Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
                                                                Къде сте бе сладурки?Филмчета ли си гледкате?Хайде слагам почерпката.

# 556
Близнаци по душа .най после две влюбени гълъбчета единият готов на всичко за да зарадва жена си /табелки,Рукие и Орхан,съгласие за съдружие/ другият най после да поиска помощ А сцената с шаловете в леглото винаги ми много харесва
Шереф си е шеф но Рукие хич не и пука тя си има закрилници Колкото Орхан е смирен толкова тя е устата
 Бахар докато извърви пътя на добротата доста време ще мине Не знае какво иска Заради пуста кариера и аборт направи а накрая Инджи виновна Гьокхан е добър характер ама още има да търпи капризите и
А последната сцена и думите на дядото че няма дъщеря ако не спазва неговите порядки е поредния опит за командване Ако не слушаш не си от това семейство Нямаш право ни на чувства ни на думи Добре че поне Гюлсюн не си мълча а му каза истината в очите

# 557
Диетата пак отиде точилката на Гьокхан май ще заиграе и тука

# 558
Но аз няма да откажа Благодаря

# 559
Близнаци по душа .най после две влюбени гълъбчета единият готов на всичко за да зарадва жена си /табелки,Рукие и Орхан,съгласие за съдружие/ другият най после да поиска помощ А сцената с шаловете в леглото винаги ми много харесва
Шереф си е шеф но Рукие хич не и пука тя си има закрилници Колкото Орхан е смирен толкова тя е устата
 Бахар докато извърви пътя на добротата доста време ще мине Не знае какво иска Заради пуста кариера и аборт направи а накрая Инджи виновна Гьокхан е добър характер ама още има да търпи капризите и
А последната сцена и думите на дядото че няма дъщеря ако не спазва неговите порядки е поредния опит за командване Ако не слушаш не си от това семейство Нямаш право ни на чувства ни на думи Добре че поне Гюлсюн не си мълча а му каза истината в очите

Еквивалент на моето мнение  Hug

Днес четох, мацки, в един вестник, че Къванч е в интимни отношения с екранната си партньорка от "Забранена любов"- Берен Саад. Дано да е поредната клюка. По мое мнение, въобще не си подхождат. Докато със Сонгюл си пасват и като визия, и като излъчване. И някак винаги са усмихнати, когато са на общи снимки извън снимачната площадка, докато с нито една от предплолагаемите му, според медиите, приятелки, не е така. Мнооого се надявам да не е вярно.

# 560
  • "Перла"
Бонбоните  на sinq laguna мога да не деля с никой,обожавам.
Бахар-адски ми е противна.Много трудно после я възприех като положителен герой.Сякаш промяната на Шереф ми беше по-лесна да приема  ,всъщност само дрънкаше,докато тази  действаше гадно и подмолно.

# 561
  • "Перла"
Сега може да поместят и снимки ,ей големи боклуци са медиите,да си продадат стоката,то и за бабата дето играе в Забранена любов,пишеше че имат връзка,всъщност тя е страхотна дама на 60г./май така беше/,която играе мадмоазел.

# 562
А семейния психлог на Пънар и Онур да вземе да ги набие и тях единия само напада другия се чуди как да се отбранява

# 563
Сега погледнах  в gecce пак има за Къванч и онази кака доколкото  разбрах след благотворителната вечер за разпродажба на дрехи и аксесоари от филма Забранена любов си е тръгнал с нея или флиртувал/ но нали знаете как превежда преводача може и да се бъркам / И после снимки пък че е сам тук там Жълтата преса няма почивен ден

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 22:33 от dterziiska

# 564

Аз пък някъде четох,че Берен е обвързана с друг.Ще се опитам да намеря снимка,ако не сте ги виждали.Не я възприемам изобщо.Хубаво момиче но до там.Не е за наш Къванч.

И в живота не понасям такива себични кариеристи като Бахар,които не признават нищо и никого,стига да постигнат целите си!Реши и направи  аборт без да се съобразява с никого.Отвратитилна постъпка!Правилно и каза Гьокхан,че  мисли единствено за себе си.

# 565
Сега може да поместят и снимки ,ей големи боклуци са медиите,да си продадат стоката,то и за бабата дето играе в Забранена любов,пишеше че имат връзка,всъщност тя е страхотна дама на 60г./май така беше/,която играе мадмоазел.

Има и снимка, но не знам дали не е кадър от сериала. Утре ще я снимам и ще Ви я публикувам тук.

А дамата, за която говориш, е Небахат Чехре. И аз много я харесвам. Страхотно играе и изглежда- има едно такова симпатично излъчване. Ето и малко информация за нея:

Небахат Чехре

Небахат Чехре (родена на 15 март 1944 г.) още на 15-годишна възраст е избрана за Кралица на красотата на Турция. До 1962 г. работи като модел до момента, в който киното я изкушава и същата година прави своя професионален дебют. За кратко време участва в много филмови продукции. Четири години по-късно (1966г.) се омъжва за известен турски режисьор и за кратко спира участията си. Започва да се снима отново във филми след развода с мъжа си. Тогава се появяват и най-силните й роли в телевизионните сериали, сред които в Ask-i Memnu (Forbidden Love), който ще бъде излъчен по bTV. От зората на професионалната си кариера участва в общо 69 филмови продукции. В „Късчета живот” играе ролята на майката на Гюлен и Гьоркем и съпруга на Енгин - Нихан.

# 566
А  Мехмет и Инджи страшно са ми сладки.Ако можеше само тях да дават в по-голамата час от времето!! HugЗахарчета,да ги схруска чавек! Heart Eyes

Сладурки,таза дама играе майката на Бихтер-Берен.Не е тя мадмазел.

# 567
  • "Перла"
Точно mishel4ee

# 568
  • "Перла"
А  Мехмет и Инджи страшно са ми сладки.Ако можеше само тях да дават в по-голамата час от времето!! HugЗахарчета,да ги схруска чавек! Heart Eyes

Сладурки,таза дама играе майката на Бихтер-Берен.Не е тя мадмазел.

Mr. Greenаз май много не ги различавам ,ама за тази де

# 569
  • "Перла"
еми това не е ли лудост,да твърдят,че едно момче на 26-27г.има връзка с 64г.баба,пълни простотии.

Общи условия

Активация на акаунт