АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Помощ момичета. Откриха ми е коли в урината и искат да ме вкарат за 5 дни в болницата. Подозирам, че е прибързано и е нещо като политика на болницата...Ох, много се чудя какво да направя, а трябва да реша до 2 ч. дали да вляза! Марини, твоите бактерии какви са?
Ели само ти можеш да решиш.....но има вероятност да е политика на болницата....
Ама като се замисля, дали ще лежиш в ОБ или в къщи, не е ли все тая? newsm78

# 121
Помощ момичета. Откриха ми е коли в урината и искат да ме вкарат за 5 дни в болницата. Подозирам, че е прибързано и е нещо като политика на болницата...Ох, много се чудя какво да направя, а трябва да реша до 2 ч. дали да вляза! Марини, твоите бактерии какви са?
Ели само ти можеш да решиш.....но има вероятност да е политика на болницата....
Ама като се замисля, дали ще лежиш в ОБ или в къщи, не е ли все тая? newsm78
[
Искат да ми вливат венозен антибиотик, затова...

# 122
Ели, отиди по-добре, друго си е да си под наблюдение но ти ще си прецениш най-добре. Стискам палци вси4ко да е наред  Hug .

Сладкиш4е, и аз ги лекувам моите с хомеопатия и стрептококи сме 4истили, а лекарката си мисли, 4е са се оправили от антибиотика. Антибиотици не пият, но Слава Богу по4ти и не боледуват. Изкарат някоя бърза настинка, в пове4ето слу4аи отминава за ден-два. Ако запо4не кашлица, имам инхалатор и давам билкови сиропи и това е. На пове4ето ми познати децата са им все болни4ки, но аз съм на мнение, 4е колкото пове4е лекарства се дават, особено антибиотици, толкова по-болнаво става детето и се полу4ава един затворен кръг.
Ти сега мислиш ли да взимаш нещо преди секциото? Аз се 4удя за Арника в ниска потенция.
Ужасно ми е лошо днес, нямам сили за нищо, а съм на работа, но след 4ас и половина приклю4вам. Утре пак ще съм на работа. Аз не знам, дали ви казах, 4е тапата ми падна преди няколко дни след една по-дълга разходка. Сега ту ме боли корема, ту кръста, ту нищо ми няма, но междукра4ието направо ме убива...едва стъпвам. Не ми се ражда още, искам бебо да е овен и да задържи поне още две седмици.
За раждането - казват, 4е ще е секцио, освен ако не отида с напъни в родилното - тогава може и да не ме резнат  Mr. Green . Ще видим, ще се реши в последния момент явно, но няма да се опъвам, каквото преценят лекарите, това е. Не ми се ще операция, но не бих изложила бебето и себе си на риск, така 4е ще се примиря накрая и това е. Все пак, ако имам хубава родова дейност и разкритие, знам ли, може пък да ме оставят да родя нормално. Божа работа.
И аз имам по-засилено те4ение, но нещо ми се струва, 4е е по-воднисто и само се психиасвам да не би да ми изти4ат водите. Наблюдавам се като под лупа. Е, тва е, 4-та бременност и все едно ми е първа...луда работа  Mr. Green
Секрет ще ми взимат другата седмица, но досега съм слагала свещи4ки два пъти през цялата бременност - веднъж Гино Дактарин (3 глобули) и веднъж Полижинакс (6 глобули). лекарката препоръ4ва още един курс с Гино дактарина, за да се из4истят пътищата преди раждането. Ще из4акам микробиологията и тогава ще видим, дали ще слагам пак.

# 123
danisport  задължително Арника Peace....но мисля и нещо за лесно тръгване на кърмата....сега ще я питам на 08.03...
Аз и предният път пих Арника и много лесно се възстанових след операцията.
Е щом ти е паднала тапата на работа ли искаш да родиш???
 #Crazy #Crazy #Crazy
А и аз през нощта се будя понякога, защото много се потя, а спя гола....и все си мисля, че мокрият чаршав е от водите ми....

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:18 от sladkish4e

# 124
Здравейте!
danisport значи тук най-късно до 4-5 дни да очакваме бебе  Wink На мен като ми падна тапата и звъннах на лекаря предния път ми каза до 36 часа,но се забавих 5 дни....Все пак не мисля,че ще се класираш за овне.  Laughing  Стискам ти палци всичко да мине благополучно за теб и бебчето   bouquet
Ели Мели аз бих отишла в болницата.Все пак това са бактерии...и трябва да се утрепят  Peace
 Аз се включвам към мамите с контракции.Щом походя маалко повече и се започва  ooooh! Затова сега съм се ограничила само с разходките до детската градина и обратно.Почнах и багажа да стягам,че знае ли се  Wink

# 125
  • София
Здрасти на всички! Hug

Днес вечерта съм на преглед. И аз го усещам много ниско бебето, така ме натиска, но ще видим какво ще каже лекарката.

Много хубави нови придобивки видях в албумчето. Аз отдавна нищо не съм купувала, а има още неща. Ще наваксам сега в почивните дни.
Еxcellent, поздравления за хубавата бебешка стая!  bouquet

EliMeli, по-добре да отидеш в болницата, е-колите са доста упорити и създават неприятности! Но каквото и да решиш стискам палци! Peace

danisport, стискай още малко! Ама щом тапата е паднала-наближава! Wink

# 126
Цвета,  аз не се шашкам от падналата тапа, просто защото с Тони ми падна 3 седмици преди да го родя, но тогава беше заради прегледите в болницата.
Ще стискам кълки аз, а и се уговарям с бебо да из4ака още малко, та поне по-хубаво временце да стане, та да сме пове4е навън.
Сладкиш4е, работата ми е на 10 мин пеша от Шейново, та ще прибягам дотам, ако толкова се наложи  Mr. Green, но хи4 не ми се вярва. В понеделник съм при Сигридов, ще ме прегледа за разкритие, та тогава ще видим какво е положението. За Арниката - и аз ще я запо4вам от днес или утре  Hug . Ти по каква схема я взима?
Ина4е за болницата - категори4но ще е Окръжна и най-вероятно при Жекова. Много се 4удя, дали да не се видя и с Хаджиева, защото и за нея има страхотни отзиви, но ще го реша тези дни. Леле, 4ак се 4удя на спокойствието си, все едно ми остават още 3 месеца, хи4 не си давам зор  ooooh! .
 Hug Hug Hug

# 127
EliMeli, моите не са в урината, а във влагалището...още по-зле! В понеделник ще разбера дали този антибиотик въобще им е подействал! Вероятно искат да те приемат за венозен антибиотик, за да подейства по-бързо, защото вече вероятността да започне раждане е голяма, а ти няма да си се изчистила, ако ги приемаш през устата! Аз бих ги послушала, все пак, колкото и да е неприятен болничния престой! Само се успокой! Hug
danisport, това за тапата е доста относително, но ти и сама го знаеш! Аз предния път си ходих с паднала тапа две седмици и така и не дочаках раждане по "свое" желание! Може и при теб да стане така и все пак да си имаш овне! Laughing
Какво ли става с deninenkova? Дано да си е записала някой вестителски номер и да ни държи в течение! Peace
qnikzp, ти как си? Докара го до 9-ия вече, така че трябва да си по-спокойна!
Аз от днес спирам магнезия и каквото сабя покаже оттук-нататък, защото не ми се преносва пак! Лентичката ми чак ме поздравява, че съм на финалната права! Wink
Хайде, всички пред телевизорите или с книжките да помързелуваме в това време! Wink

# 128
EliMeli, и аз бих послушала лекарите, но си си решаваш, а говори ли  и с лекарката, която ще те изражда, какво ти казва? Hug
Excellent, дано всичко е наред и да устискаш до 25.03  Praynig
marini, честито достигане до финалната права  Hug
danisport, дано дочакаш за овне, а ти как работиш още, почивай повече Whistling
Iveeta, радвам се, че Ники се справя  Hug Дано и решението от делото като излезе всичко да е Ок  Praynig Peace

И аз си мисля за qnikzp, look ani, Вяраа, чувал ли ги е някой?  Hug

Днес е тържеството в детската градина на каката, после и аз ще наснимам новите придобивки  Hug

# 129
EliMeli,
миличка аз също бих послушала лекарите. Знам че не е особено приятно да лежиш в болница...но....вържи си гащите за всеки случай. 5 дни ще минат бързичко и ще забравиш. Сигурна съм че всичко и с теб и с бебето ще е повече от прекрасно. Но аз лично не бих останала вкъщи. Peace Дръж ни в течение!

Поздрави и целувки! newsm51

# 130
 Hug Здравейте!!
Milli_Vanilli Мила не се шашкай за 3 цигари голяма работа.Все едно си отишла в задимено заведение Peace Naughty
 На мен пък цяла нощ ми се гади и имам едни киселини  ooooh! ooooh! Взех една таблетка Talcid  в 7 сутринта,но съм изгубила листовката и сега незнам кога мога да пия пак.Някой може ли да помогне Outta Joint Tired
И аз от два часа само  newsm79 newsm75 newsm28 и сега съм Sleeping
Определено Вяра липсва на форума Peace

# 131
navail, в листовката на Талцид пише, при киселини да се взимат по 1 или 2 хапчета, когато е необходимо, но дневната доза да не надвишава 12 таблетки.

ЕлиМели, и аз смятам, че е по-добре да си под лекарско наблюдение. При предишната ми бременност и мен ме вкараха насила в болница, но се оказа доста забавно и много полезно начинание. На мен също вчера ми откриха бактерии, но във влагалището, което май е по-лекият вариант. Когато са в урината, могат да причинят уроинфекция, така че наистина е по-добре да ти направят всякакви изследвания и прегледи, което едва ли ще стане ако не си в болница.

# 132
Марги Благодаря много мила  Hug веднага взимам втора таблетка

# 133
danisport предният път(нямам много спомени Mr. Green), но мисля, че започнах да пия Арника по 1 път на ден веднага след като се съвзех от упойките. Така 7-8 дни.
Не знам  в какава потенция съм пила, поради факта, че хомеото ми ги прави на момента и са на капки и аз не я питам.
Обаче гледам да ги пия тайно от персонала на болниците, че все ме критикуват за това. Mr. Green

vk23 на мен точно това ми предписаха днес, но не глобули а крем.....но няма да го купя.... Shocked Shocked Shocked

# 134
  • София
Привет, момичета!

Морската мама djulyy70 да ме запише и мен в списъка за срещата. От другата седмица и аз вече ще съм повече време вкъщи, ще го давам по-лежерно вече (обещавам), ще помагам на колегите от офиса, когато се налага дистанционно. Крайно време е да подхвана и аз сериозната подготовка за посрещането на бебка. Като ви чета какво сте направили, като разглеждам албумчето с покупки и разбирам, че съм изостанала доста... Дано госпожицата да не реши да излиза по-рано, а да си постои още известно време при мен. Нямам нищо против коремът ми да подскача и приема най-причудливи форми до началото на април.

За пушенето - никога не съм пушила и този навик, порок или както там го наричат никога не съм го разбирала. Живяла съм обаче достатъчно дълго време сред пушачи и знам, колко трудно може да се окаже отказването от цигарите. И все пак е възможно - въпрос на силна воля, желание и подходяща мотивация. Наистина изпушването на 2-3 цигари инцидентно не е повод да се правят големи драми. Проблем е обаче, ако пушенето въобще не се сприра през бременността. И веднага в съзнанието ми изниква една приятелка, която така и не се отказа от цигарите докато беше бременна. Вярвайте ми, като излизах с нея някъде на кафе и тя палеше цигара, умирах от срам. И съм й го казвала, както и достатъчно сме говорили по въпроса, но тя така и не взе решение да ги спре. Не мога да съм сигурна, дали за последвалото развитие на нещата фактор е и тютюнопушенето, но според мен то изигра също някаква роля или поне е влязло във комплекса от причини. Тази приятелка роди преждевременно, мисля че в 35 г.с. За щастие с детенце всичко беше наред. Но след това го кърми доста малко, почти веднага започна с дохранването с АМ и много скоро преминаха изцяло на АМ. Детето си расте и се развива добре и нормално, но изключително често боледува и до момента, сега е на 4 г. В зимния период почти всеки месец се налага да го спира от детска градина и да си остават вкъщи, за да се лекуват. Като, че ли прилепва всеки вирус, който се завърти около него. През други сезони, периодично се получават някакви алергични проблеми.... Сещам се и за още едни познати, и тя, и той пушат. Детенцето им е със страхотна астма и понякога прави ужасни пристъпи. Пращат го всяка година на лечение в Сандански, забележете - с бавачката, но иначе вкъщи не спират да пушат. Е, това точно не го разбирам и няма и да правя опити да разбирам. Такъв егоизъм ми е в повече! Мисля, че начина ни на живот преди бременността и всяко нещо, което правим от самото зачеване до раждането и поведението ни след това, са от съществено значение за растежа и развитието на нашите деца и има моменти, в които може да се окаже важен фактор. Не можем да разчитаме само на добрия ген и щастливото стечение на обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт