petiu6a и аз си мислех че ме е хваналапролетна умора още от зимата
цял живот съм имала ниско кръвно, но явно трябва вече да потърся лекарска помощ, защото това диваненце вкъщи иска да имам енергия за трима пък аз сутрин се будя уморена
Дават ми някви съвети да съм пиивала винце за закуска/ няколко глътки/
викам то бива пияна и заспала цял ден да ходя като зомби.kris_ty4 мисля ви аз с тая биба от вчера...дано да стане по бързо, но от приятелки знам че проблемни са една две седмици е не при всяко дете де, но има будене и разни промени в ритуалите при заспиване..като песни, приказки плюшени или др играчки ...просто търси заместител на любимата биба.
Аз пък да ви кажа изобщо не се притеснявам, понеже той я смуче по малко докато заспи само и после чак сутринта като се разбуди и то аз му я давам признавам си за да си удължа съня с малко
и не виждам смисъл за 5 мин смучене да си усложняваме живота и най вече скъпоценния ми сън
има време...Роси по темата за стоматоложката много ми стана хем смешно хем тъжно... интересно ми е в крайна сметка взели ви пари за онлайн прегледа
Представям си един хирург облечен в операционната зала вече над пациента и отсрани една сестра асистира държейки лаптоп и той..."я да видим според БГ мамите къде е панкреаса и какъв точно цвят трябва да е
" 
Мале и от мен една
кураж, търпение и разбирателство вкъщи, защото според мен има значение семейната среда
Мая ти е казала само положителни емоции да се въртят, но не само двама ви ами и между трима ви
и атака от имуностимуланти.Аз не помня дали си казвала, но водила ли си го при класически хомеопат да му изготви цялостна програма за всички бъбречни, алергични и имунни проблеми... не разбирам от хомеопатия единствено боаронска съм прилагала, но чета из разни форуми, че в такива случай на често боледуване повечето родители прибягват именно към хомеопат.
А като стана дума за хомеопатия да ви похваля освен сребърната вода с която промивах устничката на Ив, но и едни златни за мен гранулки пак боаронки "Арника 9" за рани е , много бързо след като започнах да ги давам имаше ефект и сега вече почти я няма
препоръчвам ви ги като резерва в аптечката
Мая не се
неможе вечно да сме от желязо, не се чувствай виновна че си успокояваш детето .. ако се кърмехте нямаше да ставаш но... малшанс
Снощи заспа по-спокоен след 1 час песнички, приказки и подскачане по леглото, но без рев, което е по-важно. Но през нощта си порева за жалост. Дано не са 2 седмици, ама колкото толкова, връщане назад няма
Пък и мен не ми пречеше толкова , че я смучи през ноща, колкото това, че вече я разкъсва и ме е страх да не се откъсне някое парченце и да го задави
и 

, само брадичката си ожули милото ,но няма смисъл да ви казвам мен как ме болеше
Снимките са страхотни,аз ги гледах във Facebook.

Най-вероятно да пренося и този път, макар и да не ми се иска. Бебето пак расте големичко, което мъъъничко ме притеснява, понеже искам нормално да родя. Но, ако се наложи секцио, естествено, няма да се дърпам.