тортата.

Честити 2 годинки и на мъниците,които съм пропуснала тия дни!
Иве---екстра си се уредила с отпуската,кога ще почвате яслите?

# 224
Много съм щастлива да съобщя аз хубавата новина!

Днес Марги е станала мама на прекрасната Бояна!

Честита втора дъщеричка на Марги и Юли и сестричка на Дея! Да е жива и здрава новородената принцеса, да носи радост на всички, да има щастливо детство пълно с много игри с каката, да има късмет в живота! На мама бързо възстановяване, че секциото не е било много леко. Не съм я чувала по телефона, ще чакаме подробности утре- вдругиден...или направо от нея като се върне.

Сетих се да добавя- Бояна била умално копие на кака си:))

Общи условия

Активация на акаунт