116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 227
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
ММ се измъква от жури вече 3 пъти, започва да им говори с много тежък акцент и да ги моли да повторят и да му говорят по- бавно!  Освобождават защото не разбира. Няма как да си позволи да не ходи на работа.

Joy

Някои щати освобождават, ако кърмиш!

Аз на Ист чак не ми се ходи (знам, че е хубаво), но Нортърн Калифорния се местя ей са, от раз.
Вече ми омръзна от това всеобщо настроение, че едва ли не тук в Невада не живеят хора  Grinning. Всички били гемблърс...това е най- голямата глупост, тъй като локалс са 5% по казината, всичко останало от др. щати, ама айде де.

Не знам за дънките, но белите чорапи са  Sick. Това е някакво голямо постижение да видя дете с пантофи у дома, а като ги видя по чорапи и на двора вече откачам.

# 106
Същия проблем с коленете, но не на дънки, а на униформени панталони.
Тандури, аз последните 15 год. не съм се пускала много по пързалки и не ора с колене тревата  JoyКалин ти е буйничък в игрите сигурно. Момчета!

Ами уж не е, уж е кротко дете и затова недоумявам! Направо са като срязани! И то чисто нови!

Мики, аз ползвах тази : http://www.amazon.com/Tony-Chacheres-Seasoning-8-Ounce-Shakers/dp/B000H23YWM
Има я в по-големите супермаркети, иначе да, леко налютява!

Ванхорн, колко добре те разбирам за чорапите!

# 107
  • У дома
Тандури е нашата гордост, наистина е трудно да я стигне човек. Май само на мен не ми я дават за пример, защото според мъжо от ядене се дебелеело и по тази причина ми е забранил да готвя от известно време.  Joy

Ако обичате патладжани - пробвайте дългите, тънки, индийски патладжани. Светли са на цвят. Снощи задуших няколко, разбърках с кисело мляко, чесън и подправки и беше голяма вкуснотия.

# 108
Тандyри мерси - важното е ,че има и по магазините. Явно ще трябва да потърся още.

So What? мъжът ти добре се е измъкнал.Не бих се сетила за такова нещо...може би, защото мъжът ми си е американец. Но аз много не понасям jury duty, защото единият път , когато трябваше да идва да ме вижда в Бг всичко беше готово и го извикаха.Бях побесняла...

# 109
Може ли някой да обясни за какви цветни чорапогащници става въпрос, че любопитна душа не трае. За червени/зелени/лилави ли, и ако да, как ги ползвате  Simple Smile В моя съответен гардероб има три цвята, nude, neutral, nealy black Crazy, и кафяво на фигурки за уикенд веселби.

Клеър, честита синя новина. Аз май нямам проблем с момчешките дрехи, но всъщност 90% от времето е с блузка на чертички и гащиризон, много ми е сладък и топчест така. И коли/трактори/дзверове, нямам проблем. Колкото по-озъбен звяр, толкова по-добре. Има една пижама на чертички, Антон като си я облича казва, че е "пчила" (пловдивчанче, генът си е ген).

# 110
В Канада бяха търсили съпруга ми за jury duty, просто звъннах в съда и казах, че в момента не е в страната и не знам кога ще се върне. Опитаха се дас ме убедят, че това е голяма чест, но просто обясних, че е командировка и шанса да се върне е клонящ към нула.

# 111
По важност - не съм честитила още (старост-нерадост!) прекрасните синьо-розови новини на Клерет и Ютурна!  Hug Hug Hug
И другите малчовци - ряко хубави и сладки деца, да са ни живи и здрави!

Подкрепям Бенсън за Наартджи (Naartjie) - Пумпал навремето ми ги препоръча, сега 75% от гардероба на Гелето са оттам! Много често сменят колекции и цветове, та поне 1/мес мятам поглед и запасявам за подаръци и за приятелските дечица!

Моят опит с детските дрешки едва ли е уникален, но да кажа, че върнах 90% от дрешките подарени на бейби-шауърите, защото бяха красиви и много непрактични  Mr. Green Запазих 3 тоалета и цялата 1ва год А. беше обличана само с бодита, one pieces , overalls, и някое яке/жилетка/шапка. В момента всичко е дънки/джинси, блузи/пуловери, жилетки/якета... кипри рокли, полички, фръцкавите неща не ги и поглежда и прави тантруми, като искам да я облека по-специално. По нета има и доста евро бебе мода, та не мога да кажа, че не съм намерила нещо, което съм търсила, но въпрос на вкус и толерантност към евроценоразписите  Crazy

Тандури, не мога да си спомня отговора на свеки; тя, милата, още таи надежда да ме надприказва някой ден, но аз обръщам масово на майтап всякакви свекървенски мърморения (а мама като ме почне честичко я питам, защо говори като свекърва  Mr. Green) Периодично като се потресе от мен почва да ме учи как е правилно да се третират мъжете (глезене, хранене, гледане в очите, ласкаене, етц), а аз я питам защо мъжете (вкл. синът и) бягат от тоз рахат при мен  Sunglasses
... в този ред на мисли, Мики, мила, не се връзвай толкова на твоята, от любов го правят, макар че либоффта им не винаги е точно към нас, но понякога имат основание... а и ти си в къщата и, та тя си е на собствена територия и си мисли, че трябва да командва парада, предвид и големият и опит с деца. И не се заричай, че няма да и оставиш бебо  Grinning
(1 научих от майчинството - никога да не казвам никога!)

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:45 от Agent Provocateur

# 112
Да старост  Laughing...

Честити сини гащи на Клер и розови на Джу   bouquet

# 113
MVK, подсети ме, бях купила две поло шъртс за детето от Уолмарт и ка4еството им не беше с нищо по-лошо на тези от Таргет.

Агент, непременно ще пробвам Наартджи, щом и ти си доволна от тях.

Ванхорн, у дома няма бели 4орапи. На детето спрях да купувам след като проходи, а мъжа ми още първата година го отказах от тях.

so what?, мъжа ти Joy
---
До сега не съм имала проблеми със скъсани панталони,а е от много активните...

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 07:46 от benson10

# 114
Може ли някой да обясни за какви цветни чорапогащници става въпрос, че любопитна душа не трае. За червени/зелени/лилави ли, и ако да, как ги ползвате  Simple Smile В моя съответен гардероб има три цвята, nude, neutral, nealy black Crazy, и кафяво на фигурки за уикенд веселби.

С рокли ги нося: в жълто, синьо и всякакви лилави тонове с тъмна рокля. Но аз имам казуъл дрес код.

Мерси на всички, които казаха магазини, ще пробвам.

# 115
. И не се заричай, че няма да и оставиш бебо  Grinning
някой да ги поиска само,и обяд ,и дрехи за смяна, и джобни давам ма пусто никой не порачва,по неизвестни причини все аз се оказавам в 4+ деца поне по 3/седмица ooooh!

# 116
ММ се измъква от жури вече 3 пъти, започва да им говори с много тежък акцент и да ги моли да повторят и да му говорят по- бавно!  Освобождават защото не разбира. Няма как да си позволи да не ходи на работа.
Мен миналата година ме викнаха, падна се леко пътно транспортно дело. Съдията изреди няколко причини от рода на - медицински, езикова пречка, неотложна работа, изпити и пита има ли някои, които не могат да учасрват заради това. Половината зала (и аз включително) вдигнаха ръка и ни пуснаха. Сега 5 години няма да ме закачат със сигурност.

# 117
Аз пък какво ли не давам да имам шанс да съм на жури, но не вярвам да ме огрее. (Всеки с проблемите си  Laughing) Преди време имаше такава тема и там съм писала на какви основания освобождават, отделно че може и на съдията да се обясни какво е положението и повечето са много разбрани. Единствено не е добра идея да се лъже и да се прави човек на чук, защото ако се усетят има как да си го върнат (напр. всеки ден от седмицата да те викат и да си седиш в jury pool-а без да те викат изобщо в зала).

Да ви кажа цялото това суетене покрай очакваните бебешори много заразяващо действа, чак почнах да преглеждам и аз сайтове за дрешки.  Grinning Моето мото беше колкото повече-толкова по-добре. Особено в началото нямах време за пране толкова много и исках да имам една камара дрехи, а те са с нов размер всеки месец. Напр. newborn - 1-2 седмици, 1-3m - 1 месец, 3-6 - 2 месеца, след това малко се позабави растежа, та не беше такова лудо пазаруване. Слава богу тогава Картърс имаха много сладурски неща за момченца и почти с това сме минали. Другото, което трябва да се има предвид, и това няма как да го знаете предварително, е дали бебето ще е по-скоро дълго и тънко, като моя крачун, или по-пухкаво и по-ниско. Тогава определени марки че са за предпочитане пред други.

# 118
Абе и аз си мисля, че ще дойде момент , в които ще искам само за малко да го поеме бебето и съм им казала, че ще го давам, но на свеки ме е страх.Тя е доста възрастна и вече почва да забравя и не си признава. няколко пъти забравя котлoните включени, или грилчето.На два пъти беше забравила вратата след като беше излизала за вестника и котките бяха излязли и чак след малко видяла и затворила вратата, а милите затворени навън. Много се бях притеснила тогава, че мойто коте хем много я е страх , хем е любопитко и се измъква.Но като няма от къде да влезе полудява, че имаше страшен инцидент преди време и много тежка операция. И не я пускаме навън, че я гоним по 2 часа. ooooh!

Ето затова са ми притесненията да оставям бебе при свеки ако ме няма- иначе е ок...и аз съм човек и аз ще имам нужда да взема душ или да свърша нещо, пък и тя да му се порадва.. Laughing

# 119
Клер, честити сини новини, Джу честита девойка.
Бенс, причината да купя толкова много е че Пламен просто е страшно палав и се цапа, колкото си искаш.
Аз с дънките нямам проблем , хем пълзи и се търкаля като прасе в локва

Общи условия

Активация на акаунт