АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
честито синче на елчето!!!
 много, много радост и щастие да ви донесе на цялото семейство!!!

айде момичета стягайте багажа Laughing Laughing Laughing

# 586
Момичета, на скоро чух един виц за мъжете - били като паркет- като го наредиш отначало правилно, можеш спокойно да ходиш отгоре му дълго време.  

Това е много яко. Страшно ми хареса. Прочетох го на мъжа ми, а той вика: "Ще ви се." Но си е вярно, само дето не знам дали съм успяла моя да си го наредя правилно, май имам да донамествам някоя друга летвичка, но и това ще стане, особено след месец, като станем две жени  hahaha

Да се произнеса и аз: Честито бебешорче на Елчето! Да е живо и здраво и послушно!

п.с. Poliville, аз също гласувах. Стискам палци!  Hug

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 01:07 от Danna

# 587
 Mr. Green и на мен много ми хареса това за паркета и мъжете  Hug И аз съм май като Данна-струва ми се 4е съвсем малко съм пропуснала някоя летви4ка като съм го редила този паркет Mr. Green но ве4е сме 2 жени и ще ги оправим ми се струва  Laughing Hug
А сега се сетих за Милена_66-моми4ето с 3-те бебенца  Hug  Hug  Hug
Върнах се назад и про4етох,4е на 8-ми са я викали за определяне на датата за раждане .някой нещо да знае за нея Simple Smileтя е в 34+ в момента.Но аз като бях в болницата и също имаше една жена с 3-значки и със секцио ги извадиха в 34+..така трябвало май...Та може и те скоро да ни зарадват  Laughing
хайде лека нощ,мили4ки !бягам да подремна 1-2 4аса ,4е после Ивето ще папка Simple Smile)))

# 588
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕЛИ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОООГО ДА ВИ РАДВА!

лелее, стреснах се - то наистина се почна - аз както се успокоявам че има време до 17ти Април, все едно че от мен зависи Shocked
хайде сега да отида да си порева....

# 589
Добро утро на всички тумбачетаааааааааа Hug Hug Hug
       имате много поздрави и усмиви от Елчето и малкия Наско Heart Eyes Laughing Hug.......................малко са уморенички ,но Елчето още вчера вика-"мойте са се събрали сега и мъжа ми и празнуват".............и се прозява..................... Laughing
       днес съм на консултация и за болничния...........стискайте палци
     ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИИИИИИИИИ

# 590
Честито бебче на Ели да и е жив и здрав!!! Ама как хубаво стана едно талисманче момиче и едно талисманче момче.  Simple Smile
Аз не съм писала мн одавна и надали някой ме помни но пък си чета редовно и честно да ви кажа ако не сте вие съм за никаде, не съм наясно с нищо и от вас и вашите покупки доста напреднах с информацията какво трябва и т.н.
При мен нещата за сега са добре др седмица съм на контролен да видим какво ще каже доки, искам и да ви се похваля, като гледам покупките ви ми става така мило че вчера и ние направихме своята първа покупка имаме си креватче вече /като го сглобим ще кача снимка/ оф мн дълго стана.
Лек ден на всички мами и тумбачетата им  Hug

# 591
  • Бургас
Добро утро  Hug Hug
Честито бебче на Елчето.Да  е жив и здрав малкия мъж и много да радва мама и тати. Heart Eyes
И аз бях във вторник на консултация всичко с бебка е наред лекарката каза че скоро не се очертава да раждам и че ще изкарам най-вероятно до Април. Peace Уф хем ми се иска да раждам вече ,хем пък май още не съм съвсем готова психически ooooh! Иначе съм напълно готова с покупките ,всичко е изпрано и прибрано в скринчето.
Веси-меси измъчи се мила с това пръстче айде да минава по-бързо.А за  срещата много ми се иска да дойда ама май ще я пропусна ,я кажи къде ще е и от колко часа. Hug Heart Eyes
Целулит си имам , който и предния път се появи но сравнително бързо го махнах с кремчета и масажи , стрий нямам за сега ,но пък си имам наследство от предната бременност  Whistling ,за гърдите пък няма да говоря че са ужасно големи и ... Stop

# 592
Честита рожба на Елчето!ДА расте силен,добър,здрав и благороден!Всеки негов ден да е изпълнен с любов и топлина!Бързо възстановяване на мамето!   bouquet

И аз много се развълнувах.Започна се  Laughing Хайде искам още  Joy Joy Joy И аз не мисля,че за някой мами е рано  Wink
tabu като стегнеш багажа пиши,че да знаем  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мили Ванили много ми се иска да ти покажа снимка преди,по време на бременността си с Йоана,и четири пет месеца след раждането  Wink Бих описала външността си като :1. много добра 2.ужасна 3.мацка  Joy Joy Joy ама съм и скромна де  Joy Joy Joy
Сега се намирам по-красива от по време на първата си бременност,но със сигурност имам от всички загрозяващи екстри  Wink Едно бебе много амбицира жената(ако държи на себе си) да изглежда по-хубава и по-млада от преди.....
 Мисля да се обадя на Вяра по-късно. Simple Smile Тъкмо ще и кажа хубавата новина  Wink
P.S.промних си ника от cveta80 на Cveteto  Wink Така ми казват най-близките хора  Wink

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:24 от *Cveteto*

# 593
Много се развълнувах.... честито момченце Елче.

Добре дошли на новите мамчета.

poliville имаш и моя глас Peace

С предишната бременност имах една огроомна черта чак до гърдите ми, а с тази бременност нямам. Гърдите не ми се увеличиха драстично и за това по тях стрии нямам.... за сметка на корема, от предишната бременност имам  стрии под пъпа, а сега ми се появиха над пъпа и съм цъфнала отвсякъде като пъпеш.

# 594
Cveta 80,това ,което казваш е напълно възможно ,смятам ,че всеки може да се справи с желание   bouquet
Има значение и дали си кърмила все пак ,поне тка казват  Rolling Eyes Аз се надявам да кърмя успешно и продължително,но съм се настроила ,че кърменето ще ми помогне да възвърна форма Peace
Ани ,исках да те питам ,като спомена за папкане и Ивет,как се справяте с кърменето ,по колко пъти се храни горе долу?
А през нощта колко често се буди за кърмене?

# 595
Ел4е, 4естита рожба   bouquet! Да е жив и здрав Наско и много радост да ти носи  Hug .

Галето, 4естит рожден ден, макар и с ден закъснение   bouquet . Бъди здрава, щастлива и оби4ана  Hug

Галя, Галето, да ви се споменава името само с добро (малко на патерица)  Hug

Добре дошли на новите мами  Hug .

Поли, и от мен имаш един глас. Много си сладка  Heart Eyes .

Аз имам линията на корема, но и преди си бях така и след раждането се маха.

Тайги, пигментни петна нямам, но когато бях бременна с Тони, появи ми се едно малко розово петънце под окото, което едва се забелязва, но така и не из4езна. Още си го имам.

Мили Ванили
, нали ти казах преди да не се шашкаш за фигура, цици и вси4ко останало. Ще видиш, 4е като родиш, стига да имаш желание, много бързо ще възвърнеш предишната форма, а може дори да станеш и още по-хубава. Аз мисля, 4е жените, които станат майки, определено се разхубавяват, стига разбира се да не се занемарят самите те. То си е до 4овек. Снощи гледах в шоуто на Иван и Андрей една майка на 9 деца  #Crazy - е, по нищо не й ли4еше. Беше толкова слаба и грациозна, направо не мога да повярвам, 4е е родила толкова де4урлига. То сигурно покрай цялата лудница около децата, тя няма време да седне и е нон стоп в движение и това я поддържа Wink.

Меган
, моля те разкажи по-подбробно за Жекова. Говорихте ли за цени? Може и на ли4ни  Hug

Исках да пиша още, но трябва да помогна на Тони със зада4ите и после пак ще се вклю4а.
лек ден на вси4ки

# 596
Добро утро милички Hug
Аз не можах да разбера,дали някой е бил на срещата вчера Wink
Благодаря и на ГАЛЯ че взе участие за името на моя юнак  bouquet
МИЛИ ВАНИЛИ и трите имена ми харесват много и ми е много трудно да избера.Преди повече клонях към Андрей,но мисля да се съобразя и с мъжо,на който му харесва Антон.Склонна съм да го приема ,защото исках първия ми син(Радослав)да се казва Антон и мисля че ще е това име.
Аз също имам намерение да покърмя малко повечко от предния път(2м.)но не зависи само от мен.Много се изтормозих с Ради и сега малко ми е притеснено да не се повторят нещата.Бяха ми станали като баскетболни топки Embarassedи нямаше по непоносима болка от тази.Изцеждах се като крава,защото малкия го мързеше да смуче.Ето това искам да избегна.
Лек ден от мен,целувки и се пазете Hug

# 597
Добро утро мили мамчета,
след страхотната новина вчера мога ли да вмъкна един въпрос - при стерилизацията на шишета, биберони и др. първо се мият с бебешки сапун или специален препарат и после се слагат в стерилизатора само с вода или със специален препарат?

Момичета, на скоро чух един виц за мъжете - били като паркет- като го наредиш отначало правилно, можеш спокойно да ходиш отгоре му дълго време.
Много ми хареса и като го прочетох на мъжът ми и той каза"Само докато не се разскърца и не се наложи пренареждане"  Laughing

vesi_mesi - бързо оправяне на пръстчето

някой да е поръчвал от сайта на Mothercare - къде идват поръчките - в къщи ли?

# 598
Здравейте момичета,

гледам през прозореца и не мога да повярвам какъв сняг вали навън. Не знам как е в другите градове, но в Русе вали като за последно Sad Искам вече малко слънце Cry

# 599
  • София
Много мами рибки  Mr. Green и аз съм от тях  Hug  днес   имам рожден ден и ви черпя  newsm38   Wine Glass  food002, а това за малката Ивет  Misc Baby Bottle  Grinning  newsm32 !!!

Общи условия

Активация на акаунт