Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 128
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
Форбес благодаря за превода в ефир

# 91
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте момичета.
Утре в "На Кафе" ще дават репортажа за "Незабравима".Някой ще може ли да го качи във Vbox-а,че няма да мога да го гледам(и предполагам,че няма да съм само аз)

# 92
Ей тази Гюляй имах надежда че ще се оправи ама не, все същата злоба #2gunfire пък мама Тюркян засега добре се представя, много хрисима не крещи дори "позволи" на Харун да влезе в кабинета

# 93
Лелее, Мелда и Гюляй големи мръсници излязоха!

# 94
Ох, оправи се !
Изтървах само малко от началото, много , много ви благодаря за превода  Heart Eyes

# 95
Ей тази Гюляй имах надежда че ще се оправи ама не, все същата злоба #2gunfire пък мама Тюркян засега добре се представя, много хрисима не крещи дори "позволи" на Харун да влезе в кабинета

нали ще я чуят съседите ...опс персоналът в болницата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 96
много са зли, иде ми да ги удоша #2gunfire

# 97
Дами, вижте колко сме много в темата сега Simple Smile))))))))))

# 98
а ,какво ще кажете за Толга....., с на тати колата , а?

# 99
И на мен ми се струва, че Тюркян се "очовечава"! Ох, дано прояви разбиране!

# 100
Мелда май ще започне да се вразумява, а?
Толга голЕм баровец го раздава. Кога стана циганин, кога му почерня гъза Simple Smile))

# 101
Тая лъжлива кучка, извинете за нецензурния израз, ама не я издържам лъжкинята Мелда и тая злоба Гюляй

# 102
благодаря за превода момичета - златни сте

# 103
здравейте,аз съм съпругата на бо53 писаме преди време,че имам приятелка туркиня,нейната сестра е в сниачния екип на незабравима.тя ми каза ,че филмът не е планиран да завърши с хепиенд.първата любов ще разочарова еда.дали това ще е така ще видим.в турция настроенията са в полза на арун и еда и има вероятност под натиска на зрителите сценаристите да променят първоначалния замисъл на финала но е малко вероятно.

# 104
Благодаря че ни превеждате!!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт