116 Мартенички празнуват Деня на жената в САЩ!

• 35 245
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • САЩ
Честит 8-ми март дами! Бъдете здрави и винаги усмихнати!  bouquet

# 196
# 197
# 198
  • USA
Здравейте,момичета.

Честит 8-ми март! Пожелавам ви много усмивки и слънчеви дни!  bouquet

Мимето,честита месeчинка!Да ви е жива и здрава Heart Eyes!Аз ,когато търся нещо поглеждам в амазон и гледам да е с висок рейтинг.Погледни там за карсийт, пък може и да си харесаш.Поне досега не съм сгрешила.

Муцунка,много са сладки Heart Eyes!

Мисс Дива, добре дошла  bouquet !

# 199
  bouquet Честит празник,мили момичета.Бъдете обичани и желани.  bouquet

Преди малко говорих с мъжа ми.
Ще отидем на арт панаира на 21-ви /прочетох във Фейсбук,от групата й/ и ще посетим щанда на Тандоори.
Много ще се радвам ако и други мами имат път  и се запознаем и на живо.

newsm49

# 200
Честит рожден ден на Ева на патерици!  Grinning Здрава и усмихната и дано пребориш страха от полети!  Hug

Добре дошла на Лейди ДиваHug В Ривърдейл има още 2 мами българки, но не списват тук. С едната сме близки, ако си търсите компания там, мога да я препоръчам.  Wink

Муцунка, в първия момент помислих бебето за кукла.  Crazy Много са сладки дамите.  Heart Eyes

Да споделя и тук - по-насрани политически Оскари не съм гледала.  ooooh! Просто да му се погади на човек.  Stop

Бенс, април каза, нали?  Heart Eyes

Честито на който празнува днес,   bouquet аз не го уважавам празника.  Rolling Eyes Имаме друго семейно събитие, което отбелязваме на днешната дата.  Simple Smile

# 201
Честит празник момичета!!! Освен всичко пожелано до сега и от мен- да сте винаги обичани, уважавани и ценени...

Аз като на празник цял ден имам работа, но не се оплаквам, зашото времето ми мина много бързо. Да видим каква изненада ми е измислил мъжа ми... Grinning

Вики , кога стана толкова голяма Клои - бързо мина месец. Аз вече наистина умирам от любопитство за пола и да види дали ще правим ултрасаунд сега в събота.

Муцунка прелестни са ти щерките... Peace

# 202
Честит Осми Март и от мен на всички!   bouquet

Много здраве, любов и късмет в живота на всички дами и дамички! Wink

Малките розови момиченца, които показахте направо да ги схрускаш!  Heart Eyes

Моя приятелка може да роди всеки момент(терминът и е 15-ти март) и бебето е момиченце. Накефих се да пазарувам дрешки за малката бебка. Наистина при момиченцата изборът е огроооомен.  Аз, като една мъжка мама, да потвърдя всеобщото мнение, че при момченцата изборът на дрешки е по-ограничен. Но винаги с повече усърдие от страна на мама се намират желаните дрешки.  Wink

# 203
Кюбит, Април, нямам търпение Simple Smile 4естит Празник!

Миме, Бритакса е Маратон(за карсийт), за кратко ми беше на листа, за другият не знам кога ще питам.

Оскарите на мен ми харесаха, но  си признавам - не съм гледала нито един филм с изкл. на Аватар  Embarassed  и гледах между другото наградите. Хареса ми ре4та на Сандра Бълок и бях впе4атлена от 30 годишният брак( и красивата съпруга) на Джеф Бриджес, за Холивуд си е направо 4удо и цяла ве4ност.

Също ми харесва целият този Олд Холивуд гламър тренд в момента. Рокли, при4ески и сцената са ми много по сърце.

В събота в Джейни и Джак, новите колекции бяха 25% офф, ако някой се интересува.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 00:16 от benson10

# 204
Благодаря Бенс точно този има най-висок рейтинг и него гледах в Амазона  Mr. Green ама и други гледах та ще видя кой ще харесам Thinking Crazy

# 205
Честито семейно събитие на Кюбит!  Да изкарате весело. Laughing

Леле Бенс, много хубави тия Джейни и Джак, ама пак скъпо идват. Упорито ги разглеждам обаче. Купих на щерката летни дрехи вече, сега само чакаме лятото да дойде. Пролетта обаче вече ни чука на вратите-два дена имаме хубаво пролетно време. Много сме щастливи.

От Оскарите и аз бях гледала само един филм, така че не ми беше много емоционално-само един парад на роклите. Не знам дали е бил политически коректен Laughing.

Пу-пу за децата , да са ви живи и здрави.

Мис Дива, добре дошла в нашата Ню-Йоркска дружинка. Ще си направим среща някой ден, чакаме само Бенсън да се появи. Laughing

Бенс, как върви пакетирането? За кога да поръчваме фанфарите? Mr. Green

# 206
Честито на всички!   bouquet Аз за празника се почерпих с ботуши, като за пръв път поръчвам обувки от интернет и с ужас чакам да пристигнат да видя дали ще ми станат.  Simple Smile

Кюбит, не си сама.  Confused Аз съм гледала почти всичките филми ( може би с изключение на 2-3).
Иначе организацията що-годе биваше, но по тъпо чувство, което ми остави може да съперничи само на оскарите от 2008 година, които бях отразила с възмущение в блога си . Тази година..дори и това не заслужаваха.

# 207
На Оскарите аз се разлях от смях със Алек и  Стив Мартин,така не съм се смяла на Оскари никога,такъв махмурлийски  хумор не съм очаквала.
И аз 1 филм само бях гледала,така и не стигнахме до Аватар.Горкия режисьор обаче ,нищо не взе милия и бившата му жена му натърка носа пред цял свят. Confused
За Прешъс  също се бяха засилили с голямата кошница но ...уви.
Записах си обаче всички чуждестранни филми и ще ги гледам до един.  Mr. Green

-----------------------
Днес продупчихме ушите на Елла,такава радост...такова чудо. От 1 седмица не спря за това да говори,но и аз така си бях казала че искам тя самата да иска и тогава.Даже вчера беше питала нейната приятелка в у-ще дали боли и тя и беше казала че боли малко но въпреки това днес каза "искам".Момичето каза че такава щастлива малка "пациентка" не е имала дълго време.Усмивка до ушите през цялото време,с Дан се раздрахме от смях. Laughing  Утре пак я очаквам да ми се събуди с час по-рано за у-ще от ексайтмент  Crazy ,днес реши че утре ще ходи вързана на у-ще за да и се виждат обиците.   Heart Eyes

Я кажете какво да казвам като пита как е излезнало бебето от корема ми ,от 2 дена набляга на темата и аз заобикалям малко,днес пита и баща си и той като в небрано лозе заяви че не е видял и че трябва да питаме доктора. ooooh! Май и е рано за истинско обяснение а пък от друга стана пък не искам да я лъжа. Thinking

# 208
Вики, според мен спокойно можеш да и обясниш (без гори дитейлс  Laughing ) как е излязла Клоуи...
...по-скоро мисли какво ще кажеш, ако те пита как е влязла първо  Wink

# 209
Вики, според мен спокойно можеш да и обясниш (без гори дитейлс  Laughing ) как е излязла Клоуи...
...по-скоро мисли какво ще кажеш, ако те пита как е влязла първо  Wink

хаха да това за влизането по нататък Simple Smile.

Вики много от рано започнах да обяснявам и някак лесно стана. С всичко беше наясно много преди нейните съученици (с изключение на най- добрата й приятелка, майка й е шведка). Най- важното е да го научи от теб! Моите родители винаги са били много отворени на тази тема и у нас щъркелите не носеха бебета.

Тандури успех на фестивала!

Мис Дива добре дошла!

Честит празник на Кюбит и много сбъднати мечти!!!

Даже не успях да гледам Оскарите тази година, къде време за това Simple Smile

Моят син е уморил баща си днес, голямо мрънкане... Отиде горкия след 1 час сън за целия ден, да работи цяла нощ (10 часа  Sad)

Общи условия

Активация на акаунт