и кака и батко много да помагат 
Ивелинка,след ключовата дума ротавир ми се изясни картината- Веси вече е обяснила
,
на Алекса!Мионка ,Бюти- леееееко ви завиждам за малко срамежливите дечица, с моята джаста -праста нямаме такива случаи

Айде една питанка от мен- как се справят децата ви със самостоятелното обличане? най-вече свързвам въпроса си с перспективата на махането на памперса. Аз лично не мога да си представя как някой ще е постоянно след моята в детската да събува и да я обува когато се наложи
И аз забелязвам у Зара това поведение -често се сърди като и се вземе дадена вещ и дори да не са нейни,ако си е играла тя първо с тях и после някой друг поиска да играе отива да си ги вземе и ги крие
,но с бебетата е особено внимателна,и аз съм покрай нея постоянно "да пея" че са бебчета и трябва да внимава ,дори и да иска да се добере първа до играчките които искат бебчетата ... Лека вечер

догодина обаче със сигурност се качвам на ските!!! Митко едва ли ще успее за догодина да напредне толкова, но зимата след това ще е и той със ски. Всички ски учители, които познаваме, казват, че трябва да навърши 3 годинки детето, и е готово да се учи. Вчера имаше едно хлапе на 3 и половина, и направо се впечатлих колко добре се спуска по малката писта и как владее ските. А с такива бръмбари на възрастта на Митко беше пълно - за два часа срещнахме поне десетина-15 на шейнички. И приятелки си намери Митака, обаче приказливи момиченца, и все му викаха "бебе" , а той ходеше да ги целува (някъде между шалчетата и шапките) 
, знам ли ....
. На мен ми е много неловко да изпишквам Марти по храсти и градинки, пък и сега е доста студено. Обществени тоалетни в БГ няма. Пък е много тъпо да му казвам пишкай в памперса
.
Виж лятат е друго сядаме отвън и сме всяка вечер по кафета и механи разни