Приятелство между мъж и жена

• 17 205
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
toj-momche, много пишеш за мъж, но така и не става ясно твоето мнение.
Сега с тази супер мега готина колежка приятели ли сте или ти се иска и нещо друго  newsm78

# 76
Иска му се, но се прави на лоялен към партньорката си.

# 77
  • София
"Пак казвам - за нас трябва да има причина за да НЕ правим секс с една жена, а не за да го правим!"- на мен много ми харесва това обяснение  Laughing

# 78
С две думи привлечен си от нея, искаш да я оправиш, но си "лоялен" към жена си.
Ако в един  момент спре да ти пука за лоялността, нищо няма да те спре.
На твое място бих се отдръпнала от супер, мега атрактивната девойка и бих обърнал внимание на тъжната си жена.
Ако наистина си толкова лоялен, обърни на нея нужното внимание.
Очевидно е, от това което пишеш е, че "приятелката" не те привлича с високо интелектуалните си качества а с добре заформен задник.
Нито една дума не каза за качествата и различни от физическите.
Така, че си повече от ясен.

# 79
  • Бургас
 по темата- аз имах такъв много добър приятел, с който години наред бяхме заедно- сега ми е мъж.  Laughing с това подкрепям тезата,че много близкото приятелство между мъжа и жената завършва в леглото и, или нещата остават за цял живот, или приключват.
но в същото време съм потвърждение и на обратната теория- че има само приятелство между мъж и жена. имам няколко добри приятели и те всички са мъже- много сме близки, безкрайно ги обичам без никога да е имало нещо извън чистото приятелство между нас. Peace
така че и двете неща са верни и възможни.

# 80
Dincho, моето мнение не става ясно, просто защото не съм го изразил. Не смятам да изнасям по форумите вътрешнофирмени спорове, пък било то и анонимно. Казах само ключовите моменти, които правят случая особен и не съвсем средностатистически.

А иначе ето още веднъж накратко защо не се удържах да се намеся:

Обобщено, отговорите ви биват два вида: 90% казват, че и те имат такива приятели, а останалите 10% казват, че приятелството мъж-жена е невъзможно, защото рано или късно единият (обикновено мъжът, защото форумът е женски) налита на другия.

Моята теза е, че в тези 10% мъжът посто е загубил причината да НЕ иска да прави секс и че това изключение не оборва правилото. Очевидно е, че приятелството е възможно, щом като почти всеки го потвърждава. А за останалите случаи има съвсем нормално обяснение, коренящо се в мъжката природа. Разбира се, сигурно има и някакъв малък % случаи, в които някой се сприятелява с друг само с цел да го свали, но честно казано на мен това ми се струва безкрайно сложно, бавно и измъчено.

А това ми напомни за един виц:

В дискотека момче се приближава към непознато момиче и казва:
- Хайде да правим секс!
- У нас или у вас? - отговаря момичето
- Баси колко си сложна! - казва момчето и си тръгва

# 81
Скъпи дами,

Аз съм мъжът на Момичето - този с приятелките Simple Smile

Поредният потвърдил правилото, а не изключенията.
Добре че се обясни, за да не мислят другите, че вкарват жената във фими.
Ти си я вкарваш - имаш влечение, не ти се отваря засега парашутът(или не си признаваш), но я лъжеш жена си, че няма нищо. Подло.

# 82
toj-momche, с риск да съм груба, но случаят ти изобщо не е особен.  Дори напротив - абсолютно стандартното е, мъж увлечен по готината си колежка и опитващ се да хвърля прах в очите на жена си.
Ти да не си политик? Толкова много си написал, а нищо не си казал  newsm78

# 83
Ako toj-momche е мъж, то и аз съм мъж.  Laughing Най после ми светна защо толкова добре се разбирам с мъжкия пол цял живот. Ами и аз, за да не правя секс с всички привлекателни мъже, с които имам възможност единствената причина е когато не съм се чувствала свободна, т.е. обичам друг мъж.В противен случай не виждам логическа причина да не го направя. Но това не е ли причината за всички хора?
По другата точка да се правиш на приятел там,където не ти се отваря парашута, значи си без всякаква гордост, пич!  Wink

# 84
Когато един човек говори за приятел, говори по съвсем различен начин пич.
От тебе се изливат такива сексуални излияния, че чак е очевадно за кво иде реч. Аз ти дадох съвет- отдръпни се от божествената колежка и обърни нужното внимание на жена си.
Другото интересно нещо за мен е фактът, че една дума за жена си не каза Thinking ама аре..

# 85
интересно Thinking,но най-добрият ми приятел е мъж!!!От деца все сме заедно....и с благоверния станаха близки!!!
мен друго ми е интересно,защо ли не съм го гледала със секс Shockedочи!!!!ХМ,просто абсурд ooooh! ooooh!
ако сте прави Сите,значи съм изгубила ,че не ме е възприемал като сексуален обект Tired
...За мен приятелство между мъж и жена има!!!!!! #Cussing out.....

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:10 от мария 123

# 86
Когато един човек говори за приятел, говори по съвсем различен начин пич.

Абсолютно си права. Тази не му е никаква приятелка.Чисто и просто точене на лиги си е, ама без успех за сега.  Crazy
Интересно ми е като толкова има нужда от много женско присъствие около себе си, дали би се сприятелил с жена, която не намира за привлекателна физически, демек някоя, с която не би правил секс дори и да е свободен.  Mr. Green
И защо си мисли този мъж, че жените могат и искат да правят секс, само ако става дума за влюбеност? Или че им трябва някаква кой знае каква причина, различна от това просто да намират конкретен мъж за сексуално привлекателен, ако се чувстват свободни?

# 87
Уфф, стана ми мъчно за поредното свястно, интелигентно и мило Момиче, обвързано със Средностатистически Отворко, дето си мисли, че е мноого специален...

Няколко новини за пича:

1. За нас ситуацията е направо банална. Естествено, за теб е много особена и нетривиална. Когато чувстваш и преживяваш нещо, винаги е изключително, несредностатистическо... А пък и колежката е тоолкова специална, различна, ние нищо не разбираме.

2. Полигамията при мъжете - благодаря, че ни информира. Пасинет ти обясни, че жените не са по-различни, аз само ще допълня.

И мъжете, и жените, са моногамни когато са влюбени или когато са силно привлечени от някой. Тогава не забелязват никой и нищо. После идва приемането за даденост, спокойствието, леката скука и оправданията с природата. А още по-после идват съжаленията и осъзнаването какво си загубил или разрушил с арогантността си.

Не бъди толкова сигурен, че за съпругата ти светът е много по-различен отколкото за теб; че тя не може да бъде изкушена, привлечена, или да се почувства красива и специална в очите на някой друг ... А така като те слушам, в твоите очи разни супер яки колежки се оглеждат, та за нея сигурно е станало малко неприятно и студено там. Няма да я съдя, ако се стопли на друг пламък. Ти няма да можеш да повярваш, разбира се, защото си толкова убеден, как мъжете имат едни специални черти дето жените ги нямат. И защото толкова си се самозабравил, че си приел жената до себе си за даденост, а онази, дето не можеш да имаш, за някаква изключителна.

# 88
Absolute Beginner, много ме радваш! право в десятката!

# 89
 #Crazy Моя ментален куфар не ги побира тия парцалки!
Единственото, което ми идва наум е... защо, по дяволите, толкова си усложнявате живота бе, хора???!!! Сериалите дори по тв екрана ме отвращават... какво остава да ги допускам в живота си???!!! Егото е важно, ама неща, граничещи с болен егоизъм не възприемам... нито от Момичето, нито от Момчето.
И в крайна сметка кой е щастлив от цялата ситуация - ти Момиче, ти Момче, едната приятелка (бившата) или другата приятелка (красивата)? Поне някой трябва да е хепи от случката. Иначе идеята тотално ми убягва...

Общи условия

Активация на акаунт