Прекрасна пролет идва и обзема пролетното настроение наш'та Юнска тема!

• 39 450
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Привет  Grinning

petiu6a и аз си мислех че ме е хваналапролетна умора още от зимата Mr. Green но онзи ден  си премерих кръвното- към обяд след 2 кафета беше 105\ 65 е как да ми добре  Tired цял живот съм имала ниско кръвно, но явно трябва вече да потърся лекарска помощ, защото това диваненце вкъщи иска да имам енергия за трима пък аз сутрин се будя уморена  Crazy
Дават ми някви съвети да съм пиивала винце за закуска/ няколко глътки/  Joy викам то бива пияна и заспала цял ден да ходя като зомби.

kris_ty4 мисля ви аз с тая биба от вчера...дано да стане по бързо, но от приятелки знам че проблемни са една две седмици е не при всяко дете де, но има будене и разни промени в ритуалите при заспиване..като песни, приказки плюшени или др играчки ...просто търси заместител на любимата биба.

Аз пък да ви кажа изобщо не се притеснявам, понеже той я смуче по малко докато заспи само и после чак сутринта като се разбуди и то аз му я давам признавам си за да си удължа съня с малко  Whistling и не виждам смисъл за 5 мин смучене да си усложняваме живота и най вече скъпоценния ми сън  Blush има време...

Роси по темата за стоматоложката много ми стана хем смешно хем тъжно... интересно ми е в крайна сметка взели ви пари за онлайн прегледа  Thinking

Представям си един хирург облечен в операционната зала вече над пациента и отсрани една сестра асистира държейки лаптоп и той..."я да видим според БГ мамите къде е панкреаса и какъв точно цвят трябва да е  newsm78 "   hahaha

Мале и от мен една Hug кураж, търпение и разбирателство вкъщи, защото според мен има значение семейната среда  Peace Мая ти е казала само положителни емоции да се въртят, но не само двама ви ами и между трима ви   Heart Eyes и атака от имуностимуланти.
 Аз не помня дали си казвала, но водила ли си го при класически хомеопат да му изготви цялостна програма за всички бъбречни, алергични и имунни проблеми... не разбирам от хомеопатия единствено боаронска съм прилагала, но чета из разни форуми, че в такива случай на често боледуване повечето родители прибягват именно към хомеопат.

А като стана дума за хомеопатия да ви похваля освен сребърната вода с която промивах устничката на Ив, но и едни златни за мен гранулки пак боаронки "Арника 9" за рани е , много бързо след като започнах да ги давам имаше ефект и сега вече почти я няма  Simple Smile препоръчвам ви ги като резерва в аптечката Simple Smile

Мая не се bash неможе вечно да сме от желязо, не се чувствай виновна че си успокояваш детето .. ако се кърмехте нямаше да ставаш но... малшанс  Laughing  Hug

# 226
 Laughing
Пък после лични лекари и педиатри / не само те / се сърдят на бг мамите, че много знаели.

# 227
Привет Simple Smile
   Мая, Павел също се хвърля през глава без да мисли.  Shocked Всяка втора дума ми е "внимавай", а следващата "не", постоянно подвиквам след него, мъжа ми вчера каза, че у нас било пълна лудница.   Crazy Павел постоянно буботи нещо, аз не спирам да мърморя след него, майка ми и тя се обажда отстрани  изобщо.... Twisted Evil
   Алиса   , радвам се, че устничката на Ив-Пиф зараства бързо  Hug При нас сагата с бибата продължава.  Sad Снощи заспа по-спокоен след 1 час песнички, приказки и подскачане по леглото, но без рев, което е по-важно. Но през нощта си порева за жалост. Дано не са 2 седмици, ама колкото толкова, връщане назад няма Wink Пък и мен не ми пречеше толкова , че я смучи през ноща, колкото това, че вече я разкъсва и ме е страх да не се откъсне някое парченце и да го задави Sad
   Да ви се похваля, снощи като му пеех "мила мамо" и Павко се обръща към мен и ме гушка с най-нежното "мамооо" и сега като се сещам очите ми се пълнят с умиление.  Heart Eyes Един миг нежност - толкова много щастие ми носи!  Blush  И всеки път като му се скарам за нещо и винаги ме хваща за ръката с това "мамоооо" със супер подходяща интoнация и веднага забравям, че ме е ядосал  Grinning

Хубав ден, момичета   bouquet и   Hug за всичките ни страхотни дечица!

# 228
Нещо не мога да се наглася и да седна да напиша един свестен пост; а интернета е под всякаква критика...

За болестите- ами момичета аз си познавам децата най- добре и последния път само отидох за бележка за градината, като й казах на ЛЛ какво й давам, само ми добави Ериус- противоалергичен сироп. Тя изписва винаги едно и също....бяхме с алергичен ринит..
Нямам думи за зъболекарката, която сте посетили, Роси
Ние също сме проблемни със зъбите- Васито има вече 4 пломби, и не казва че я болят, чак като стане късно, но аз това вече съм го писала мисля- скоро направихме и последния й зъб; вече ще чакаме предните горе  да падат...

МаЛе- ще го израсте Зари, в детската пък са болни през седмица, само търпение и здрави нерви ти пожелавам!!! И аз подкрепям предложението за смяна на климата в случай , че имате възможност...Много Hug на Зари!!!и да се оправя бързо.. за показателите- не се тревожи преди да си направила изследвания като е вече здрав- отчитат винаги завишено в случай, че има възпалителен процес или детето е болно...а вие съмнявате ли се за нещо, че му ги правихте?
Аз преди време само Панадол давах, но една позната, чиято майка е алерголог ми каза, че Нурофена е по-добър и оттогава- Нурофен; ама скоро пък в зъболекарския кабинет ми казаха, при болка да давам Панадол, че не знам си какво било имало с Нурофена....тотално се обърках.....дори не слушах сестрата вече като обясняваше....
За Зимафлуора - отново мнения и мнения съм чувала- едни го дават, други казват, че няма смисъл, аз не давам и по време на бременността също не съм взимала...
За Арника- мисля знам от Мая- Мирела нали само на глава пада Mr. Green и все синя...ама как успява все главата си да удря не знам...

Пием все още мляко - и сутрин и вечер- минахме и на прясно- много го обича, дори с малко какао...ммм
Но бибата я махнахме още миналото лято, сигурно ако я беше видяла когато растяха зъбките щеше отново да я засмуче, но аз я скрих и така...
Гърнето ми е проблем..и то какъв....отново пробвах н аняколко пъти...и ако не се лъжа Диди на Галя- и ние сме така може да си седи така с пълен памперс, докато не и защипе...дано успея лятото да го махнем...
С храненето не сме напреднали също, винаги обръща лъжицата вертикално; с чашата същото положение, но изобщо не ме притеснява това...
Най- ме радва това, че като я питам как се казва вече ми казва съвсем съзнателно и най-вече без да се срамува -"Мими", много се гушка и раздава целувки, но само на най-близките и задължително за довиждане  Mr. Green, показва на колко години ще стане с 2 пръстчета, но иначе си говори на нейния си език или се обяснява с "ъъъъ"....

Вери - Ясен е голям чаровник, а кака има разкошни коси Wink
Ето я  и Мирела- играе на криеница с кака си:

Ето и кака от тържеството за Благовещение:

Много целувки на всички юнчета!!! Да са много здравички и много да слушкат!!!

# 229
За Арника- мисля знам от Мая- Мирела нали само на глава пада Mr. Green и все синя...ама как успява все главата си да удря не знам...
Peace
И  при нас  действа  добре, особено след  такива  удари  на  едно  и  също  място  
Мая не се bash не може вечно да сме от желязо, не се чувствай виновна че си успокояваш детето .. ако се кърмехте нямаше да ставаш но... малшанс  Laughing  Hug
 Hug

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 01:22 от MAYA.

# 230
Еиии Зара страшна мацка  Heart Eyes   Hug

на това му се казва обиграно падане... що да троши детето другата страна, решила е че от ляво сининината повече и ходи  Flutter  Joy

# 231
  • София
Със закъснение на ви почерпя за РД на порасналото ми момиче

Програмата ни е доста натоварена - започнаха и концертите на кака... Едва удържах вчера Любо - такова изкушение са му тези балони, имаше толкова много, а не даваха да се пипат  Crazy

Много хубави дечица виждам по страничките  Hug Да ги нацелувате от нас  Heart Eyes

# 232
Еиии Зара страшна мацка  Heart Eyes   Hugна това му се казва обиграно падане... що да троши детето другата страна, решила е че от ляво сининината повече и ходи  Flutter  Joy
Joy тя  и  ново  гадже  си  имала  от  вчера  ми  казаха.... какво  ли  ме  чака Laughing

Инче  да   ви  радва каката  с  много   успехи  по  първенствата - много  са   сладки  двамата  Heart Eyes

п.п.  използвам случая  че  последно  съм  писала  и  се  редактирам -  да  допълня  с  това  че  днес  щерка  ми   направи  първия  си  двуметров  полет  от  пързалката  Cry , само  брадичката  си  ожули  милото ,но  няма  смисъл  да  ви  казвам  мен  как  ме  болеше  Cry Cry Cry

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 22:00 от MAYA.

# 233
Ина, да ти е жива и здрава дъщерята! Много успехи да има!   bouquet
Мая, Зара е много готина. Simple Smile

# 234
Здравейте и от нас!

При нас има малък напредък с гърнето,Нели сяда на него и върши работа,но все още не съм я оставяла през деня по гащички.И аз като вас чакам да се затопли времето  Wink.Поне дори като е свършила аки в памперса идва и казва "мише",радвам се че придобива навика да си казва,макар и след свършен факт!
За храненето и пиенето с чаша все още нямаме кой знае какъв напредък,но докато стане време да тръгне на детска градина има време.
Много е забавна,когато иска да обясни нещо,имаме голям напредък с думите и реденето на изрази от 2-3 думички  PeaceЗапочнахме вече да подменяме гардероба с пролетни неща.За момента най-любимо и е возенето в автобус.Когато стане сутрин,често пъти казва "на ейса баба"- (на рейса при баба) Laughing

Що се отнася до въпроса за бибероните,мога да кажа,че ние доста отдавна я махнахме и то в рамките на 1 седмица!Въпроса е да се предавате ако детето плаче за нея.Аз и казвах,че я няма,че се е изгубила или съм я дала някое бебе,което плаче и така.Поне при нас не беше трудно и ви пожелавам успех!

МАЯ ,моля те разкажи беше ли и интересно на Зара,когато ходихте в зоопарка?Аз все още се каня да заведа Нели,но когато сме в София все не уцелваме хубаво време  Crossing ArmsСнимките са страхотни,аз ги гледах във Facebook.

Това е за сега при нас.Пожелавам ви приятни и усмихнати почивни дни!Целувки и прегръдки на всички попораснали сладури   love001

# 235
Стани, на Зара  и  е  интересно  всяко  мероприятие  по - принцип,стига  да  е  свързано  с  други  деца,а  ако са  по- големи ,за да научи  някоя  и  друга  дивотия  от  тях ,направо  е  върха  Mr. Green ,иначе  снимките  са от зоопарк  с  някак  си  по-нормални   животни(поне  за  мен...),но  сме се  наканили  скоро  да посетим зоологическата градина,със  сигурност  и  от  там ще  има  снимков  материал  Peace   

# 236
Привет на вси4ки Hug

Хайде и аз да се от4ета-ве4е цяла седмица Алекса си казва за гърнето и не е намокрила гащите,и голямата нужда си върши без проблем та надявам се така да продължи.По цял ден е без памперс слагам само като спи защото все още не се решавам по време на сън да е по гащи.Навън също е без памперс с изклю4ение ако ходим до града.
За пиенето с 4аша сме наполовина-опитва се сама но все се полива и се сърди после.Може да се храни сама но я храня аз защото тя върши хиляда други работи докато хапва newsm78

За бибата-ние не сме имали.Но нали дълго се кърмихме и трябваше изведнъж да я отбия та мисля 4е това е нещо подобно-при нас за мое успокоение и радост мина много лесно,два дни през ноща искаше поне хляб да яде,следващите два ве4ера реших 4е тая няма да стане така 4е си порева два дни и това беше.Просто явно трябва ние да имаме търпение,разбиране и железни нерви за да издържим тръшкането и плакането,да не се предадем.Сега Алекса ходи гордо и на всеки разправя 4е цицата е само за бебета а не за нея защото тя била ве4е голяма.Пожелавам успех на вси4ки които махат и ще махат бибата Hug

Наща взе много да говори и разбираемо,понякога оба4е трябва да гадая когато запо4не да ми говори на 4ешки и български,но за мое у4удване не бърка думите.С мен оба4е на бг не говори,прави се 4е не 4ува но по тел или по скайп с нашите разбира и отговаря Joy

Мая Зара е страхотна Hug

Ин4е много успехи на каката  Hug,страхотни сладури си имаш.

Тва е от мен,слън4ев ден на вси4ки и целувки на де4ицата Hug

# 237
Вери Ивелинка ,благодаря  ви!

При  нас каскадите  продължават ,днес  пак  бяхме  в  спешното ,така  центрира една  метална  преграда ,че  и  остана отпечатък точно  по  средата  на челото,и  кръв  от  носа  и  тече  чак Cry ,вече  нямам  нито  сили  нито  нищо  Confused 

# 238
Ехо!  Flutter

Да се разпиша и аз, макар и малко телеграфно.

Много хубави снимки видях на последната страничка.  Heart Eyes

Мая, голяма щурачка е Зара, но като порастне, ще се кротне, ще видиш.  Hug Желая й от все сърце по-малко инциденти, че наистина много ти се насъбра на теб.  Confused

Мишел почти по нищо не се различава от връстниците си. Същите проблеми, същите номера, същите мауймунджилъци...
Отглеждаме си едно малко Монк-че.  Crazy А аз без майтап, докато бях бременна с нея, изгледах всички сезони на Монк.  ooooh!

Иначе, вече съм в очакване на малкият мушморок.  Party Най-вероятно да пренося и този път, макар и да не ми се иска. Бебето пак расте големичко, което мъъъничко ме притеснява, понеже искам нормално да родя. Но, ако се наложи секцио, естествено, няма да се дърпам.

Много целувки на всички сладури!  Hug

# 239
Мая  Hug на Зара и бързо да минава.Ние се присъединяваме към вас-наща днес както си седи и си реди легото тъй се удари в куб4етата 4е си разкъса ушенцето и 4ак обецата и се разкоп4а,но не беше за зашиване-ние веднага и дезинфикцирахме раната и 4ак към обед каза педи да отидем-проми я и той и намаза ухото с нещо зелено.Сега спи звяра Hug

Бюти -леко раждане и пожелаваме едно здраво и усмихнато беб4е Hug

Общи условия

Активация на акаунт