АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • последна надежда
Гери Честит Рожден Ден!

Аз най-после се успокоих за Ники. Видях резултатите от състезанието. Ники е пети. Значи се чувства добре, щом е играл  Laughing.
Багажа за болницата ми е стегнат, за бебето нещата са почти събрани. Чакам само решението на съда, което незнайно защо не излезна днес.

Не се карайте за няколко цигари. Аз съм върла непушачка, но комшията ми пуши в тоалетната и асансьора. Е пеша до четвъртият етаж мога да ходя, но тоалетната няма как да не ползвам. Гадно ми е, понякога даже повръщам, но нямам избор.

Веси-Меси аз много ти се радвам на корема и спокойствието което излъчваш от снимките. А за стриите не се притеснявай, аз имам само по гърдите и една две по дупето, но след като родих бързо избледняха и сега почти не се забелязват.

# 106
Аууу, Мили Ванили, какво си направила  Naughty???!!! Ужас, отивай веднага да се самоби4уваш, не те е срам. Цели 3 цигари, леле, горкото бебе, напушило се е яко...Не те е срам  Mr. Green  Mr. Green . Сладурка, не се шашкай толкова  Hug .

Мириам, не е нужно да правиш от мухата слон. Никой не твърди, 4е пушенето е полезно, аз самата съм бивша пуша4ка и се радвам, 4е ги отказах, но пък нека не се вманиа4аваме толкова. На всеки може да се слу4и да изпуши в даден момент, така 4е нека не съдим другите. Сигурна съм, 4е всяка една от нас тук прави и мисли най-доброто за детето си  Peace.

Гери
, малко на патерица, но да си жива и здрава и много оби4ана   bouquet .

Мацки, не се притеснявайте за стрии и увиснали цици. Стриите избледняват и в един момент дори не се забелязват. Циците също се коригират, ако е толкова кофти положението. Аз след третото раждане си направих лифтинг на гърдите, без импланти и станаха 4удесни, каквито си бяха преди бременностите. Сега са доста наедрели и не знам как ще са след кърменето, но ако не ми харесат, пак ще ги коригирам. Не ме притеснява операцията, искам да си изглеждам добре и да се харесвам. Това, 4е сме станали майки не е при4ина да се занемаряваме и да се оставим да надебелеем, провиснем и т.н.

Аз в понеделник съм на преглед, нямам търпение ве4е. Бебето го усещам адски ниско, направо се плаша на моменти, имам 4увството, 4е ще изпадне всеки момент. Снощи по4ти не съм спала, а и полу4авам нещо като бодежи във влагалището. Преди не ми се е слу4вало нещо подобно.

Аз за срещата не знам, дали ще се класирам, защото 18 4аса ми е късно.

поздрави и лек ден  Hug

# 107
  • Варна
Мами, по Нова ТВ в предаването "На кафе" говорят за КЪРМЕНЕТО.
И аз съм заклета непушачка и много лошо впечатление ми прави да видя бременна жена да пуши, даже и да стои в задимени заведения. Правя забележки на всеки, който си позволи да запали цигара в мое присъствие без да попита даже "пречи ли ти?". Супер нагло ми се вижда.
Но и никого не съдя. Всеки си има глава на раменете и си прави избора. В случая с Мили Ванили станалото станало. Важното, че й е съвестно на момичето и едва ли друг път ще направи това, най-малкото да си спести гадното чувство за вина. Така, че Мириам не се впрягай толкова много.  Peace
Неличка, и аз така си отмъщавам на мъжо като си изпразня протмонето.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green С един куршум два заека - хем съм си купила каквото искам, хем съм му натрила носа.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе, мами, от известно време чувам (не усещам) някакво пукане в корема си. Звукът много прилича на пукане на балончета от онези уплътнителни пликове. Много е странно. Случва се по 2-3 пъти на ден.  newsm78
И още нещо - мислите ли да ползвате стойка за вана? Бебо като почне да шава много няма ли опасност да се катурне от ваната? Много се чудя дали да купувам и такова нещо или само вана.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 10:08 от Galia_5

# 108
ГЕРИ,

Аз да се оплача, лошо ми е, гади ми се, киселините от нищо не минават, не мога да спя, имам ниско кръвно, дори и в лекарски кабинет, където обикновено го качвам, болят ме гърдите, особено дясната, на нея имам нещо като мастопатия и сега се тревожа дали ще мога да кърмя... newsm78. Бях си въобразила, че бебето е слязло, защото три четири дни ми беше спокоен стомаха, но няма такова нещо. С пълна сила се върнаха болежките, а и на консултацията ми казаха че все още си е горе... Вече ме викат всеки вторник на консултация, ще пускат пак кръв, урина...и май преглеждали за разкритие, оле оле ... време не остана

# 109
Гери, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!

Биби, от къде намираш сили да правиш интервюта, направо ти се чудя. Хайде дано наистина днес ти е последния работен ден, поне за тази година.

Марини, да спират вече тия контракции, та поне 20-30 дни спокойствие да имаш преди да родиш. Ти изтърпя като за няколко бременни контракции. Ужас.

За срещата - аз съм на линия. Миналия път като се уговаряхме, мислех, че ще е абсурд да дойда, ама защо пък не Simple Smile

# 110
ехо, как те тази сутрин  Hug

за пушенето без коментар  Naughty. аз имам близка, която едва влезе в 4ти месец и си пуши като комин. неми е работа да и обяснявам какво причинява на бебето си, но ме е страх какво дете ще се роди. да не говорим, че съм чувала и от лекари, че след средата на бременността, нямало проблем да се пуши  #Cussing out. НЯМАМ ДУМИ

пинзи и дръж се! моето бебче е мног ниско, направо до костта е слязло. даже започнах да се притеснявам да не му деформирам главичката като се навеждам или като седя  #Crazy

я кажете, как да отмириша детското легълце? шкафчетата и чекмеджетата ги бърсах с какво ли не и още има мирис. как да прибера детските дрешки вътре?   Shocked

биби  айде стига толкова  Tired. аз им дадох свободно на моите в офиса. само по мейл и телефон контролирам и прехвърлям задачи. дано си намериш човек.

# 111
Ох, пушенето. Как ми се пуши само на моменти, обаче ...
Да, и аз съм имала колежка, която пафкаше и се наливаше с кафета и през двете си бременности. Казваше "Не мога да се мъча"  Rolling Eyes Съдейки по това какво изяждаше и изпиваше, мисля, че си се чувстваше много добре, пък и хлапетата са й здрави; и слава Богу, че са, но това не е благодарение на грижите, които тя положи.
Наследствеността е последното нещо, в което има справедливост  Simple Smile

Да си призная, два пъти съм мятала кутията с цигарите и запалката на нашия добър бъдещ татко през прозореца, който иначе не пуши в апартамента от солидарност към "нас". Бях му ядосана  Sad За втория път не си признах, казах, че не знам къде са му цигарите и точка.

# 112

я кажете, как да отмириша детското легълце? шкафчетата и чекмеджетата ги бърсах с какво ли не и още има мирис. как да прибера детските дрешки вътре?   Shocked

Трябва си време....оставяш прозореца отворен  и така....и аз в началото имах такъв проблем, но с времето  се отмирисва....
danisport как вървят нещата при теб?
Реши ли дали ще си секцио? И аз исках 2-рото раждане да е нормално, но никой не се навива....както и да е, ще си ме срежат пак!

Сега звънях в кабинета на АГ да го попитам гъби или бактерии съм имала на микрибиологията, че ми писна да гадая...е ГЪБИ СА БИЛИ......явно съм ги пипнала от басейна дето ходихме.
Е, поне не са бактерии! Та ми изписа "Канестен крем" и да се промивам с лайка и смрадлика....
Аз на 8.03 съм при хомеопатката и тя ще даде нещо за гъбите, че откакто слагах глобулите получих лепкаво кремообразно течение, има мириз и понякога ме пари от долу....
vk23 беше писала,че не било хубаво да се слагат глобули по време на бременност!
Ама нали все пак са изписани след консултация с АГ, но и аз съм против такива неща.....

# 113
sladkish4e гъбите ги лекувах с monila albicans по 10 гранули на ден. иначе на мен ми предписаха 1 път гинопеварил 3 глобули вагинално. е, сложих ги, но от тогава се поддържам с монилата и миналата седмица на контролна микробиология излязох чиста. ще ми е интересно да споделиш какво ти препоръчва твоята хомеопатка.

# 114
sladkish4e гъбите ги лекувах с monila albicans по 10 гранули на ден. иначе на мен ми предписаха 1 път гинопеварил 3 глобули вагинално. е, сложих ги, но от тогава се поддържам с монилата и миналата седмица на контролна микробиология излязох чиста. ще ми е интересно да споделиш какво ти препоръчва твоята хомеопатка.
Tя е калсическо хомеопат и не ми изписва гранули, а дава капки.Сама си забърква илачите....но Кал имаше стефилококи и за 10 дни ги изчистихме, а беше само на 8 месеца и според педито ми тогава-било безумие от моя страна да лекуваме бебе с хомеопатия от бактерии.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но на 8.03 ще пиша какво ми е дала да пия.
Няма да се мажа с нищо сега....видях ефекта от глобулите....преди да ги сложа нямах течение, бодежи и сърбеж... Tired.
Не се знае дали и контракциите дето тогава получавах не са били предизвикани от тези глобули. newsm78

# 115
Май4ета привет  Hug Из4етох ви  ooooh!
4естит рожден ден на Гри К и от мен
Мили ванили не се тревожи много се шашкаш  Hug Давай по спокойно.Много ти бушуват хормоните  Peace Laughing И моя съвет е като те нервят излизаш и трошиш пара Money  Mr. Green Peace Ако нямаш компания за такива работи винаги съм насреща  Mr. Green Money
Ани 2002 -тоя бонбон да го нацелуваш Heart Eyes Да ни е живо и здраво първото беб4е ,много н и е сладко ,а как му отива розовото  ooooh!
Аз ка4их сним4ици на децката стая в албум4ето  Rolling Eyes Гардероб4ето не е довършено ама..... карай  Blush
Галя 5 браво много яка коли4ка и цвета е много хубав. Party 4естито

Аз приклю4их с вси4ко.По4истено е ,детската стая е готова ,вси4ко е напазарувано изпрано,изгладено  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1ironing подредено. Само 4акам датата за секциото. Ама ми казаха да не казвам 4е не било хубаво да ме мислят много хора  newsm50 ама на вас ще споделя 4е съм след 25-ти март  baaa да ми стискате палци да не тръгне по рано  #Crazy Ина4е си имам контракции даже цяла нощ неможах да спя .Малкото се върти като шугаво и ми опъва коремаа и ми е тежко  ooooh! абе...... гадна нощ.

# 116
Помощ момичета. Откриха ми е коли в урината и искат да ме вкарат за 5 дни в болницата. Подозирам, че е прибързано и е нещо като политика на болницата...Ох, много се чудя какво да направя, а трябва да реша до 2 ч. дали да вляза! Марини, твоите бактерии какви са?

# 117
Да, Сладкишке, на листовката пишеше така "на нито един етап от бременността" - за глобулите; аха, с рецепта от Ж.К.; ами, в Ж.К. са се разсеяли Simple Smile Бяха изписали доста бройки глобули; слагах половинки - таблетката на две  Rolling Eyes и то три пъти по-рядко от изписаното. Едва ли съм "чиста", но няма сърбеж и течение; т.е. уверена съм, че спорите на гъбите са си там, но ще се "разправям" с тях по късно - спорите не са в кръвта и ако не се множат и развиват, няма инфекция; медикаментът се абсорбира и в кръвта - от глобулите.
В случая това е личната ми преценка, не лекарската.

------------

ПП. Редакция за Сладкишке, че все постове за гъбички ... Simple Smile Да не пускам нов:
http://www.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5% … -pid11004516.html
Изписаха 12 таблетки, а те в опаковка са трички; и не вземаха секрет за целта; абе доста силно действие имат.
Но аз съм ползвала антимикотик преди и си знам как ми повлиява, какво са казвали (док.) преди и т.н.

Може да са пуснали таблетки с повече милиграми и док. да не е съобразил, знам ли

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 13:15 от vk23

# 118
Помощ момичета. Откриха ми е коли в урината и искат да ме вкарат за 5 дни в болницата. Подозирам, че е прибързано и е нещо като политика на болницата...Ох, много се чудя какво да направя, а трябва да реша до 2 ч. дали да вляза! Марини, твоите бактерии какви са?
Ели само ти можеш да решиш.....но има вероятност да е политика на болницата....
Ама като се замисля, дали ще лежиш в ОБ или в къщи, не е ли все тая? newsm78
vk23 а какви глобули ти бяха изписали? На моите пишеше, че няма проблем да се прилагат по време на бременност и кърмене, след преценка на лекар. Даже си пишеше, че се препоръчват преди хирургически интервенци( секцио)....
6 дни съм ги слагала..... #Crazy newsm78
Ето листовката:
http://www.medicine.bg/lekarstva/fluomizin

# 119

я кажете, как да отмириша детското легълце? шкафчетата и чекмеджетата ги бърсах с какво ли не и още има мирис. как да прибера детските дрешки вътре?   Shocked

моя приятелка използваше салицилов спирт - с него почистваше плоскостите, но разбира се трябва да се проветрява най-вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт