Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 909
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Лагунка, детайлна и изчерпателна, както винаги! Съгласна съм с абсолютно всичко, което си написала в коментара си, затова аз няма да коментирам, за да не се повтаряме!  Hug

dterziiska, безумно красиви снимки, особено тази на кулата през нощта, а и историята е много интересна! Благодаря  Hug

Най-накрая ще изгледам "Горчива любов". Сюжетът е много интересен, според това, което съм чела. Само дето ще ми е трудничко да възприема Сонгюл в ролята на любовницата, нооо... #Crazy

# 721

Какво става Перлички?Много сме тихи тази вечер.Аз сега се прибирам и си викам сигурно нова тема сте подхванали,ама йок!Май сме на тема "Горчива любов".Още нищо не съм гледала,но смятам да го направя.После ще коментираме.

Лека нощ и до утре!

# 722

mishel4ee,обещавам следващия път да не се унасям толкова с домашното,че да пишете и вие!!На мен ми е приятно да чета всякакви мнения и не искам да съм сама в преговорите. Embarassed

# 723
Не, миличка, не ме разбирай погрешно.  Hug Просто този коментар изцяло съвпада и с моето мнение, и затова не писах и аз. На мен лично, ще ми е безкрайно приятно да продължаваш да бъдеш обстоятелствена в коментарите си. Всяко от твърденията ти винаги е аргументирано, а на мен това ми харесва. Едно мнение, по принцип- за каквото и да е, има стойност само тогава, когато е добре защитено. Твоите са и аз искрено те поздравявам за това!  Hug  bouquet

Надявам се да не съм те обидила с нещо. Ако е така, моля да ме извиниш! В никакъв случай не е било съзнателно. Hug Hug Hug

# 724

Не,миличка не мога да се обиждам от такива любезни думички!Просто бих искала да си коментираме. newsm51  love001

# 725
 Hug

На мен ми е противен Енгин за момента. Тъкмо всичко потръгне гладко и хоп...Енгинчоо! Инджи непрекъснато му повтаря колко обича Мехмет, а той-досадникът, му се връткат разни планчета из простата главицааа...И в крайна сметка-какво?-Инджи не забелязва. Тъжното е, че и в живота има такива хора като нея, които мислят, че са заобиколени от добро. За жалост, обаче, светът винаги е съвкуплявал в себе си два хоризонта- Добро и Зло...И това, което всеки човек трябва да подари на себе си, е вяра само на и в близките си хора, частица мнителност- за всеки случаи и не на последно място- приоритета да не се влияе от мнението на външни хора!

# 726
Изпуснах доста серии, ама наваксвам от коментарите ви.  Mr. Green

Сигурно нашите моми newsm18 newsm19  newsm18,
а други  newsm46 smile3524 newsm46.

# 727
Дамм,колко по-различен и красив би бил живота ни,ако всички като Инджи смятаха,че са заобиколени само от добронамерени хора!

Погледнах при момичетата от "1001 нощи" и видях,че една от дамите там дава резюме за филма.Не посмяях да го копна тук.Ако някой се итересува да погледне!На мен лично ми е от голяма полза.

# 728
Днес четох книгата на Ваня Червенкова и наистина бях потресена от това колко лошотия има по Земята. Струва си да се прочете, въпреки че малко натоварва с разказа за срещата си с Господ и разговора с Него, в минутите сред разстрела й...

# 729

mishel4ee,аз си имам своя теория за тези които разправят за срещи с Господ и т.н.Ако искам нещо да проверя,търся директно в Библията,която е неговото слово.Но да не спамим темата,може ако искаш на лични.

# 730
Hug

На мен ми е противен Енгин за момента. Тъкмо всичко потръгне гладко и хоп...Енгинчоо!

Той е комлекс от лошотия съчетана с ужасно болен мозък.Единствения плюс от присъствието му за момента е,че благодарение на него Мехмет показва лека ревност,което не знам защо на мен ми допада.

# 731
 Joy Сигурно изглежда съдистично, но и на мен ми харесва. Даже и посредством тази форма, си заслужава любовта му да бъде видяна онагладена. 

За книгата- и аз щях да ти предложа на лични или в скайп- където ти е по-удобно, за да не занимаваме мацките с теми извън филма.

Сега обаче, ще лягам, че днес пообходих малко магазините за едни саксии, които си бях наумила, че трябва да купя и сега едва гледам.

Лека нощ, до утре  Hug Heart Eyes

# 732
За да се събудите заредени с положителни емоции и красота,един сладур ви казва "günaydın" красви Перлички!

facebook K.T.

После ви поздравява с ето това :

http://www.youtube.com/watch?v=YD9hkoPgyGg&feature=related

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 02:04 от sinq laguna

# 733
# 734
FB SO

Да сме усмихнати като нея

Общи условия

Активация на акаунт