Български деца отнети във Франция

• 16 906
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
  • На земята, която е всъщност звезда.
argun, придържай се към фактите тогава, не пускай бомби от сорта, че жената е искала да се самоубие.
Гледам, че дори не се чувстваш неудобно от факта, че пусна  лъжа. В твоят случай, явно важи мотото -" Целта оправдава средствата"

Ти пак нищо не си разбрала. Защо смяташ, че съм пуснала лъжа? Как ще докежеш, че не е лъжа? Ами ако аз сега те обвиня в лъжа?

А ти как ще докажеш, че твойто не е лъжа? Може би имаш някакъв запис? newsm78

# 121
Дайте наистина да гледаме фактите, а не да си смучем от пръстите неща, които нямат нищо общо със социалната система.

Децата са взети след донос- факт.

След поредица дела, от един и същи съдия, децата не са върнати - факт.

Родителите се борят със зъби и нокти за децата си, но факт е, че няма и да успеят.

Не един потребител се включи, както в предишната тема, така и в настоящата такава, който е "наказан", от прогнилата им социална система.
Всичките тези потребители бяха или подминавани, или обявявани за луди или обругавани от някои потребителки, наистина гаврещи се с болката
им.
 Та колкото да разперваме ръце и да бленуваме по велика Франция, защото видите ли и тя, като Русия е героя на новото време, това не променя
факта, че са отнети 4-ри български деца, без да се допуснати български законодателни органи, както експерти и специалисти.
argun, придържай се към фактите тогава, не пускай бомби от сорта, че жената е искала да се самоубие.
Гледам, че дори не се чувстваш неудобно от факта, че пусна  лъжа. В твоят случай, явно важи мотото -" Целта оправдава средствата"

Ти пак нищо не си разбрала. Защо смяташ, че съм пуснала лъжа? Как ще докежеш, че не е лъжа? Ами ако аз сега те обвиня в лъжа?
Ех, това увъртане. Ти прочете ли в предишната тема поста на майката?
 Лъжа е, защото никъде го няма, като факт. Аз също мога да кажа за теб във форума, че си психясъла,  а дали е така никой не знае.
 Това се нарича злепоставяне с цел компрометиране.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 16:51 от Xylometazolin

# 122
Тук никой нищо не може да докаже. Включително и безгрешните родители. Много жалко, че и пред съда не са могли да докажат нищо и децата са взети. Това го казвам със свито сърце, мира не ми дава мисълта през какво ли са минали и минават тези деца.

# 123

Доказва този, който обвинява  Wink основен принцип в правото, с изключение на данъчното такова.

# 124
Цитат
Децата са взети след донос- факт.

Това не е факт, а твърдение на бащата. Не е читаво като такова.

Цитат
Родителите се борят със зъби и нокти за децата си

Това също не е факт, майката отказва да се лекува, бащата налита да обвинява съдията в комунизъм и т.н.

Цитат
без да се допуснати български законодателни органи

Моля те, отговори си сама кой е законодателният орган на България и как точно ще се "допусне" той в гадната Франция, преди драскаш.

# 125
Тук никой нищо не може да докаже. Включително и безгрешните родители. Много жалко, че и пред съда не са могли да докажат нищо и децата са взети. Това го казвам със свито сърце, мира не ми дава мисълта през какво ли са минали и минават тези деца.
Защо със свито сърце? Аз доколкото разбрах от твоите постове си на мнение, че е напълно нормално децата да са  вън от семейството при създалата се ситуация. За какво има да ти се свива сърцето, просто не мога да разбера.

# 126
По-голям успех ще постигнеш, ако си взимаш редовно зилометазолина, вместо да се опитваш да ми вписваш твои си думички, ей така, три за гъотура.
А решението къде са децата, не го взимам аз.

# 127

Доказва този, който обвинява  Wink основен принцип в правото, с изключение на данъчното такова.

А така. Ти обвини бащата в доста неща. Сега остава да ги докажеш. Laughing

# 128
...

По-конкретно?

# 129
Едно подобно разследване на родители започва по два начина- или е донос на "будни" съграждани, или преки наблюдения на професионалист, на който в задълженията му влиза докладване. Може след сигнал да започнат наблюдения. Други пътища няма. Така че

Цитат
Това не е факт, а твърдение на бащата. Не е читаво като такова.

е смехотворно.

Колкото до споменатите мисли за самоубийство, това изобщо не би било чудно и такива мисли са нещо абсолютно нормално за депресия.
Кой и къде прочете че Даниела е отказвала лечение? Напротив- изписано и е лечение и си пие лекарствата в къщи. Това се лекува с антидепресанти. Даниела не е на легло и в ступор за да бъде вкарвана в болница.
Аз доколкото разбрах, лекар не е смятал за необходимо такова лечение. То и е предложено от детска медицинска сестра. Shocked

argun, нещо друго така да си подразбрала за "совите"? Защото нещо тези твои факти не струват пукната пара.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 18:59 от Delusion

# 130
...

По-конкретно?

Извадени от постовете ти:

1. не представи и позицията на майката
2. липсата на каквато и да е самокритичност от страна на автора, той и за момент не допусна, че може да има някаква вина за състоянието на брака си
3. пуска писма от името на съпругата си (бяха изтрити още същия ден), където подчертаваше, че е вегитарианец и обича животните
4. непрекъснатото повтаряне на неговата версия и игнорирането на тази на майката
5. друго си е да излезе бащата и да каже "Другите са виновни, аз съм вегетарианец и нямам никаква вина"
6. виждам какво пренебрегва той и как слага ударения на неправилните места
7. отказва да се изправи срещу проблемите на семейството си
8. е имал отговорността да я подкрепя и да забележи развитието на проблемите й /намекваш, че не го е направил/
9. не виждам да сте направили и крачка напред, продължавате да слагате розовите очила преди да се погледнете в огледалото. За разлика от Даниела

Можеш да ги доказваш в какъвто ред пожелаеш. Също не е зле да докажеш, че жената е говорила с авторката на доноса за самоубийство.

# 131
Вселена,
ако не можеш да четеш, това май не е мой проблем.
Все пак ще си направя труда - по 1.: къде е представил позицията на майката? кога си направи труда да напише "тя смята... тя иска... тя прави усилия..."
по т. 2: кога е проявил самокритичност?
И така до т. 10
За разликата между обвинение и извод май няма смисъл да ти обяснявам, това са твои образователни пропуски.

Delusion,
разбирам огорчението ти на човек напуснал системата по неприятен за него начин, пък било то и по негова вина. За твое съжаление това моментално те поставя в позицията на съмнителен източник на информация.

# 132
Вселена,
ако не можеш да четеш, това май не е мой проблем.
Все пак ще си направя труда - по 1.: къде е представил позицията на майката? кога си направи труда да напише "тя смята... тя иска... тя прави усилия..."
по т. 2: кога е проявил самокритичност?
И така до т. 10
За разликата между обвинение и извод май няма смисъл да ти обяснявам, това са твои образователни пропуски.

Delusion,
разбирам огорчението ти на човек напуснал системата по неприятен за него начин, пък било то и по негова вина. За твое съжаление това моментално те поставя в позицията на съмнителен източник на информация.

Според теб въпросът "кога е проявил самокритичност" доказва, че не е проявил такова?  Joy Ти глупава ли си или се правиш на такава?
С оглед на постовете ти, точно ти не си компетентна да даваш каквато и да била оценка на образованието ми /и не само моето/. Първо обърни внимание на собственото си.  Laughing

# 133
  argun, обективно погледнато, мнението на Delusion, като професионалист тежи точно толкова, колкото и експертното мнение относно това семейство на другите експерти. Елиминирането на заключение на даден експерт от друг със същата професионална квалификация е грубо своеволие непочиващо на никакви професионални и етични отношения. В случая етичното решение е отделните експерти да стигнат до общо решение помежду си, поради еднаквото равнище на образователен и професионален ценз.
 Изказването на трети лица по дадени проблеми без дълбокото познаване на социалната проблематика и най-малкото, поради пълната липса на образователен ценз е лишена от всякаква реална тежест.

# 134
...
Според теб въпросът "кога е проявил самокритичност" доказва, че не е проявил такова?  Joy Ти глупава ли си или се правиш на такава?
С оглед на постовете ти, точно ти не си компетентна да даваш каквато и да била оценка на образованието ми /и не само моето/. Първо обърни внимание на собственото си.  Laughing

Опасявам се, че не си способна да покажеш мое обвинение към автора, пък ако ще да се върнеш на първите ми постове във форума от преди пет години  Wink

argun, обективно погледнато, мнението на Delusion, като професионалист тежи точно толкова, колкото и експертното мнение относно това семейство на другите експерти. Елиминирането на заключение на даден експерт от друг със същата професионална квалификация е грубо своеволие непочиващо на никакви професионални и етични отношения. В случая етичното решение е отделните експерти да стигнат до общо решение помежду си, поради еднаквото равнище на образователен и професионален ценз.
 Изказването на трети лица по дадени проблеми без дълбокото познаване на социалната проблематика и най-малкото, поради пълната липса на образователен ценз е лишена от всякаква реална тежест.

Laughing Няма как един човек да е надежден източник за информация, докато показва такава жажда за реваншизъм към системата, от която е бил изхвърлен. Престава да бъде професионалист в момента, в който постави наранените си емоции на преден план.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:06 от argun

Общи условия

Активация на акаунт