ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Честит празник и от мен сладки тумбачета   bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави,да сте най-обичаните жени и най-любящите майки  newsm51

# 451
 Hug Честит осми март мили дами, бъдете винаги усмихнати и много обичани !  Heart Eyes

дион лек път  от мен
И който иска да слуша и да гледа малко лекции за кърмата в На кафе тази сутрин по Нова ТВ говорят точно на тема Кърмене  bowuu

# 452
Ееее, колко букети, картички и хубави пожелания!
 Hug
Честит празник на всички момичета-кокичета и от мен!!!  bouquet
От моя мъж рано-рано получих целувка по носа и тва беше. Да видим, до довечера има време - може пък да ме изненада. Naughty
dion, лек път, чакаме те да пишеш от родна земя!

# 453
Честит празник,момичета.Пожелавам на себе си и всички вас,да сме много обичани и ценени от съпрузите си  да  бъдем такива майки,че децата ни с гордост да изричат "това е моята майка"  bouquet
Аз днес почивам и мисля да се отдам на приятни заниманияSimple Smile
Хубав и усмихнат ден!
Дион,пожелавам ти лек пътSimple Smile

# 454
Ivv83, темата в На кафе наистина е интересна!

# 455
За "На Кафе" - коментар, Ели Василева е много сладка, но лекциите й са платени от Авент  и поведението й залита много към реклама на техните продукти...
Доколкото знам е акушерка, но не е практикувала от 14 г. за сметка на това обаче е била донор на кърма, което доказва, че големината на гърдите, няма отношение към количеството...

# 456
Ivv83, темата в На кафе наистина е интересна!
Даам,много е интересна  Crazy

За "На Кафе" - коментар, Ели Василева е много сладка, но е платена от Авент  и поведението й залита много към реклама на техните продукти...
Доколкото знам е акушерка, но не е практикувала от 14 г. за сметка на това обаче е била донор на кърма, което доказва, че големината на гърдите, няма отношение към количеството...

Нормално е да е реклама на техните продукти, въпроса е че е интересно и се научават неща които гледаме само по магазините а не знаем за какво и как  служат  Peace
 Hug

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:33 от ivv83

# 457
Честит 8-и март!

Дион лек път!

Arrow не знаех, че  и ти си със серклаж, би ли споделила дали ти се промени ежедневието след като ти го направиха, оставала ли си на легло или си продължи както преди?

# 458
Чести празник на всички мами, пожелавам Ви много усмивки и хубави мигове с най-скъпите същества и през юни да гушкаме сладки и здрави бебчета.весело изкарване напук на гадното време!

# 459
  • España
ЧЕСТИТ 8МИ МАРТ
БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ОБИЧАНИ!!!

# 460
ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ!!!

# 461
Много хубави предавания прави Гала,за бедещите и настоящи майки.На мен ми беше много полезно и интересно.
Майките от Бургас могат ли да ми кажат  магазин,в който се продават колички АBC Desing. Тези дни имаме работа в Бургас и искам на живо да видя някои модели.

# 462
                                                         Честит 8 ми март!

Желая Ви да сте здрави, щастливи и много обичани  newsm76 newsm51

# 463
ЧЕСТИТ 8 МАРТ!!!   bouquet
Нека бъдем винаги желани и обичани жени и майки!
Весело празнуване.  Hug

# 464
Честит празник, момичета   bouquet

дано сте успели да гледате "на кафе" - според мен се получи много добре thumbsup
аз чух по рекламите, че ще говорят за кърменето и го оставих, а чак след това видях в кърмаческия, че има инфо...

Дион, лек път и от мен Hug
чакаме ви на варненска земя Wink

Общи условия

Активация на акаунт