Прекрасна пролет идва и обзема пролетното настроение наш'та Юнска тема!

• 39 442
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
   Сетих се нещо да споделя относно проблема с пръстчетата и крачетата,една приятелка е водила нейното момче което е на 2г6м на ортопед,имаха следния проблем едното пръстче е по свито и се качва над другото, ортопеда обяснил че се получава от отслабване на мускула на пръста на крака ,(те са два -от двете страни на пръста)когато е отслабено..не държи добре изпънато пръсчето; та лечението е масажиране .
  Още нещо казал е че е вредно детето да седи жабешката на земята(т.е приклекнал на колене и с разтворени навън крачета) немога точно да го опиша съжалявам Embarassed но  моя Вики точно така прави,та това положение води до изкривяване на ставичката в тазобедрената става, и детето стъпва  навътре с крака при ходене.
  Но всичките проблеми могат да се получат и от неудобни обувки...и така...

# 181
Здравейте   bouquet
Почерпете се виртуално за 32-рият ми рожден ден

и по едно малко за наздравица и тонус  Wink

П.П. и децата ми направиха подарък - 9,15ч. е, а те още спят

# 182
Ins, Честит рожден ден!!! Много здраве и любов и постигнати цели!

Аз само на бегом минавам да се впиша, да не ме забравите  Mr. Green Заминаваме с Миташки на "турне" , ще ходим насам-натам, дори още не знаем къде точно... Само двамата сме, отново, и търсим развлечение;

Мойто диване също трябва да посети ортопеда отново; седежа, който е описала petiu6a му беше постоянен до скоро, но малко по малко започва да си изправя крачетата напред, когато седне; аз го подсещам често и той започна да придобива навик; но ще ходим предимно заради съмнения за плоскостъпие от преди година - да видим как вървят нещата; честно казано, когато му гледам отпечатъците от стъпала по пода малко се смущавам, защото хич не изглеждат "изрязани" стъпчиците. Но доктора ще каже най-добре!

Междувтременно установихме и златист стафилокок в митковото гърло - та най-вероятно оттам и честите инфекции в последните месеци; сега ще проведем някаква "терапия", и силно се надявам да го изкореним окончателно.

Поздрави и приятни емоции в празничните и почивни дни!

# 183
Най-накрая да успея и аз да вляза във форума. Явно в работата са ни спрели достъпа или... и аз не знам, както и да е, цял ден искам да честитя рожденният ден на Инс. Да си жива и здрава, много, много обичана!Прегръдки!!!

# 184
Честит рожден ден Инс  Hug  bdbaloni

# 185
Ins -честит  рожден  ден  на  патерица   bouquet

# 186
Здравейтееее!!!

Първо - Инс -ЧРД на много патерици, но все пак ти пожелавам много късмет и любов , много да те слушат всички в къщи;)))

Ние отново сме с хрема, вече не знам какво да давам, ще пробвам дали ще й мине на Мирела първо само със спрей и Коризалия и след това на доктор! Ериуса на нас ни казаха да го пием /и двете/ до пролетта-т.е цяла зима, ама пиха го децата 2-3 шишенца изпразнихме и спрях да взимам; та не знам и майка им моиже да е виновна за тези чести хреми сега  Mr. Green..

Ле- това с ябълката е ужасно....аз съм имала подобни изпълнения, запазвам самообладание, но само аз си знам какво ми е отвътре; добре че се е разминало, щом сте имали и спукани капиляри доста се е мъчил миличкия Зари, те децата се и панират че не могат да си вземат дъх в началото и става страшно; в тази връзка скоро четох, че не трябва да се тупа по гръбчето ако се задави детето, а да се натисне диафрагмата със свити в юмрук ръце...

Танитка- Марти голям бонбон на фотосесията; и голяма лудетина Simple Smile))

И накрая да ви пожелая весело изкарване на празничните дни в прияна компания и пролетно настроение!!!

# 187
Христос Возкресе, момичета!
Много здраве и щастие на вас и на семействата ви!

Танитка, Марти е прекрасна. А това с прозореца е ужасно  Mr. Green

Днес имахме заспиване по учебник, макар и в 11.00. Прочетохме две приказки, загасихме лампата и готово. Голяма фенка на книжките е засега и много се кефя (макар че с тия технологии кои знае докога ще е).

Майче и аз се чудя дали това с кръчето не е от обувки, че и ние така сега сме между 22,5 и 23, но тя отдавна го прави, а и то като си седи в къщи, но ще я заведа на ортопед наистина.

Хубави празници и много победи в борбите с шарени яйца тия дни.

МаЛе не пусна тоя път нещо красиво Великденско за настроение и вдъхновение?!

# 188
  • И аз не знам къде...
Христос воскресе  easter!

# 189
  • на края на света.....
Во истина воскресе easter easter

# 190
 easter Весел Прзник! Да сте живи, здрави и много щастливи!  Hug

# 191
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!Пожелавам ви здраве и щастие!
Да ви кажа на Нели много й хареса чукането с яйцата  easter и караше наред  Laughing.
Пожелаваме ви весело изкарване на празника и приятна почивка!

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 14:57 от Стани_1987

# 192
Весел празник и от нас! Бъдете живи, здрави и позитивни!  easter

# 193
Честито Възкресение Христово!!!! Да сте здрави, весели и късмета да ви спохожда често!!!

Празникът изкарахме  на вилата в компанията на баба и дядо- Мирела е "борецът" в семейството, за малко да начупи всички яйца, хареса й много!!!

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 11:32 от miona

# 194
Привет   Grinning

като гледам май ще трябва да ни обединяват Родени 2008 зада тръгне темата.

Ние бяхме по Великден на планина с дребния, и си искарахме горе долу добре.
Малко ни подлуди дивака, но ние си знаем че е така на път с него, чистия въздух въобще не му понася нещо  ooooh!
Не минахме естествено и без инциденти...от чепене по едни стълби в къщата където бяхме падна и си сцепи устничката, минахме без доктор спряхме кръвенето и решихме че до 2- 3 дни ще мине, но днес още е доста възпалено и май ще идем да го види и лекар.Промивам само със сребърна вода,
Танитка ако случайно влезнеш за преглед на печата, тъй като ние не останахме по назад с разбитите устенца, кажи моля те с какво промива ти, макар че е шита Марти..

Аиде драскайте по 2- 3 реда отчет че съвсем се запуснахме юнки  Grinning  Wink

Общи условия

Активация на акаунт