Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 141
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia, Bulgaria
да ти кажа ли честно какво бих направила щях да отстапя, маж, който не ме обича не мога да стоя на сила при него само и само сестра ми да не е щастлива, ако това е щастието за нея аз ще го уважа и ще се отдрапна аз така си мисля дано не ми се случва.

Ето още една благородна душа,която е сред нас.За любовта и леглото са нужни двама/минимум/

# 646
тази Зейнеб от на кафе, дали е питала за фейсбук и други анкети (особено тази, където качихме Серхан на 4-то място). Щеше да е хубаво да ни е чела, преди да си прави интервютата, но се съмнявам ... Надявам се поне да има стандартните въпроси: как ще свърши сериалът (те, не че ще са й отговорили де), колко серии ще е, доколко всеки от тях се отъждествява с героите си, имат ли планове да посетят България

# 647
Момичета, аз и тази вечер ще се опитам да преведа една част, но оттам нататък няма да мога. Освен служебните ангажименти, вкл. командировки, ще имам и два курса, които ще вървят успоредно до 14-ти април. Надявам се още някой да се включи да помага на Бинзи и наистина недоумявам, че от толкова списващи тук никой до сега не го е направил.

Благодарим ти Емел и не се притеснявай. Гледай си личните неща. Достатъчно направи за нас. Пожелавам ти упех в начинанията и се включвай ве пак да споделяш как вървят нещата : Hug-)

# 648
В резюмето за утрешното предаване споменаха, че Толга, Харун и Еда щели да говорят за втория сезон, за снимачния им ден и др.. Ама доколко ще задълбочат - незнам newsm78 Дано им е задала по-интересни въпроси, а не обичайните. Но факта, че дават интервю за нас - БГ почитателите, много ме радва. Hug  Нали и това е вид реклама  Joy
Emel - огромно Благодаря и от мен  bouquet

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 22:59 от GOODLY

# 649
  • И тук,и там
GOODLY, мнението ти е много професионално. Но големият проблем с парите от европейските фондове се дължи и на не дотам подготвената държавна администрация, занимаваща се с тези неща. Попадала съм например на служителки, които не са наясно със задълженията си, пък какво остава да те насочат към една или друга програма и да ти разяснят как да се възползваш от нея. Да не говорим пък и за липсата на реклама в тази област. Абе въобще..... пак се отплеснах, извинете ме. Но ме досърбя езика и исках да взема отношение.

Аз не мога да разбера безочието на България и на други държави ,които спекулират с отпуснатите им милиарди евро -безвъзмездно ! newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy ЕС отпуска пари за подобряването на всеки отрасъл и  модернизиране на различни инфраструктури , а всъшност на лице - нищо ! Какви програми ,какво разяснение,когато всичко се извършва на най-високо ниво и не достига до различните ведомства и учреждения. Незнам докога ще ни толерират. Това е срам и анти -реклама за нас. После защо Западна Европа гледа на нас ,като хора трето качество ! Пълен позор . ooooh! ooooh! ooooh!
Мила,корупцията не е само в България.Например във Великобритания също се шири такава.Разликата е в ттова,че за "ГОЛЕМИТЕ"може всичко!

# 650
Цитат
 В резюмето за утрешното предаване споменаха, че Толга, Харун и Еда щели да говорят за втория сезон, за снимачния им ден и др.. Ама доколко ще задълбочат - незнам

На кафе са присъствали на снимките на снощната серия, поне така видях в резюмето и явно и следващата защото видях сцена в която Толга и Нарун сакарат, дали пък все пак той не ги е видял newsm78
пък за Зейнеб се съмнявам да направи сносно интервю

# 651
  • И тук,и там
В резюмето за утрешното предаване споменаха, че Толга, Харун и Еда щели да говорят за втория сезон, за снимачния им ден и др.. Ама доколко ще задълбочат - незнам newsm78
Emel - огромно Благодаря и от мен  bouquet
До колкото успях да видя май са снимали 35-ти епизод.Бяха в ресторанта на Ниса. newsm78

# 652
  • Sofia, Bulgaria
Гледайки сериалите стигнах до извода,че техниката винаги е изпреварвала човека в развитието си.Показват ни с каква лекота боравят с високите технологии за подслушване ,наблюдение и все с лоши помисли/даже и Мелда се справи с "химикалката"/.В същото време обаче човек страшно изостава в толерантното си развитие спрямо другите,винаги е готов да нарани,да доминира,да направи зло.Наистина ми се иска този филм да има happy end и заради любовта между мъжа и жената ,но и заради самия човек,за неговото израстване като такъв

# 653
Цитат
 В резюмето за утрешното предаване споменаха, че Толга, Харун и Еда щели да говорят за втория сезон, за снимачния им ден и др.. Ама доколко ще задълбочат - незнам

На кафе са присъствали на снимките на снощната серия, поне така видях в резюмето и явно и следващата защото видях сцена в която Толга и Нарун сакарат, дали пък все пак той не ги е видял newsm78
пък за Зейнеб се съмнявам да направи сносно интервю

а, тва доста ме съмнява, да са били на снимките на снощната серия. Според мен те заснимват сериите по-напред.

# 654
Гледайки сериалите стигнах до извода,че техниката винаги е изпреварвала човека в развитието си.Показват ни с каква лекота боравят с високите технологии за подслушване ,наблюдение и все с лоши помисли/даже и Мелда се справи с "химикалката"/.В същото време обаче човек страшно изостава в толерантното си развитие спрямо другите,винаги е готов да нарани,да доминира,да направи зло.Наистина ми се иска този филм да има happy end и заради любовта между мъжа и жената ,но и заради самия човек,за неговото израстване като такъв

да, един от големите минуси и на компа, щото, въпреки многото си възможности, е само машина, не е жив човек

# 655
 BuBuLe4ka-Kle4ka и аз така видях, снимките бяха от ресторанта на Ниса

# 656
  • И тук,и там
Може никой да не е успял да ги види. HugКато знам сценаристите как се гаврят със зрителите. newsm78 newsm78

# 657
kаде го гледахте това моля ви каже те Weary

# 658
по нова тв ли го даваха.

# 659
Цитат
 kаде го гледахте това моля ви каже те

по Нова даваха резюме за утрешното предаване На кафе 9,15 на  снимачната площадка на Незабравима

Общи условия

Активация на акаунт