Прекрасна пролет идва и обзема пролетното настроение наш'та Юнска тема!

• 39 438
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Честита Пролет, момичета!!!!
Бъдете здрави, много щастливи и нека късмета често навестява домовете ви!!!!;))

Лек ден!!!
Ние излизаме в това прекрасно време навън!!!

# 151
  • София
Вясвам се от време на време и при вас Simple Smile
Честита пролет на семействата ви.

Имам съседка, която е бременна с второ дете. Разликата м/у децата й ще е година и малко. Терминът й е за 23ти юни. Това беше и моя термин. И ми стана някак си мило Simple Smile Ама моя Алекс нали е бързачев Simple Smile

Разбира всичко, но няма желание да говори. До сега е казвал само мама, тата и тля тля (обръщение към котарака). С "а", "ъ" и сочене с пръст се оправя за всичко останало.

# 152
Здравейте  bouquet
4естита Първа Пролет и от нас Hug Hug

Не съм ви 4ела известно време но ще наваксам.
Благодаря на вси4ки ви за подкрепата и съветите.Алекса оба4е миналата седмица повтори тоя вирус и вси4ко отна4ало,беше милата с 40градуса температура,три дни като парцал,спряхме ве4е напълно кърменето,днес сте пробваме кисело мляко и така помалко пак ще го въведем -имам предвид мле4ни продукти.Оказа се 4е има временна непоносимост на лактозата в млякото или как е на бг не се сещам-понеже и е ослабена имунната система та затова и сега още две седмици да не ходим сред деца и много хора за да се закрепи.Ина4е сега да не и уруки яде като разпрана от сутрин до ве4ер и не и стига,много ме радва това и се надявам да и остане.

Хайде това е от мен,пак ще се разпиша.
Ето една днешна сним4ица

# 153
Привет и Честита първа пролет и от нас!

На мен хич не ми е весело настроението, защото Диди пак е с бронхит /аман вече/ и на антибиотик да избегнем пневмония. Викам на докторката да не би предният път да не е била доизлекувана. А тя ми казва, а не, беше затихнал, но явно някой се е изкашлял в яслата и тя с този сринат имунитет - пак е прихванала.Този път ще остане 3 седмици на бабин дом, ама най-важно е здравето й Peace То доколкото си спомням и ние със сестра ми така боледувахме като бяхме малки. Тя майка ми затова сестра ми я беше дала на ясли, а мен ме гледа до 3 години вкъщи, но пак си боледувах покрай "кака".
Питах докторката от опит да ми каже докога ще продължава това постоянно боледуване. Вика ми, не се притеснявай максимум до 4-5 години Crazy. Така че явно ще трябва да се въоръжим с търпение Praynig

Браво на Алекса, какво усмихнато дете е Hug. Диди все още бяга от фотоапарата или иска тя да снима.

Тя между другото все иска да опита да направи това, което правя аз. Вчера например взех да зашия една нейна плюшена играчка, е то нямаше такова тръшкане после за иглата и конеца, пишман станах. В крайна сметка се задоволи да открадне само конеца и с него да повтаря моите движения hahaha. После пък й бърках в устата да видя да не би Т да е от някой никнещ зъб /остават й още 4 кътника от млечните/, половин час след това и тя си рови с пръст из устата. Да я питаш какво търси Laughing

Айде, и аз мисля да поизляза, докато ми се намира свободно време! Усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 154

Питах докторката от опит да ми каже докога ще продължава това постоянно боледуване. Вика ми, не се притеснявай максимум до 4-5 години Crazy. Така че явно ще трябва да се въоръжим с търпение ...
и  на  мен  така  ми  казаха  в  детската, но  едната   възпитателка  ми  разказа  за  нейната  щерка  4е  от  единия  ден  на другия  вече  нямала  нищо,  от  раз  минал , дано  да  минава  по  леко  поне  Praynig

Ние  сме ок  за  сега ,но  вчера не  беше  спала  в  детската и  заспа  в  17.00 още  в количката ,спа  с  калтта  по  ръцете до  сутринта  Laughing

Поздрави  на  всички   Wink

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 01:26 от MAYA.

# 155
Браво на Зара, упорита госпожица е Hug Май скоро сама ще се облича или пък ще облече котьо Joy

# 156
  • варна
 Хаха, как преследва котката, уникална е. Heart Eyes Hug

# 157
Хаха, Мая, с Лъчко гледахме клипчето и аз му викам "Това е Зара" и той милия гледа, гледа, като и обухте обувките вика "Оди"(т.е отива на разходка) и като казахте чао каза "Няма ЗаЗа"  Joy
Много дейно вече започва да се обеснява, а като излезем на площадката е такъв кеф, че не иска да се прибира..Айде, да ни е честита пролетта и мнооого слънчеви усмивки!  newsm19  Nature Sun With Face

# 158
Това слънчево време изобщо не се отразява добре на темата ни  1swing 

# 159
Здравейте, днес е Св.Гавраил. Честито на именниците и една почерпка за моята Габриела

# 160
Честит ви празник в семейството Инс- и пожелания за всичко най- най- на Габи!!!!

# 161
Благодаря  ви  за милите  думи  мимичета   Hug 

На  малката  Габриела  и  всички  именници - да  им  е  честит  именния  ден   bouquet

При  нас обстановката  е доста  изнервена ,рядко  тази  седмица  виждах  усмивка  на  лицето  на  Зара,но днес  напипах  и  причината  за  неспането  И  и  лошото  и  настроение ...,остават  още  само  три  зъба  да  избият  и  тормозът  И ще  приключи, много  ми  е  мъчно да  я  гледам  така без  да  мога  да  я  успокоя   Confused  -знаете  как  е ....

Лека  и  спокойна  нощ  ви  пожелавам   bouquet

# 162
  • софия
Честит имен ден на всички именници, и ние утре имаме ден ден, но днес се изпъпчихмe от варицела, та ще смe под карантинаНаправо ужас!

# 163

Момичета кокичета с прекрасни цветни имена- ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

А аз днес помъдрях с още 1 год., та да ви почерпя по случая Simple Smile

# 164
Честит Имен Ден на всички именици днес с имена на цветя!!!! Да са здрави и много щастливи!!!!

Роси, честитя ти рождения ден и тук!!!Бъди много обичана и лъчезарна;)!!!

Бързо да се въстановява Християн, а на Зара зъбчетата да не създават много проблеми Wink) Голяма е сладурана с това обличане!!!!

Общи условия

Активация на акаунт