АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
ПОЛИ, имаш и моя глас. Стискам палци наградата да дойде в Сливен!

Да ви попитам какви са тези памучни одеалца...има едни като пелени, все едно две бархетени, мааааалко по дебели, пелени са съединени, но има и едни други, като тези от едно време, с които майките са ни завивали . Тези от едно време са български на Асеновград ако правилно запомних и цената им е до 20 лева. А другите най - често срещнах турски.  Кое от двете да избера.

# 541
Данче,не се ядосвай ,ти тактично отклонявай такива предложения и той ще се откаже постепенно.
Да му дам ли телефона на моя мъж ,да почерпи малко информация  Laughing  .....като се роди малкия 270 лв. му се струваха безкрайно много за количка,но с течение на времето след като я поправя 3 пъти и детето пада няколко пъти му беше мнооого криво.Сега като му казах ,че съм харесала количка от 1000 лв. и отгоре даже,абсолютно нищо не каза.
И малко антиреклама-количката беше Чиполино Венеция  smile3516

Биби,ето един полезен сайт за трафика в София,информацията се обновява на няколко минути  Peace

Поли ,един глас и от мен   bouquet

# 542
Деси ,аз разбирам ,че е абсолютно неориентиран и не му пука все още ...някак си не може да осъзнае какво се случва и какво е напът да се случи,но това не е оправдание #Cussing out За всякакви други глупости се дават луди пари ,а за толкова важни неща все някакви сметки се правят.Не искам да се сещам пък за тъпото му хоби ,където само той си знае от колко пари  си купува пушки,патрони,дрехи за лов и т.н. #Cussing out

# 543
Здравейте и от мен днес,

първо едно искрено Честит рожден ден на Галеето. Желая ти много усмивки, положителни емоции и винаги да бъдеш много обичана и уважавана!
Същото желая и на всички еминички днес.  Наздраве едва ли е удачно да кажа, но за вечеря си пийнете по едно вкусно сокче.

За целулита - и аз имам. Гледам да не му отдавам много важност, но все пак си правя в къщи Йога, като така се надявам да мога да си върна формата по-лесно след раждането. Стрий нямам, слава богу, но ми излязоха много неприятни бемчици по почти цялото тяло. След раждането ще се наложи да ми ги изгорят. Но както и да е - всичко това се преодолява, стига аз и бебо да сме добре.

Понеже чета цял ден, не си спомням кой беше плакал вчера. Искам само да успокоя майчето, че и без мъжът ми да отсъства, като ме напуши на рев, направо с глас си плача. Понякога сама се учудвам как мога да рева като магаре. Ама си ми олеква.
Все пак ти пожелавам да не стоиш дълго самичка!

Исках още нещо да кажа, ама като се сетя следващия път.

# 544
Момичета, на скоро чух един виц за мъжете - били като паркет- като го наредиш отначало правилно, можеш спокойно да ходиш отгоре му дълго време. Дано да не прозвуча твърде брутолно, ама не може ли с повечко юмруци по масата да се справяте с тези проблеми.

# 545
Стана дума и за пътната обстановка. Не знам как е в София, но в Русе на места има огромни преспи. Днеска трима мъже ме вадиха от една. Нали съм си инат и не слизам от колата.

# 546
  • Варна
Данче, душичко, и при мен положението е 1 към 1. Половинката харчи за всичко останало, но за бебо само ме убеждава от най-евтиното да вземем. Постоянно мисли как за пореден път да смени колата, което е свързано с поне 1000 - 2000 лв. отгоре, а аз трябва да се трепя по цял ден с неудобни приспособления за бебо или нещо подобно. Супер обидно ми стана и много рев изревах, честно! Сега изобщо не обсъждаме такива въпроси. Нито аз му търся мнението за каквото и да е, нито той смее да се изкаже, защото то бяха големи скандали по едно време. Аз имам предимство, че парите за бебо са в мен и си пазарувам на воля без изобщо да го питам. Само за количката склоних да стане на неговото, но с идеята да му натрия яко носа ако излезе боклук.
Успокой се и изобщо не се давай. То е ясно, че не осъзнават, ама някой път  newsm61
Hug Hug Hug
Това ми е последно за днес, че прекалих.  Peace

# 547
Ейййй Биби, изглеждаш много променена с новия цвят на косата. Много ти отива Flutter

# 548
Момичетааааааааааааааа......................имаме си ощеедно бебончееееееееееее.................
     днес в 4.00 Елчето  е родила момченце-2,400кг.,43-см и се казва Атанас.............обади ми се в 17.00 и звучеше страхотно.............всичко е минало много бързо и лесно-в 22.00 влиза за задържане в Шейново........до 24 часа се борят да го задържат,но разкритието става 4 см и и слагат епидурална упойка..........за часа мисля че е 3.30 или 4.00 е родила...............термина и беше на 3.04.2010г........................аз си мисля че ми звъни за срещата и се шегувам ,че двечките можем да си свирнем по чаша вино,а тя се смее и вика - "ама Танче аз родих и съм в болницата".................много,много се изкефих и развълнувах-сякаш племенник ми се е родил...................

# 549
Джули ,така се радвам да прочета такава хубава новина  Grinning Grinning Grinning
Да е жив и здрав малкия Наско и бързо възстановяване на мама желая  bouquet
Ех,че хубаво ми стана ,хайде още ,още бебета  Mr. Green

# 550
Ееееееееееее, много хубава новина!!! Честито на Елчето и да и е жив и здрав малкия принц!! Много се радвам!!!
Колко хуабво ми стана само.. Heart Eyes Вече си имаме второ бебе - мъж!!

jinanoel, просто си професионалистка!! Докарала си го слинга баш като по сайтовете. ЕВАЛА. Само халките от къде се купуват?

Ло, можеш да си редактираш мнението, за да не се получават няколко поста един след друг, като си забравила нещо  Peace

Данче, при тия обстоятелства и аз ще избеснея. И то според мен знаеш ли какво е станало? Говорили са си нещо мъж ти и 'услужливия' приятел, който му е казал - абе за кво ти е да даваш пари за кво ли не, като ето, аз количка мога да ти дам? И понеже е предложение от приятел - то безусловно се приема. Иначе ако ти предложиш нещо, би могло и да не се приеме. Поне при мен е така. Аз като говоря, понякога не ме и чуват. И се минава време и - абе ти знаеш ли какво ми казаха/предложиха....

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 19:46 от milli_vanilli

# 551
Ех че готиноооо. Почнах да скачам от кеф  newsm44
Честито на Елчето и скорошно възстановяване, а малкия Атанас да е жив и здрав,да има много щестливо детство и много да радва мама и татко.
ох вече плача от вълнение newsm51

# 552
Здравейте и от мен,
Отново не съм се включвала отдавна, но редовно ви чета.
Поли, имаш моя глас (в интерес на истината ти и Още една бъдеща мама наистина сте най-чаровни на снимките).
Да ви попитам – някой купил ли си е възглавница за кърмене. Аз ходих вчера да видя какво се предлага по бебешките магазини, но много ми се сториха меки и ниски. Със сина ми ползвах обикновена възглавница, но висока и по-твърда. Този път реших да си купя от тези които уж са по-удобни, но нещо много „неизмислени” ми се виждат. Сега съм в чуденка къде още да търся – мога да поръчам да ми ушият, но честно казано не ми се занимава. А е удобна за кърмене, плюс това че бебчето може да се подпира на нея. Някой виждал ли е тази http://www.spelta.biz/mothers_moon.php наживо?
За  козметиката - аз ползвам само Мустела и съм много доволна, но сега наистина някои продукти липсват - но това че е на гръцката граница малко ме озадачи - нали уж е западноевропейска козметика newsm78

# 553
ЗАПОЧНА СЕ!!! Да е ЧЕСТИТ И ЗДРАВ МАЛКИЯ НАСКО, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 554
  • София
Ей, много радосна вест!
И аз се разревах от вълнение.  Flutter

Да й е живо и здраво момченцето на адашката!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт