Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 126
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
очаквам с нетърпение превода ВИ в ефир
Дано на Тюркен и дойде акъла

# 76
  • И тук,и там
Гюляй е ужасна! #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 77
защо Гюлей е толкова злобна - какво я навива?

# 78
  • София
Мелда: "Какво ще правя, когато Харун разбере, че не съм бременна".
Гюляй: "Ще се ожените и после ще кажеш, че си загубила бебето".
М. "А какво ще се промени тогава, та той е влюбен в Еда?"

Лекарката обяснява, че Харун трябва да е до Еда поне докато не стане ясен резултатът от теста. Харун казва на Тюркян, че трябва да влезе, тъй като "вътре е не само нейната дъщеря, но и неговата" и никой не може да го спре.

# 79

Лекарката обяснява, че Харун трябва да е до Еда поне докато не стане ясен резултатът от теста. Харун каза на Тюркян, че трябва да влезе, тъй като "вътре е не само нейната дъщеря, но и неговата" и никой не може да го спре.

Много благодаря! На мен много ми забива, пък и не разбирам много хващам само някои думи и по смисъл си превеждам.

# 80
Харун най-после да предприеме нещо решително пред родителите на Еда - вече си мислех, че само пред нея може да е силен

# 81
Харун иска да види как е бебето . Мелда го пита защо я е довел тук. Тя му отказа ,като каза ,че той не е длъжен да се жени за нея.Че ни и вярвал и да не се чувства длъжен за нея. Тюркян пита Еда кой ще я води на лекар ,Еда каза че Харун я е водил ,но ще се оправи. Докторката се оабди на Харун да ми каже да отлошат часа за сле 1 час ,но той незнае и се ядоса. Обади се на Еда и я пита защо не му е казала, каза ,че е тръгнал към болницата.Толга пита Еда кой и е звънял. Гюлай пита каке Мелда .Мелда я опрекна ,че е излъгала заради нея и сега как ще оправи кашата. Помоли  я да оправи лъжата и как ще излезне от нея. Еда изгони майка си и Толга ,че искала да бъде сама. Тюркян попита защо е изгонила Толга и Еда и каза,че Харун ще идва и той много се притеснявал за тях. Тюркян упреква Харун ,че е дошъл в болницата и нямала право да е там , Толга трябва да е с нея.Той я подкрепял винаги и той заслужавал да е с нея.Гюлай кара Мелда да продължи да лъже и да се ожени за нея ,а после да каже ,че е загъбила бебето. Мелда се разкайва, но Гюляй  я убеди да продълви и да не е посмяла да се откаже.Харун щял да буде нейн.Ще изседшат бебето и ще се разбере какъв е проблемът. Харун казаша, на Тюркян ,че негошата дъщеря е вътре и той иска да знае какво става. Докторката обяснява на Харун как ще се процедира. Каза му ,че бебето се успокоило и почувствало присъствието му .ферда пита къде са и какви са резултатите.Ферда пита дали да отлагат вечерята защото Аслънлу ще им идват на гости.

# 82
  • И тук,и там
Благодаря за превода! Hug Hug HugСупер сте,момичета!   bouquet

# 83

Лекарката обяснява, че Харун трябва да е до Еда поне докато не стане ясен резултатът от теста. Харун казва на Тюркян, че трябва да влезе, тъй като "вътре е не само нейната дъщеря, но и неговата" и никой не може да го спре.

[/quote
Разгеле, Харун събра смелост. А това змийче приятелката на Мелда каква гадина се оказа #2gunfire

# 84
emel, forbes  bouquet

# 85
  • София
Щом има кой да ви информира, аз спокойно мога да отида да превеждам. Така често прекъсва, че нямам нито търпение, нито достатъчно сериозен интерес, за да остана. А тези реклами ...

# 86
цун цун цун момичета, дето ни превеждате Simple Smile))))))

# 87
На мен много ми прекъсва, само на рекламите върви ОК. УЖАССССС!!
Благодаря за превода.

# 88
Щом има кой да ви информира, аз спокойно мога да отида да превеждам. Така често прекъсва, че нямам нито търпение, нито достатъчно сериозен интерес, за да остана. А тези реклами ...

благодаря, Емел Simple Smile
при мен не прекъсва, ама полза никаква :ррррррррр човек като не разбира езика ...

# 89
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Благодаря за превода  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт