ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 130
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Честит празник, дами!

Гала не можах да я гледам, че бях много любезно помолена от един малък господин да му пусна "Ну Погоди". Wink
mamita_desita, нямам представа къде продават колички на АВС.Не съм се интересувала от тях и въобще не съм обръщала внимание къде ги има.
Дион, лек път!

# 466
  • в белята
Честит празник на всички мами!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Егати и времето тук всичко е в сняг  Shocked Shocked Shocked ,а вчера беше слънце!
nikolovi влезни във форума на продавалника ,не си спомням точно в коя под секция има такава за оплакване ,за регистрациите и молиш модератора да те активира.Модераторите са бързи и след като автоматично са ти активирали акаунта може да влизаш. Peace Peace
Ох ,пак забравих ,кой питаше за МУра.... ooooh! ooooh! ooooh!.Бутах я тая количка,много маневрена ,коша за новородено е хубав.Само лятната седалка е малко страна ,и само това не ми хареса в тая количка,трудно ще спинка едно по голямо детенце и отпред предпазната греда ( bumper bar ей ся несе сещам как да го преведа  ooooh! ooooh! ooooh!) не е от едната страна до другата страна на седалката ,а е забучена в седалката по средата и не е цялостана и седи като Т-буквата.
Dion леко и безавариино пътуване.
Уф все ги изпускам тия предавания на Гала с лекциите. Sad

# 467
Честит празник и от мен!Желая на всички да сте здрави,щастливи,много обичани и нека усмивката да не слиза от лицата ви! Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 468
Здравейте мили мами.......Честит 8-ми март   bouquet........Пожелавам на  всички и на себе си да бъдем много обичани, обгрижвани и изпълнени само с положителни мисли  bouquet
   Омръзна ми този сняг newsm78.....искм вече само хубави време.
Записах се на училище на 19-ти и 26-ти матр в ЦУМ WinkНякоя ходила ли е на тези  сбирки там?-споделете мнение  bouquet

# 469
  • Пловдив
Честит празник и от мен, мили настоящи и бъдещи мами!

Да сме най-обичаните жени на света! Hug Hug

Дион, лек път и те чакаме на родна земя! Hug Hug
Приготви си зимни дрешки! Mr. Green
Bubalanak, предаването можеш да го гледаш в сайта на Нова. Има го в момента, но на мен нещо ми е слаб нета и май заради това не може да го зареди. Thinking

# 470

nikolovi влезни във форума на продавалника ,не си спомням точно в коя под секция има такава за оплакване ,за регистрациите и молиш модератора да те активира.Модераторите са бързи и след като автоматично са ти активирали акаунта може да влизаш. Peace Peace
Видях го това, обаче не мога да пиша във форума, ако не съм регистрирана  newsm78

# 471
  • Варна
Дион, лек път и те чакаме на следващата ни срещичка.

Снощи такова чудо ми се случи. Пуснала съм аз пералнята с два халата за баня и преди да си легна отидох да си налея водичка. Какво да гледам милата ми паралня свети като коледна елха и спряла. Пускам я на най-кратката програма, след 15 мин. пак спряла и всички копчетата мигат. Какво да правя? Реших да източа водата отдолу, намокрих цялата кухня, гъзурчих се 1/2 час, добре че не беше пълна пералня. Накарая извадих от филтъра едно парченце плат, която нямам идея откъде е и как е попаднало вътре. Вече изнемощяла само пуснах отделно на изплакване и после центруфуга, тръгна. Дали това платче ще е причината? Дано да е така, че с майстори не ми се разправя, а и да нося пране по обществените парални през това време.  ooooh! Та благополучно си легнах в 2 часа и днес съм скапана.  Sad

Bubalanak, предаването можеш да го гледаш в сайта на Нова. Има го в момента, но на мен нещо ми е слаб нета и май заради това не може да го зареди. Thinking
Сега ще се опитам и аз да го гледам, нищо че като цяло предаването не го харесвам.

# 472
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!

bouquet  bouquet  bouquet

Какво ли да ти пожелая?

Нали е твоя младостта,

а нищо по-добро не зная

от нея и от радостта.

Бъди добра, бъди щастлива,

върви с една звезда в нощта!

И нека никога да не заспива

смехът на твоята уста!

# 473
Честит празник дами!

Дион, лек път и от мен.

# 474
Честит осми март, момичета! Да сте живи и здрави, много обичани и най-хубавите и послушни бебчета след 3 месеца  Simple Smile

Дион, лек път и от мен!

# 475
veronic     аз сама мога ли да си плащам социалните осигуровки и колко време назад?благодаря предварително   bouquet

Честит осми март мили дами.

# 476
Честит празник, мами и мацки Simple Smile

Ангелче, социални осигуровки не се плащат със задна дата. Не можеш да направиш много... отиди в Социална служба по община, те ще ти кажат какво можеш и какво не. За да ти дават майчински трябва да имаш 12 месеца трудов стаж, което значи и да си поне на 19 години, т.к. в РБългария официално можеш да работиш след навършване на 18 год. възраст. Соц. помощи за безработица са 100 лв на месец за една година.

Дион, лек път и меко кацане Simple Smile Дано времето е добро на летище Варна!

# 477
ангелче, провери дали ще можеш да си теглиш парите, защото въпреки, че ще ги превеждат на твое име, като нямаш пълнолетие не знам как седи въпроса...
и въобще, хубаво е да направиш една консултация с някой вещ по въпроса! дано има такива и в нашата тема и те посъветват нещо!!!
подготви си конкретни въпроси и питай в счетоводния(току-що видях, че си писала вече Wink )

еми, това е... успех Hug

# 478
AnGeLcHeTyYy  по принцип можеш да си ги плащаш, но от сега нататък и то като самоосигуряваща ще те накарат да платиш осигуровки не върху 240 а върху 420лв(по новия закон от 2010 не можеш да плащаш осигуровки за отминал период както и за предстоящ! Плащаш само за настоящия). Т.е. само за следващите 3 месеца Sad А трябва да имаш пълни 12 месеца стаж точно преди раждането Sad Което автоматично изключва вероятноста да взимаш 2 години майчинство както и то да бъде 240лв. Ще взимаш в продължение на 1 година мисля (ако не и по малко) точно по 100лв социално!

# 479
Благодаря ви много.

Общи условия

Активация на акаунт