отдавна не съм писала тук,
но пък ви следя.
влизам специално, за да пожелая на всички именници и празнуващи днес да са здрави и щастливи,
на всички дечица с имена на цветя - да разцъфват всеки ден и да бъдат здравички за радост на всички!
При нас нещата са добре, горе долу.
Зари последните 3 дни е с доста висока Т,
едвам се храни , плаче много, от някакъв зъбобол, но май са няколко наведнъж, подута,червена уста, държи се за устата, бузите, мисля да се консултирам и с зъболекар, казват някой път се налага цепване на венеца.. Доста го боляха зъбите при изникване, но този път доста повече се мъчи и с тази темперетатура...много ме притеснява всеки път.
Иначе се радваме и ние на хубавото време, което днес разбира се не е ,
излизаме, разхождаме се,
миналите почивни дни изкарахме 5 часа в зоологическата, където бяхме и без количка, как издържа на тези маратони детенцето не знам.
Миналата седмица имахме една неприятна преживелица , Зари се задави с ябълка. Много страшно беше, бърках му в гърлото, обръщах го надолу с главата, тръсках го ...абе един ужас беше, накрая изплю парчето ябълка,
след което му се напукаха много капиляри около очите, челото, като посиняло му стои и дори и до днес още не му е минало.
Аз много де уплаших,разревах се от безсилие, той също се стресна, както и да е,
бъдете внимателни и вие,
и такаааа
тия дни ще кача някоя снимка да го видите,
пораснал е:) онзи ден нешо ми се пречкаше и му казах да иде на масата да си пие чая (там му го бях оставил)
и след малко като се обръщам - той се качил върху нея, седнал си и си пие сока....много изпълнителен и послушен, какво да ви кажа:))))
Поздрави на всички и доскоро!
Ако сополите станат жълто-зелени слагам и тобрадекс или максидекс и задължително противоалергичен сироп. При нас това се оказа явно успешната комбинация.

Освен това едното краче долу на стъпалцето редовно си го държи свито в пръстите. Иначе като го отпусне нищо му няма, но според вас нормално ли е така да го свива или да я водя на някакъв специалист (ортопед може би)? Иначе много се забавляваме - голямо говорене пада и всичко разбира бонбончето. Слагам една снимка да си покажа и аз гарджето. В църквата в с. Българи

!Така,че до есента трябва да сме махнали памперса и да сме самостоятелни с храненето.

Вече започва да говори все повече. Изреченията й са от по 2-3 думи максимум, но определено през последните 2 месеца има голям напредък. Да не говорим, че вече всичко разбира, но се прави понякога на луда и това много ме ядосва
Станала е още по-дива, въпреки че до скоро си мислех, че няма на къде повече. Веднъж си разби устата и я водихме в Пирогов да я шият, след 2 седмици си извади лакътя и ходихме пак там да я наместват... абе, лоши работи. Вече не смея да я оставя сама в креватчето, защото веднъж я намерих качила се отгоре на раклата и си гледа през прозореца, а крачетата й висят