Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 130
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
оффф дано се освести Мелдището, та дано се съберат, ама с тая злоба Гюляй като приятелка, не ми се мисли.Ако имах такава приятелка щях да се застрелям

# 106
а ,какво ще кажете за Толга....., с на тати колата , а?

Толга е един средностатистически плъх. Пази Боже от такива мъже! Фръцка се с криворазбрана гордост, т.е. беден, ама честен, а с мазохистично удоволствие се оставя Еда да го подхвърля като ненужен парцал ела ми, иди си. И тва не е любов, а елементарно извинение на един слаб мъж.

# 107
  • И тук,и там
Мелда имаше проблясък,но за кратко! #Cussing out #Cussing out

# 108
Цитат
Мелда май ще започне да се вразумява, а?

ааа за нея нямам надежда че ще се вразуми, още повече и с такава добра приятелка Mr. Green

# 109
МОМИЧЕТА МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА

РАДВАМ СЕ ЧЕ КОБИЛАТА МЕЛДИЩЕ НЕ Е БРЕМЕНА

# 110
здравейте,аз съм съпругата на бо53 писаме преди време,че имам приятелка туркиня,нейната сестра е в сниачния екип на незабравима.тя ми каза ,че филмът не е планиран да завърши с хепиенд.първата любов ще разочарова еда.дали това ще е така ще видим.в турция настроенията са в полза на арун и еда и има вероятност под натиска на зрителите сценаристите да променят първоначалния замисъл на финала но е малко вероятно.

А аааа  неее, защо? А колко серии са планирали твоята приятелка знае ли?

# 111
  • И тук,и там
здравейте,аз съм съпругата на бо53 писаме преди време,че имам приятелка туркиня,нейната сестра е в сниачния екип на незабравима.тя ми каза ,че филмът не е планиран да завърши с хепиенд.първата любов ще разочарова еда.дали това ще е така ще видим.в турция настроенията са в полза на арун и еда и има вероятност под натиска на зрителите сценаристите да променят първоначалния замисъл на финала но е малко вероятно.
Ако е вярно,сценаристите трябва да се линчуват! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 112
Оооо да, Толга започва да се възползва от благата на тати!

# 113

така и очаквах...както разочарованието от първата любов в "Мелодията на сърцето", ама той беше по някаква повест, а този сериал не е. Дано сменят финала, но се съмнявам. Ще ни мъчат, докато ни 'убедят', че любовта се е изчерпала и само наранява. Или, че само обич не е достатъчно.

# 114
Това е много тъжно.
Започнах да пиша, защото отново заби и май няма да се оправи.
Ще го гледам качен някъде сутринта.
Тези думи за разочарованието на първата любов подметна и актрисата в интервюто си.
Не знам какво мислят авторите на филма, но лош финал ще разочарова много хора.

# 115
хахаха, фокуса не дава желаните резултати. умурда-дундурда, ама не и не.

# 116
тази няма да е последната.трябва да са до края на април,но може би ще са до май,защото има разногласия в екипа.много ог актьорите имат и други планирани ангажименти и не са съгласни с удължаването.

# 117
Това е много тъжно.
Започнах да пиша, защото отново заби и май няма да се оправи.
Ще го гледам качен някъде сутринта.
Тези думи за разочарованието на първата любов подметна и актрисата в интервюто си.
Не знам какво мислят авторите на филма, но лош финал ще разочарова много хора.

ако искат да ни покажат, че семейната ценност е над всичко - така ще направят, а ние ще си страдаме ...

# 118
Harda, може и да си права, но според мене те няма да заобичат никой друг, и не мога да си представа как ще свърши всичко Rolling Eyes

# 119
Направо ще лудна ако има лош финал   Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт