АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, ето това ЛС имахме на общата поща:
"Здравейте , мили априлски мами !
Ние сме  екипа  на новият  интернет магазин Супер Мечо   и ще се радваме да ни добавите на вашата  първа страничка. Нашето прелестно  бебенце  талисманче също е  априлче   ( 2009 ) и желаем  на всички ви леко и безпроблемно раждане  и прекрасни , здрави бебчета   !
   Нашият подарък към вас е  отстъпка 4 %  в нашият он-лайн магазин ,само за вас  с код  042010 (защото сте априлчета 2010   ) . Ако изберете  продукти от нашият каталог,който ви предлагаме да наглеждате често,защото всеки ден  се въвеждат  поне 20 нови артикула ,ще се радваме да използвате  кода си за намаление ,като след поръчка ,изпратите имейл със съдържание код,име на продукта и номер на поръчката (или имената на купувача). Пишем  адреса на  магазина ни на кирилица,защото системата не позволява да пуснем  линка    хттп://супермечо.зона.бг/  или  http://supermecho.zona.   bg/ , като  последните букви "bg" са към линка .
Бъдете  здрави и щастливи ! Поздрави !
Екипа на он лайн магазин Супер Мечо"

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 17:58 от Априлки 2010

# 136
Сладкишке, активната съставка в мазилото Канестен (clotrimazol ) е 0,01 гр. на доза - 20 пъти по - малко, отколкото в един глобул - 0,2 гр.; прилага се външно, не е толкова силно

http://www.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5% … -pid11000223.html

# 137
Априлки 2010, според мен го съгласувай с модератор, защото ми изглежда като нерегламентирана/ непозволена във форума реклама.  Peace
ЕлиМели, според мен се консултирай дали може да се лекуваш вкъщи, но ако лечението ще е по-ефикасно в болницата, то според мен отиди там. Стискам палци всичко да е наред!  Hug

# 138
Привет Hug Баба марта нещо се е развихрила днес... а мислех, че зимата си отива вече...
Днес ходих да ми направят изследвания, та поне излезнах малко... Да попитам - правихте ли си изследвания за австралийски антиген (хепатит Б)? Ако да, къде и колко струва (в София)? Че това само ми остана да си направя...
Мили Ванили, май си доста темпераментна Mr. Green Дали си изпушила няколко цигари или си си сипала едно малко - не е фатално /макар че не е 1000% безвредно/, важното е да не се ядосваш и изнервяш толкова, щото и това му влияе на бебето. Аз да си призная към цигари не ме влече, но за компания пийвам по мъъничко червено винце от време навреме или някоя глътка бира  Embarassed А на мъжа ти можеш да му 'отмъщаваш' с шопинг терапия, съгласна съм с Галя 5 по въпроса Mr. Green Twisted Evil Mr. Green
Звездичка, 2 години и още се кърмите - браво Heart Eyes дано ви понесе леко раздялата докато си с бебето в болницата.
Галя 5, ако ти обичаш чесън, то и на бебето не би трябвало да му прави впечатление - нали е опознало вкуса на чесън за 9-те месеца докато е било в корема ти  Grinning аз също си падам по чесън, лук, подправки и пикантно и не помня на Марк да му е правило впечатление или да се е мръщил докато съм го кърмила:-)
poliville, цветовата гама и украсата в 'детската' стая са ми болна тема, защото всичко е в синьо-жълто, с нежен фриз по средата, сини мебели, пердета и изобщо приказна стая за момченце. Сега девойката няма как да й отделим място в интериора, но поне на първо време ще е с нас в спалнята, която пък е в бледо розово и рози по завесите и покривалото на спалнята... аз малко съм побъркана на тема интериорен дизайн  Crazy Embarassed
Милена 66, евала, щом до сега си устискала!  Hug Дали ще са овнета или риби не е кой знае колко важно, щом сте добре! И само +15 кила, за завиждане си Wink
Цитат
И второто хубаво нещо е , че по едно време набарах една лимонова торта в хладилника и похапнах добре.   .
биби, и аз съм от налитащите на сладко и шоколад безогледно и без спирачки Embarassed Embarassed просто друго може и да не ям, но нещо сладичко със сигурност ще докопам... А за работата - баста вече, да се оправят Naughty
Ивееета, добро класиране за сина ти, браво  bouquet! А какъв спорт тренира /аз явно по-късно съм се присъединила към групата и съм пропуснала Embarassed/?
navail, Talcid-а не ми помага и по 2 като пия - 1 ч.л. сода в малко вода си е бабешката рецепта за киселини, а аз имам ужасни  Cry също пия мляко и никакво газирано - и това ми помага
ЕлиМели, според мен слушай лекарите, мила  Hug Аз по принцип не разбирам хората, които се отнасят с недоверие към специалистите - тогава защо ходим при тях за съвет newsm78 ако ще оспорваме всяко лекарско мнение, то тогава да преминем на самолечение... Макар че то при нас всичко е сбъркано и е напринципа 'като се знам какъв инженер съм и ме е страх да отида на лекар'...

# 139
Мерси момичета за съветите! Засега оставам вкъщи и ще си взема Неоринал или Уринал. Консултирах се с още двама А. Г. (които не са светила, но все пак се грижат за бременни) и те ми казаха, че без изявена клинична картина и никакви оплаквания не е оправдано и наложително да влизам за болнично лечение и силни аб минаващи през плацентата. Много се колебая и аз и ми е много труден избора. Все пак ще пробвам засега това и се надявам да се изчистя до другата седмица и да не родя поне още няколко Wink.
ЕлиМели, според мен слушай лекарите, мила  Hug Аз по принцип не разбирам хората, които се отнасят с недоверие към специалистите - тогава защо ходим при тях за съвет newsm78 ако ще оспорваме всяко лекарско мнение, то тогава да преминем на самолечение... Макар че то при нас всичко е сбъркано и е напринципа 'като се знам какъв инженер съм и ме е страх да отида на лекар'...

Не е баш да оспорвам мнението на лекарите, просто се усъмних и се консултирах и с други, а те си противоречат! Ако някой знае лекар с опит в тези неща,  моля да ми пише!
 Hug на всички! Даниспорт, дано дойде овне  Hug И аз май такова искам, имам си вече рибка Wink

# 140
ЕлиМели, то това е най-лошото като започнат да си противоречат  #2gunfire #2gunfire и те вкарват в няк'ви филми и съмнения... Дано да си избрала правилния специалист, в който да се вслушаш и скоро да нямаш проблеми Peace

# 141
  • София
Днес ходих да ми направят изследвания, та поне излезнах малко... Да попитам - правихте ли си изследвания за австралийски антиген (хепатит Б)? Ако да, къде и колко струва (в София)? Че това само ми остана да си направя...

Tanya,  преди около месец и половина направих изследване за хепатит Б и васерман. От ЖК ми дадоха направления по ЗК и се натъкнах на следния парадокс. Обикновено изследванията си ги правя в една от лабораториите на Цибалаб, която е близо до нас. Там обаче се оказа, че за австралийския антиген работят по ЗК, а за васерман - не  newsm78. Аз обаче се заинатих и реших да проверя и в други лаборатории, понеже защо да не мога да използвам направленията по ЗК и за двете изследвания, а пък и от къде-накъде, за да ги използвам, ще ме бодат два пъти  Twisted Evil И така отидох до Кандиларов, но там се натъкнах на същия парадокс, но в обратен вариант - васерман по ЗК, хепатит Б - платено. Вървейки ядосана по улицата, се натъкнах на друга лаборатория, мисля, че беше Св.Панталеймон и влизам да попитам при тях как стоят нещата и какво мислиш - там тези изследвания са само платени  #2gunfire . Толкова бях ядосана, че не попитах колко струват. Накрая последно минах и през МЦ Полимед, където ми е личния лекар и се предадох - едното изследване платих, за  другото използвах направлението. Та ако имаш направление за хепатит Б, може би е добре да минеш през Цибалаб и да го използваш. Иначе по спомен цените варираха между 12 и 20 лв.

# 142
Фро,на мен ми правиха тези изследвания още в 3 месец,не знам защо толкова рано ,но много добре си спомням ,че едно си го платих 18 лв ,а за другото позлвах направлениетп от ЖК newsm78 Много глупаво са го направили  Tired
Вие стегнахте ли си багажа за болницата вече?
Аз смятам в понеделник да свърша тази работа + четене на молитвата за леко раждане.
П.П Все още нямам подарък за свеки и мама за 8 март Tired

# 143
Мами,
за СПИН, Васерман и хепатит Б, специално в Бургас-изследванията са безплатни ако се направят в РИОКОЗ( бившата ХЕИ ). За София не знам как стоят нещата, но можете да намерите едно телефонче на Столична РИОКОЗ и да питате. Peace

Аз пък да ви се оплача....имам някакво възпаление на нокъта на безименния пръст на ръката. Между нокъта и самото месо. Ужано болезнено е понеже ...набира. И в момента пулсира целия ми пръст. Не съм лигла, но реших днес да мина през личната, та ако трябва да се цепи нещо там-то да се свърши днес-понеже идва уикенда. Но не....нямаше нужда. Сега трябва да си кисна пръстчето в разни отвари и го мажа с гентамицин-маз. И на пук на всичко.....колкото ме боли-непрекъснато удрям този пръст някъде. Ужасно е....Дано да се размина с хирурга и всичко да се оправи преди ГОЛЕМИЯ ден. Peace

Поздрави и целувки на всиииичкииииии!!! newsm51

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 16:54 от vesi_mesi

# 144
  • София
Данче, учудваме, че са го направили толкова рано. Това го казвам, понеже исках да използвам изследването ми за васерман, което бях правила преди това, заради сключване на брак, но акушерката в ЖК-то ми каза, че тези изследвания имат срок на валидност и той не трябва да надвишава 6 месеца към датата на термина. Провери при теб как стоят нещата и попитай АГ-то отново, за да нямаш затруднения с документите точно, когато това най-малко ти е нужно.

# 145
аз също си ги правих тези изследвания още в 3ти месец и всичко мина по ЗК. след 10 дена, когато пак съм на преглед пак ще ми взимат кръв за "пълни кръвни изследвания", както каза моята докторка, но не попитах какво точно включват. мисля, че тези Васерман и Хепатит Б важат 6 месеца и който си ги е правил по-рано май трябва пак, че може да има проблем, когато отиде да ражда. питайте си ЖКто.

аз не съм си стегнала багажа. в 9ти месец влизам другата седмица, но нещо още не съм се настроила за раждане. даже и работни срещи си организирам.
мама идва утре на гости за събота и неделя и ще се хванем да чистим и подреждаме шкафове. да ми е жива и здрава - златна ми е. и тя е с натоварена работа и програма и пътува от провинцията, само за да ми помогне. даже ми стана съвестно  Embarassed
даже съм сигурна, че ще тръгне и да ми готви.... Blush. аз пък съм решила да и се реванширам с хубав подарък за 8ми март.

# 146
Фро,задължително ще попитам! Naughty Нямах представа ,че имат нещо общо с термина тези изследвания Thinking
В понеделник трябва да взема последните си изследвания ,ПКК ми пуснаха уж ,да видим дали ще ми кажат нещо за васерман и хепатита Thinking
Веси ,дано да се оправи пръстчето ,много е гадно да те боли нещо точно сега  Tired

# 147
Здравейте момичета!
Ели мели, дано всичко да е наред, щом другите доктори са те успокоили, лекувай се в къщи, лично аз мисля за болница само в краен случай и досега не съм сгрешила!
Веси, лоша работа с пръста, дано да мине бързо!

Аз продължавам да се боря с гадните гъбички, от вчера ползвам някакви нови глобули Макмирор, да видим какво ще стане.

# 148
изследванията които са необходими ми ги прави наблюдаващия АГ (при когото ще раждам) още в третия месец,след като отидох на редовната консултация акушерката си източи кръв за всичко което трябва включително и кръвна група,защото онова картонче което имам не важело.Иначе досега ми е давала да правя изследвания два пъти и си мисля че предстоят новите,на вас кога ви правиха за последно?

# 149
  • последна надежда
Таня Синът ми е фигурист.

Веси Искренно ти съчувствам, много е неприятно това с пръстчето. Дано бързо се оправи.

Излезна решението на съда. Мога да ползвам апартамента 6 месеца. После пак ще трябва да се местя. За този период няма право да се доближава на по-малко от 100 метра от нас и жилището. Трябва да плати и някаква глоба към държавата. Очаквах повече, но и това не е малко.
Днес ходих до провинцията да си взема останалият багаж. Разопаковах и подредих всичко. Сега вече ще почивам до неделя, когато се връща Ники.

Общи условия

Активация на акаунт