Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Това са снимки от посещението на клуб Wanna Той е бил там преди дни и се е чудел дали да влезе и за да се избегне тълпата   е бил пуснат да влезе през противопожарния вход Това поне разбрах

bouquet  bouquet

Coma,Шереф-шерефеста  newsm74 Вярно е,тя е уникат!

Шереф е шефката, шерифката, както щете - няма да сбъркате. smile3540

# 451

Съвременна Турция далече не е съвременна.Проблемът с неграмоността там е огромен.Не поня какъв беше процентът,но цифрата беше зловеща.Там предаване което не е на турски задължително се дублирва,няма субтитри,номерата на колите им са само с цифри,букви няма т.н.Особено Анадола е оле-мале.

Помня,че в предишни теми една дама беше казала,че Турция не е Истамбул и Истамбул не е Турция.Моя приятелка живя 2 год в Истамбул и от нея имам малко информация.Казава,че това е град на абсолютните контрасти.Но наистина и тя твърди,че един много малък процент от населинието там живее така както виждаме в Перла.Двете дъщерички на приятелката ми не бяха с тях.Пътуваха постоянно,тъй като според двамата родители не е абсолютно безопасно.А те си жевееха в престижен квартал,с охрана и т.н.

# 452
На мен наистина ми се видяха еднакви, топче със сонджирче и си пофантазирах, че имат нещо общо и са заедно, но се крият докато свърши делото на С.О.  Ееех поне си помечтах.

# 453
  • "Перла"
Колите им имат букви поне от това което се вижда във филма Турция е огромна страна така че има богати и много много бедни А и те изповядват исляма така че момичетата в някои части сигурно не ходят на училище а си седят в къщи А и у нас сигурно има много деца които не могат да ходят на училище било по финансови причини било поради липса на училища в селата

Не го написах като хората.Имах впредвид,градът е обозначен с цифра,примерно Истанбул е 34.Измир май беше -31 и т.н.,допълнителните буквите са от скоро ,свършиха им номерата Mr. Green и трябва да ги допълват с букви.

# 454
Ама в Истанбул са 15 милиона така че контраст просто не може да няма

# 455
Как сте, сватбарките? Нищо не казвате smile3520

# 456
На мен наистина ми се видяха еднакви, топче със сонджирче и си пофантазирах, че имат нещо общо и са заедно, но се крият докато свърши делото на С.О.  Ееех поне си помечтах.

Ще ни се на повечето от нас.Нали викат,че са големи приятели.Е как пък не излязаха нито веднъж за толкова време като са такива големи приятели?Че да ги спипат папараци,че да си пофантазираме на воля. toothИли са супер предпазливи и се крият в миша дупка като са заедно по приятелски.

# 457
както беше казал някой преди има ли сватбена рокля има и проблеми иначе всичко друго бе ОК

# 458
  • "Перла"

Съвременна Турция далече не е съвременна.Проблемът с неграмоността там е огромен.Не поня какъв беше процентът,но цифрата беше зловеща.Там предаване което не е на турски задължително се дублирва,няма субтитри,номерата на колите им са само с цифри,букви няма т.н.Особено Анадола е оле-мале.

Помня,че в предишни теми една дама беше казала,че Турция не е Истамбул и Истамбул не е Турция.Моя приятелка живя 2 год в Истамбул и от нея имам малко информация.Казава,че това е град на абсолютните контрасти.Но наистина и тя твърди,че един много малък процент от населинието там живее така както виждаме в Перла.Двете дъщерички на приятелката ми не бяха с тях.Пътуваха постоянно,тъй като според двамата родители не е абсолютно безопасно.А те си жевееха в престижен квартал,с охрана и т.н.

Може и аз да съм го казала,може и друг,много хора са ходили там и знаят за какво става дума .Ще ти кажа и процентът ,които живеят и и мислят като в Перла-5%.Град на контрастите-можеш на една улица да видиш супер дами и мъже,примерно клубът който посещава К.Т. е на такава улица и само на 50м.от нея е мизерия ужасна.Не е за вярване.Така е със  сградите ,виждаш някаква супер мизерна и до нея лукс,много пъстър град и затова е неповторим.Няма такъв.

# 459
На мен наистина ми се видяха еднакви, топче със сонджирче и си пофантазирах, че имат нещо общо и са заедно, но се крият докато свърши делото на С.О.  Ееех поне си помечтах.

Ще ни се на повечето от нас.Нали викат,че са големи приятели.Е как пък не излязаха нито веднъж за толкова време като са такива големи приятели?Че да ги спипат папараци,че да си пофантазираме на воля. toothИли са супер предпазливи и се крият в миша дупка като са заедно по приятелски.
Човекът си е непрекъснато сам или с други приятели Ама ние сме упорити и чакаме

# 460
  • "Перла"
Ама в Истанбул са 15 милиона така че контраст просто не може да няма

Simple Smile
то и други има с толкова население,ама го няма колорита на Истанбул

# 461
Дали не са си заедно, но да са принудени да се крият заради Джанберг Урудлю, докато делото приключи.  Гледам снимки извън кадър, последни,  все ми се струва, че  нещо  трудно уловимо  витае, но е там, между тях.  А за синджирчетата може да греша, на мен ми се видяха еднакви, сигурно така ми се иска.

# 462

А някоя от вас успя ли да схване какво толкова приказва вчера Сонгюл в Анкарския университет?

Още повече мечтая...Искам ги така и в реалния живот пък!!!

На мен наистина ми се видяха еднакви, топче със сонджирче и си пофантазирах, че имат нещо общо и са заедно, но се крият докато свърши делото на С.О.  Ееех поне си помечтах.

Човекът си е непрекъснато сам или с други приятели Ама ние сме упорити и чакаме

Знаеш ли може да е от тихите води?Ми не може толкова време все сам!И тя е сама!?

# 463
В него има и европейско и азиатско /арабско/

# 464
lorka,да си припомним викам.Специално за тебе мила:

Страшно ме кефи на тази:

Общи условия

Активация на акаунт