Незабравима(unutulmaz)-тема- 14

• 28 128
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
GOODLY, мнението ти е много професионално. Но големият проблем с парите от европейските фондове се дължи и на не дотам подготвената държавна администрация, занимаваща се с тези неща. Попадала съм например на служителки, които не са наясно със задълженията си, пък какво остава да те насочат към една или друга програма и да ти разяснят как да се възползваш от нея. Да не говорим пък и за липсата на реклама в тази област. Абе въобще..... пак се отплеснах, извинете ме. Но ме досърбя езика и исках да взема отношение.

Аз също съм част от държавната администрация. Човек когато иска да е добър в дадена област се самообучава, а не чака само да го обучават. В обученията в повечето случаи ти дават рамката, а всичко останало зависи от теб. Лошото при нас в БГ, че хората не четат, а искат всичко да им смели и да им се даде наготово. Така не става. Не можеш да ходиш и да тикаш хората да кандидатстват по една или друга програма. Naughty

Дано интервюто е на ниво. Искрено се надявам. newsm78

# 661
а.благодаря ти много за инфото Hug

# 662
Аз не мога да разбера безочието на България и на други държави ,които спекулират с отпуснатите им милиарди евро -безвъзмездно ! newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy ЕС отпуска пари за подобряването на всеки отрасъл и  модернизиране на различни инфраструктури , а всъшност на лице - нищо ! Какви програми ,какво разяснение,когато всичко се извършва на най-високо ниво и не достига до различните ведомства и учреждения. Незнам докога ще ни толерират. Това е срам и анти -реклама за нас. После защо Западна Европа гледа на нас ,като хора трето качество ! Пълен позор . ooooh! ooooh! ooooh!
Мила, недей да се ядосваш за неща, за които не си виновна. Давай сега нещо по-пикантно да обсъдим, нали вече е 23.00 ч.  Hug newsm53

# 663
  • Sofia, Bulgaria
kаде го гледахте това моля ви каже те Weary

Това го гледахме снощи по турската тв,а сутринта очаквайки репортажа на Гала от Истанбул,който не се излъчи дадоха кадър от 35 епизод/просто миг/как Толга се разправя нещо с Харун в ресторанта на Ниса.Допускам,че той ги е видял и им търси сметка какво правят там заедно или нещо от този род

# 664
Аз също съм част от държавната администрация. Човек когато иска да е добър в дадена област се самообучава, а не чака само да го обучават. В обученията в повечето случаи ти дават рамката, а всичко останало зависи от теб. Лошото при нас в БГ, че хората не четат, а искат всичко да им смели и да им се даде наготово. Така не става. Не можеш да ходиш и да тикаш хората да кандидатстват по една или друга програма. Naughty
Дано интервюто е на ниво. Искрено се надявам. newsm78
Извинявай ако съм те засегнала! Не е умишлено. Ние например се финансираме само от проекти напоследък.

# 665
като знам зейнеб как се смее като п.....ка    самнявам се да е много на ниво newsm78

# 666
добре, ако са снимали 35 серия, тя Зейнеб май 27-28 февруари отиде. Значи им трябват 10 дена след като я заснемат да я оправят и пуснат.

# 667
  • Sofia, Bulgaria
добре, ако са снимали 35 серия, тя Зейнеб май 27-28 февруари отиде. Значи им трябват 10 дена след като я заснемат да я оправят и пуснат.

Нали трябва да я пуснат по тяхната тв на 10.03,така че толкова 10-15 дни им трябват

# 668
Момичета и момчета добър вечер.
Аз мисля , че от рекламите , които дадоха за утре за предаването на Гала бяха или от снощния епизод или от следващият т.е. 35. Ако забелязахте Харун и Еда бяха в ресторанта на Ниса със същите дрехи от снощната серия и дадоха кадри от нея.

Сега за едно питане от предни постове - аз имам сестра и ако бях на мястото на Мелда , бих се оттеглила и оставила сестрами и детето й да бъдат щастливи, а ако бях на мястото на Еда бих седнала и разказала на сестра ми цялата истина и след това да отида при Харунчо......

А сега от гледна точка на майка на момичета близначки - признавам, че за една майка сигурно е  много трудно да избере щастието на едната си дъщеря за сметка на другата. Незнам ако животът ме постави в такава ситуация как бих реагирала(във всеки случай не като Тюркян). Но със сигурност с истина , изслушване и на двете страни и незаемане на позиция в полза на едната дъщеря и незнам още какво....

Извинявайте за дългият пост  Embarassed

# 669
GOODLY, права си за това, че човек ако иска да е добър в работата си, трябва да положи усилия за това, да се стреми към съвършенство. Вярвам, че и ти си от тези хора.  newsm10

# 670
  • Sofia, Bulgaria
Момичета и момчета добър вечер.
Аз мисля , че от рекламите , които дадоха за утре за предаването на Гала бяха или от снощния епизод или от следващият т.е. 35. Ако забелязахте Харун и Еда бяха в ресторанта на Ниса със същите дрехи от снощната серия и дадоха кадри от нея.

Сега за едно питане от предни постове - аз имам сестра и ако бях на мястото на Мелда , бих се оттеглила и оставила сестрами и детето й да бъдат щастливи, а ако бях на мястото на Еда бих седнала и разказала на сестра ми цялата истина и след това да отида при Харунчо......

А сега от гледна точка на майка на момичета близначки - признавам, че за една майка сигурно е  много трудно да избере щастието на едната си дъщеря за сметка на другата. Незнам ако животът ме постави в такава ситуация как бих реагирала(във всеки случай не като Тюркян). Но със сигурност с истина , изслушване и на двете страни и незаемане на позиция в полза на едната дъщеря и незнам още какво....

Извинявайте за дългият пост  Embarassed

Да това е в основата на всичките проблеми.Липсата на диалогичност,няма я и в двете семейства ,независимо от социалния им статус.Не е достатъчно да попиташ някого само как е ,трябва споделяне.Дано не се промениш с времето и да имаш диалог и доверие с децата си .Да са ти живи и здрави!

# 671
  • Sofia, Bulgaria
Момичета и момчета,беше ми приятно.ЛЕКА НОЩ на всички и успешен ден утре!До скоро!

# 672
Не съм се засегнала от нищо.  Simple Smile Просто ми е болна тема. Професионално изкривяване може би Joy Joy

За Зейнеб си мисля, че тя по-рано отиде - към 25-26.
И от мен лека нощ. До утре!

# 673
Момичета и момчета,беше ми приятно.ЛЕКА НОЩ на всички и успешен ден утре!До скоро!
Лека нощ! Приятни сънища! smile3507

# 674
Не съм се засегнала от нищо.  Simple Smile Просто ми е болна тема. Професионално изкривяване може би Joy Joy

За Зейнеб си мисля, че тя по-рано отиде - към 25-26.
И от мен лека нощ. До утре!

Лека нощ и от мен! Сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт