ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 124
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, наскоро обсъждахме и кошниците и столчетата за кола, та на който му е интересно може да погледне тези две статаийки http://www.bg-mamma.com/actuals/full/1415 и http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=920

# 481
Честит празник бъдещи и настоящи майки!
Бъдете много обичани и обгрижвани.Бъдете силни и отстоявайте на всичко.
Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

# 482
  • Велики Преслав
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Бъдете много много обичани!!!!

# 483
Вижте какво ме докара до сълзи преди малко:

Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта.

# 484
  • Пловдив
Честит празник!   bouquet   bouquet   bouquet
Да се отчета за прегледа без да се впускам в подробности- всичко е наред с бебо, нали сега се прехвърлих в Пловдив при друг гинеколог и той е възмутен как при хемоглобин 101 не са ми изписали желязо да пия в Бургас, аз пък съм възмутена от стария им ехограф тук   Grinning , ама нали върши работа.  
Утре пък съм на комисия за болничния, дано всичко мине без проблем, не че имам идея какво трябва да стане там  Rolling Eyes
Трябва пак да си правя и изследвания на кръв и урина, ама често да ви кажа - писна ми вече, е както и на повечето от вас може би  Simple Smile Иначе продължавам с магнерота- три пъти по едно хапче.
За първи път ме мериха и теглиха, мериха ми таза... В Бургас нямаше такова нещо.
Само да ви кажа не разбрах колко тежи бебето, мислех че на снимката от ехографа ще пише, но уви.
Стискайте палци за утре всичко да е ок, че много ми е притеснено с тия болнични. Иначе днес е моят мартенски ден- 8- ми, защото съм родена на 8-ми, ама като гледам по времето се плаша от себе си  Joy Тук в Пловдив и много снежно, и едно такова ... жълто. В Бургас мъжа каза, че също е жълто- май има пясъци от Сахара?  newsm78 Казваха нещо такова тия дни.
Още веднъж - честит празник на всички!

# 485
Да и в София стана много странно и жълто, чак се притесних сега..

Вали сняг и трупа, кофти ден.

# 486
  • Обетованата земя
Честит 8ми Март! Бъдете здрави, много щастливи и обичани жени и майки!!!  bouquet
Днес е и моят мартенски ден, 8ми, какво означаваше това? Че такава ще ми е годината ли?  Rolling Eyes

# 487
Да и в София стана много странно и жълто, чак се притесних сега..

Вали сняг и трупа, кофти ден.

Точно това си мислех, на този хубав ден е толкова мрачно! Crossing Arms

# 488
  • Бургас
Танче, като каза, че е жълто и излязох на терасата да погледна. Laughing Наистина е много странно навън.Ти при кой лекар ходи в Бургас, че не са те мерили до сега?

# 489
  • Пловдив
didi24 по-скоро означава че ние сме такива като този ден, поне аз така знам. И какви сме- изненадващи, снежни и жълти .....  Grinning Със сигурност -странен ден. Ако зависи от мен щеше да е слънчево, снежно, но слънчево!
Мария♥ бях при Ризова. Прегледа ми се състоеше в гледане на ехограф и само един път ми даде направление за изследвания. Да не говорим че бележката която тя ми даде след ФМ днес като я показах на тоя лекар, той 10 минути я гледаше и такива физиономии правеше, че чак ми стана смешно и накрая попита- ама само това ли ви дадоха? Даже ми предложи да направим друга ФМ, но поне разчитам на това, че Ризова все пак е професионалист и ако е имало нещо нередно щеше да каже.

# 490
Честит 8-ми март! Да сте най-обичаните жени и майки!
Благодаря на всички за поздравлениеята и красивите картички!

Дион, на теб лек път!
Лорка, много хубаво и написано. И аз се просълзих...
Табакова, стискам палци утре всичко да мине добре. Според мен няма да имаш проблем с болничните.
Кидман, как си? Извинявай, че питам, явно съм пропуснала - направиха ли ти серклажа? Сега как се чувстваш?

# 491
  • Пловдив
Честит Празник, мили майчета и от мен!!!
 Бъдете обичани и много желани майки и съпруги!

# 492
  • Бургас
Ухх, Ризова..Нейното име само като го чуя и настръхвам.Наши близки приятели загубиха бебето си в осми месец по нейна вина, не ми се влиза в подробности.А на мен сега с втората бременност ми каза, че може да е извънматочна, защото не видя нищо на ехографа. Rolling Eyes

# 493
Честит 8-ми март! Бъдете живи, здрави, щастливи и много, много обичани   bouquet
Кидман, след серклажа ми казаха да си почивам повече десетина дни, след това да почвам с леки разходки. Пих и Магнерот месец и нещо, но не, по никакъв начин не съм  си променила ежедневието. Само не трябва да птувам на дълги разстояния. Аз се чувствах много добре след серклажа, все едно нищо не ми бяха правили, никакъв дискомфорт, нищо. Ти как си? Какво по-специално ти казаха на теб?

# 494
Ухх, Ризова..Нейното име само като го чуя и настръхвам.Наши близки приятели загубиха бебето си в осми месец по нейна вина, не ми се влиза в подробности.А на мен сега с втората бременност ми каза, че може да е извънматочна, защото не видя нищо на ехографа. Rolling Eyes
Миме, що ме шашкаш така за Ризова ми ти сега Rolling EyesТя ме гледа на ФМто и бях много доволна, досега само хубави отзиви имам за нея и вие сега ме хвърлихте в шок и паника.Още повече, тя е завеждаща родилното в Девата и мислех ако не мога да си уговоря Георгиев нея да си избера и вие двете сега с Табакова ме ошашкахте. Confused

Общи условия

Активация на акаунт