АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Иве, почивай повече, че явно трудното не е свършило! Дано нещата да се подредят по най-добрия начин! Hug
J_M_M, моята "лекарка" по ЖК единствено това правеше най-съвестно и последните ми кръвни изследвания са от февруари, а урината - от последния преглед на 02.03. СПИН, Васерман и австралийския... ми ги пускаха през декември или януари, не помня точно! Тези изследванията важат 6 месеца! Peace
EliMeli, почивай в къщи и дано да ти помогнат тези илачи!

# 151
Здравейте и от мен!

Оказа се ,че съм с пневмония  Sad,
Положението не е толкова зле,поне свалих температурата от антибиотика.Само ме тормози че дишането е болезнено и съответно кашлицата.През ноща спах на канапето  полуседнала.
Аз също не съм наддала килограми,може би съм и свалила за последните  3 седмици,но усещам че бебчо е добре ,рита все по нависоко и редовно.
iveeeta ,тези 6 месеца са добре дошли на този етап,няма да се налага да пътуваш от провинцията заради Ники ,а и бебето вече всеки момент може да се появи...Дано мъжа ти не ви тормози и да си спазва ограничителната заповед .

# 152
J_M_M как така не важело картончето за кръвна група.Че тя няма как да се смени от последния път като си раждала.Мен ме питаха само имам ли си картонче и като казах Да не ми пускаха за група.Моите последни изследвания са ми от декември и аз знам че важат 6 месеца.

# 153
vk23 благодаря за инфото. Hug
Все пак няма да го купя, а ще изчакам да видя с какво ще ме лекува хомеопатката.
Аз излседванията за хеп.Б и васерман си ги плащах. В нашата лаборатория не се покриват от ЗК.
Сега и за хеп.С ще правя, че ми ги изсикват от банката за стволови....

# 154
iveeeta, както е писала desi_georgieva, тези 6 месеца са добре дошли, ама много малко, бе Confused После ще има ли преразглеждане или това е окончателно? А решението може ли да бъде обжалвано? Доста нелепо ми се струва да караш майка с две деца, едното от които бебе на 4-5 месеца да си сменя жилището. Как по дяволите са аргументирали това странно решение?
Ще повторя Марини, но дано всичко приключи по най-добрия начин за вас.

desi_georgieva, стискам палци бързо да се оправиш!
Мен май ме зарази баща ми, който е с бронхит. Ако е така вече ще изпадна в нервна криза. Постоянно съм болна и вече не издържам психически.

# 155
  • последна надежда
Марги по закона за Домашното насилие максимума който мога да получа е 18 месеца. Като родя ще се развеждам и там ще видя дали мога да измъкна още някой и друг месец ползване на апартамента. То жилището си е негово, не е придобито по време на брака. Аз нямам дял в него.

После има къде да отида, но и двата варианта са ми далече от училището и тренировките на Ники. Има време, ще измисля нещо. Важното е че в най-трудният период около раждането ще имам спокойствие и сигурност.

Хей пазете се момичета, повече никакви гъби и бактерии, настинки и болежки. Трябва да сме в най-добрата си форма, че още малко и се почва бебевалежа.

Мисля че още в тази тема ще си имаме компания на малката Ивет.

За протокола и аз съм с паднала тапа, но мисля че ще остискам още поне 10 дни.

# 156
iveeeta възхищавам ти се на спокойствието и положителната нагласа. Hug

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:40 от sladkish4e

# 157
Здравейте мили мой, аз вече съм на линия =много ми липсвахте и гледам че много съм изпуснала няколко теми сте изписали за този 1 месец.
Честита радост на Ани  Hug
Незнам от къде да започна но накратко аз няма да дочакам април според док, бебка е голяма вече е 2800 гр и водите ми са доста , според него още днес мога да родя и каза че до 2-3 седмици (края н а март) май ще се срещнем с бебка  Mr. Green Каза че като ме гледа амам  нимкак не ме вижда да стигна до април  Crazy Пия гинипрал и магнерот през 6 часа и си почивам. Вчера и днес обикаляме по магазините и да ви кажа едва ходя с много усилия и много мъка, коста отдолу много ме боли, съответно и кръста от тежеста -корема ми е много голям и е ниско долу, краката ми направо се огъват ако походя малко повече, което иначе не е въобще много. Хубавото е, че днес купих всичко, за съжаления нямах възможността да избирам много тъй като в Плевен няма много избор а и да има аз нямам времето и възможността но все пак съм готова с покупките.
Целувам ви всички - сега отивам да наваксам колкото мога  Hug Hug Hug

# 158
Вяра♥ , мила, много се радвам, че писа, липсваше ни  Hug Важното е всичко с бебчетата ни да е наред, дали март или април няма значение, ама ти си си априлка, нали знаеш, никакво местене в мартенски теми, не те даваме  Hug Hug

# 159
divogan и аз не зная но това важело за даряване или преливане newsm78 вече тотално се обърках,а те си вадели кръвна група,така ми обясни,ама нали не ми искат пари дали малко повече кръв ще вземат все е тая,мен ме е страх само от иглата като забият веднъж ги оставям да правят каквото искат.
iveeeta наистина 6 месеца са добро начало,поне ще имаш време спокойно да се ориентираш какво да правиш,а не да се чудиш с новородено къде да живееш,поздравления за успеха на Ники Hug
Вяра♥   почакай още малко,почивай и събирай сили за срещата с бебо Hug

# 160
Еее че как бе - априлка съм си  Mr. Green
А иначе да ви кажа и аз така ги виждам нещата - края на март че както расте това дете за 3 седмици 1 кило  Crazy
Док каза че е готова на размери, просто дробчетата... нали знаете да влезем в 9 месец. Той просто ми казва че с тез води има риск да се спукат, ама аз съм убедена че няма и ще си ситскаме и бебка ще се роди износена и всичко ще е на 6.

# 161
Excellent, откъде си купила хавлийката и колко парички, супер е, аз точно такава търся:)  Hug

# 162
Здравейте и от нас с бебка Heart Eyes
Ивееета много ти се възхищавам. Поздравявам те и за успехите на сина ти!
Вяра радвам се ,че се завърна в темичката
Веси дано мине по бързо пръстчето.
А сега да се отчета. Днес ходих на ЖК- не ме гледаха на ехограф Sad док каза ,че се е превърнало в търговия това. На него повече информация му дават записите на тонове. За това др. седмица ще правим и каза ,че ще прецени дали да са 1 седмично или 2 пъти. Ама 2 пъти не е ли много? newsm78 Иначе ми обясни по какви признаци да позная ,че раждането наближава. Беше много подробен и ми мина това за ултразвука. Питах го какво да нося ако тръгна да раждам/ става въпрос за Тина Киркова/ - Кърпа, Джапанки, Сапун, Тоалетна хартия и 2 Нощници- Изрично подчерта нищо друго. понеже ще ми върнат сака. Това се носи само в случай, че ме приемат да раждам, не за преносване или за престой в болницата. А другите неща мъжо, трябвало да ги донесе след като родя.
Имам и божеди, във влагалището/ незнам как да се изразя точно Embarassed/ каза, че това са контракции. Но ме е натъпкал с толкова много магнерот,че по негови сметки ще пренося. За протокола магнерот съм пила от средата на декемжри до началото на февруари. Питах го куде е главичката на бебка и той я напипа малко над срамната кост- това не е ли ниско? Той нищо не каза- само ,че ако тръгна да раждам сега няма страшно за бебка и да съм спокойна.
Пак стана роман Embarassed Embarassed Embarassed сори

# 163
vili_nik, ако твоя Магнерот е много, значи аз пак ще раждам предизвикано, предвид факта, че съм пила Нутримаг от 01.10. до днес! Ужас! Дано да не стане пак така, че ще се пукна от яд! Close
Вяра, добре завърнала се! Разбира се, че всичко ще е наред и ще си влезеш в 9ия с бебка в корем!
Ивета, страхотен борбен дух имаш! Явно синът ти го е наследил от теб! Hug
В тази тема вече е позволено да осигурим компания на Ивет, но хайде малко по към средата на месеца, а?! Wink
Спокойна нощ! Hug

# 164
Здравейте мили мамчета   bouquet

Много отдавна не съм ви писала, но от време на време влизам да следя събитията. Ние се захванахнахме уж с дребен ремонт и накрая се превърна в нещо страшно  ooooh!. Хубавата новина е, че приключихме със всичко- малкия си има самостоятелна стая вече обзаведена, има си количка и всичките му друшки са приготвени и подредени  Simple Smile . От тук нататък само почивка и чакаме компаниика на малката Ивет Simple Smile.

Целувам ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт