Опит да се съсипе малкия и среден бизнес

• 15 779
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
И аз подписах.
 Twisted Evil

# 166
и аз подписах и постнах и линк  във фейсбук на петицията на главната стена,където се разписват всички познати и приятели,дано повече хора се подпишат
счетоводителката ни спомена за тези неща още преди седмица,две не и обърнах внимание/то и тя каза,че ще умува и чете закона/,но сега от тук разбрах за какво иде реч и че работата е много сериозна  Sad
дано има някакво развитие

# 167
Това е поредното безумие на този остатък от държава, в който живеем. Ако министъра на икономиката мисли на дребно като счетоводител/с пълния ми респект към този отговорен труд/-от тука да вземе 1 милион, от там -още един и да скалъпи някак дупките в бюджета, а не да има цялостна визия как да се даде рамо на инициативните ,на работещите,на тези ,които със своя труд могат да произвеждат реален БВП-тевко ни за пореден път.Гласувах за петицията с цялата си убеденост

# 168
  • На дивана, под юргана
Вижте това: http://capital.bg/show.php?storyid=869955

Може и да се усетят накъде отиват нещата...

# 169
Вижте това: http://capital.bg/show.php?storyid=869955

Може и да се усетят накъде отиват нещата...
Това е увъртане, чудят се как да ни го нахакат със сладки приказки. А г-жа Менда Стоянова е ментърджийка!

# 170
  • Ямбол
Какво означава "ментърджийка"?

# 171
  • София
Какво означава "ментърджийка"?
Баламосва хората, омайва ги докато си свърши замисленото.
Буквален превод - лъжкиня.

# 172
  • Linz
Подписах се срещу това безумие.

# 173
  • Добрич
Записвам се, за да следя темата. В събота подписахме и двамата със съпругът ми.

# 174
  • Варна
Ох, не, да плачеш ли, да се смееш ли:
Цитат
В петък изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов заяви пред "Дарик", че не е запознат в детайли с указанието, което е издало управляваното от него ведомство.

А що се е разписал под нещо, с което не е запознат?

# 175
Лошото е, че дори и аз, дето съм толкова боса по икономически и фирмени въпроси, схващам едно-в този му вид "закончето" или каквото и да е там, дава възможност за толкоз ми ти свободни интерпретации, че предвиждам как до всеки ревизор ще трябва да спуснат по един от специалния отряд, за охрана. Whistling
Това е първата петиция, която ще подпиша от толкова време насам, ако и да съм наемник.

# 176
  • Варна
Ето още нещо по темата, може и да е пускано вече, но аз поне за първи път го чета:

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=5292& … =3&id=0000601

Цитат
"Не може, ако няма уговорено възнаграждение за управленската дейност, какъвто е масовият случай, да се начисляват осигуровки", бе категорична Стоянова. На практика тя потвърди думите на счетоводителя Преслав Недев пред "Сега", че ако шефът на фирмата работи без пари и съответно получава 0 лв., осигуровките му също ще са 0 лв. Това означава, че ще се върне старият ред и управителите на фирми ще могат да се регистрират като самоосигуряващи се и да правят вноски върху минимум 420 лв. По думите на Стоянова преработеното указание ще реши и въпроса с хората, които са управители например на 5 фирми и по логиката на НАП трябва да се осигуряват 5 пъти.

Ще се сетят накрая....

# 177
В ДНИ НА КРИЗА ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!!!   #Cussing out

# 178
Мисля че тук играят много пари - разчиства се поле за бизнес на големите форми ... ще се сетите защо  Confused

# 179
  • България-Швейцария
Те и досега големите си разчистваха терена с не особено почтени методи, но това в сравнимо с едни кланета по стадиони от времето на Пиночет, който оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт