Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 138
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
все си миссля, че ще има хепи енд, може и скалъпен(като в 1001 нощи) но ще има

# 121
Harda, може и да си права, но според мене те няма да заобичат никой друг, и не мога да си представа как ще свърши всичко Rolling Eyes

оффффффф не искам да съм права, а да се обичат Еда и Харун, да са щастливи, да не им правят спънки постоянно. Толкова много ли искам???????????

# 122
Стига глупости! Филмът ще има щастлив край...

# 123
за къде се приготвя тази Мелда, каклко е готова да се унижи и да нарани сестра си ?

# 124
Harda, може и да си права, но според мене те няма да заобичат никой друг, и не мога да си представа как ще свърши всичко Rolling Eyes

оффффффф не искам да съм права, а да се обичат Еда и Харун, да са щастливи, да не им правят спънки постоянно. Толкова много ли искам???????????

Не не искаш много.Всички го искаме, но май никой не ни чува!!!!!!!!!

# 125
Момичета, така и не разбрах аз как дневника на Еда попадна в Харун (този, който той даде на Тюркян).

# 126
Стига глупости! Филмът ще има щастлив край...
Дано си права

# 127
Момичета, така и не разбрах аз как дневника на Еда попадна в Харун (този, който той даде на Тюркян).

Тя го забрави в тях когато се изнасяше от там, не помня в коя серия беше май 28-ма

# 128
...всичко ще си дойде на мястото, когато Мелда прочете дневника на сестра си! Това ще стане мн.скоро

# 129

Еда го забрави в къщата на Харун.Той го намери и  така...

Момичета, благодаря да превода и аз!Страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet

# 130
Момичета, страхотни сте с този превод в ефир:)чакам с нетърпение и субтитрите на следващите епизоди.страхотни сте,благодаря ви!!!дано финалът е добър...поне да е имало за какво да сме страдали и преживявали и ние филма...

# 131
...всичко ще си дойде на мястото, когато Мелда прочете дневника на сестра си! Това ще стане мн.скоро

оптимистка Simple Smile))  Hug

# 132
maarita, Кашарел, благодаря ви!

# 133
Не може да няма хепиенд!!! Ще разбият сърцата на всички!

# 134
maarita, Кашарел, благодаря ви!

Моля, с каквото можеме помагаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт