Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото между празничното настроение и безработицата, според публикациите във форума?
Как участниците във форума реагират на безработицата?
Какви са предложените идеи за търсене на работа в публикациите на форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото между празничното настроение и безработицата, според публикациите във форума?
-
Как участниците във форума реагират на безработицата?
-
Какви са предложените идеи за търсене на работа в публикациите на форумите?
-
Каква е процедурата за регистрация на борсата?
-
Кои са основните точки на „Изкуството да си щастлив“?
)..и на това отгоре и мъжът ми пукна гумата на мотора...общо взето нещата са адски весели...да умреш от смях....
........

Успех в работата!
...

....

....виж ако пуснете нещо по апетитно може и да се включа
еми хич не им се отдава 
....брех това наистина е предизвикателство за един запален фотограф като теб

аз нищо не подозиращата ми идваше да вия от болка.Психически се сринах,какво да ви разправям-то унизително направо.Майка ми ме намираше на средата на кухнята пльоснала хиляда документа,плача и не знам как да ги подредя-да се чудиш от къде да започнеш
.Непрекъснато се налага да пътувам до Пловдив за да се разправям там с едно павилионче,което най накрая намерих наемател след 2 месеца чакане,но му плащам и общински наем през това време.Но докато съм на работа и малкия е болен е трудно да пътувам и човека може да се откаже да чака.Пълна лудница.Но всико се подрежда.Трябва да сте достатъчно силни за да издържите до края,защото край има.

важното е, че успях да приключа седмицата със 100% изпълнен план - т.е. приключих цялата административна галимация с получаването на епикризи и протоколи за помощните средства на татко, заведох съответните документи пред социалните и прочие органи.... и сега остава само да се чакат решенията