ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 118
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
t_tabakova а при кой доктор се записа в Пловдив???

# 496
  • Пловдив
Мами от Пловдив на 17 март от 11 часа ще има безплатна лекция в магазин Вис Виталис на бул.6 септември,който е.Темата мисля ,че е за цезеровото сечение.Ние със Златната се записахме.Който иска да дойде за повече подробности и телефона за записване е тук- http://www.supermamabg.com/catalog/show_articles?section=9

# 497
  • Пловдив
maya_katya абе не че искам да те плаша, ама и аз на който и да кажа че бях при Ризова и реакцията беше- ти луда ли си? Иначе и аз разчитах на това, че все пак е шеф на родилното, лекар с опит... Но като видях как ме претупва за 5 минути всеки път, се успокоявах с мисълта, че все пак съм временно при нея. При мен на ФМ също обясняваше и говореше доста /за разлика от друг път/, но всичко мина за 15 мин. сега този лекар като чу и ми каза- Ама как! ФМ се прави поне 20 минути! Е, само се надявам да не е пропуснала нещо важно, че..  #2gunfire Иначе за Георгиев съм чувала добри неща, даже чакам тия дни една приятелка да роди при него.
Feichkata записах се при Тотев в Поликлиниката в Тракия.
krems82 може и аз да се запиша за лекцията, стига тогава да съм в Пловдив, че пак имам едно ходене до Бургас, ама не знам кога точно. Накрая ще родя в някой влак, някъде между Бургас и Пловдив  Joy

# 498
Знаете ли нещо за тези шишета, дали наистина имат ефект върху коликите както пише или не ги бива много  newsm78 http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6365

# 499
Знаете ли нещо за тези шишета, дали наистина имат ефект върху коликите както пише или не ги бива много  newsm78 http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6365

ми Др. Браун са едни от много добрите Simple Smile

Аз към Авент имам лично отношение и то е отрицателно... не помня защо е, не мога да се обоснова, но ме отблъскват само като ги видя... нещо със сестра ми беше, ама а де???

иначе те са водещи в момента в бг.. има всичко за всички на Авент... може и да са нещо като монополисти на бг пазар... но като гледам много от нас имат хора в чужбина, а и мноо сайтове носят до тук вече...

но който си е купил Авент май не е съжалявал... Аз разчитам на интуицията си, тя ми подсказва, че Авент не са нашите шишета, ако изобщо имаме нужда... Simple Smile

# 500
Знаете ли нещо за тези шишета, дали наистина имат ефект върху коликите както пише или не ги бива много  newsm78 http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6365

Не залагай много на това,  ако детето си има колики, няма спасение.

Може да намаляват, но досега никой не може да го твърди на 100%, поне от мамите, които имахме подобни или същите.
Тези с тръбичките по- трудно се почиствай, имай го предвид.

# 501
t_tabakova и аз съм при д-р Тотев и съм страшно доволна от него като отношение. Единственият недостатък е двупотопният му ехограф, но въпреки това той се справя отлично на него  Peace Но аз затова ходя и на частно заради апаратурите.

Кремс къде се записахте за тази лекция??? Искам и аз да дойда обаче като погледнах в сайта там датата е 17.03.2009 г.  Rolling Eyes дали не е печатна грешка или е старо в действителност????

# 502
Честит празник, мили момичета! Желая ви да бъдете обградени с много любов от деца, внуци и правнуци!

Maya Katya, и аз за Ризова не чувам добри отзиви, но за Георгиев съм с две ръце ЗА. Но той прави само секцио, за нормално не го търси.

# 503
ЛУЛУ благодаря добре съм, да направиха ми серклажа в четвъртък. Сега болка не усещам, но дискомфорт има, понякога усещам натиск ниско долу и то като, че ли когато госпожицата е с краката на долу и раздава ритници Crazy , все едно ми се ходи много до тоалетна. Не знам до колко е нормално, в петък като ходя на контролен ще питам.

Arrow на мен ми казаха първите 2 седмици само в леглото, никакво чистене, никакво готвене, никакво навеждане, никакви тежести да не вдигам. После разходки в къщи #Crazy Аз понеже съм в Гърция и като прочетох в един тукашен форум една мама родила около 27 седмица на какви тестове подлагат детето от психолози, патолози, невролози, пневмонолози и не знам си още какви други специалисти докато навърши 6 години за да видят дали се развива нормално за да може да го запишат в 1-и клас и на един от последните тестове детенцето и вече разбирало, че минава на нещо като изпит и се разплакало Sad  и ме хвана такъв страх, че едва ли ще мръдна от леглото поне за 1 месец Rolling Eyes. И си дадох сметка колко важно е бебето да стане поне 2 кг. за да не влезне в кувиоз, да не говорим, че някои от преждевременно родените бебета изостават да проходят, да проговорят и т.н
А и въпреки серклажа от тежестта на бебето, шийката отново се скъсява.
А между другото съм от Ст.Загора.

# 504
  • Бургас
Maya Katya, не исках да те плаша. Stop В крайна сметка от всеки лекар има доволни и недоволни.Аз просто споделих личното си мнение за нея и това на наши много близки - кумовете ни.Сега виждам, че Танчето и Милкуз също споделят мнението ми. Confused
За Георгиев мога да кажа само хубави неща.Първата бременност си я следих на частно при него и бях много доволна. Peace  

# 505
Да, и това е мн. важно - ако бебчо има колики... това е положението. Можем само да се опитаме да ги облекчим малко и да ги намалим. Има логика в тези специални шишета, но и имайте предвид, че рекламите са направени, за да заблуждават или поне за да казват около 50% от истината Simple Smile Може на вашето бебе да не му действа толкова, колкото на бебето на съседката. Една приятелка ми каза - ааа, те момичетата по принцип нямат колики, ама ти ще си с момче, жална ти майка. Еми... как да кажа... сестра ми имаше колики и бяха гадни, намерихме едни капчици тогава, които помагаха - Бейбинос май се казваха... сега друга приятелка (С МОМЧЕ  Joy ) ползва тези, английските... уфф, Инфакол Wink и каза, че са много доволни, когато не са давали е било рев... така че може би има значение. Но и това с коликите минава... моят принцип е - ако мога да не правя неща, които предизвикват... жертва на рекламите съм, признавам си, въпреки че правя такива и знам точно колко се лъже и че има и друга страна на монетата... а реално цицата няма ни дупки, ни тръбички вътре, през които да влиза или излиза въздух... абе... както го усетим - това е май най-точното решение.

Как заваляя... ко стаа бе... и верно какво е жълто.. това е щото мъжо реже едни тухли в коридора, дето са жълтеникакви.. от това ще е, да знаете Simple Smile

Киселини и аз имам... нормално... сещате ли се къде са ни коремите вече... не стомашни киселини ще имаме, ами не знам какво... АГ каза - Стопацид, Талцид... всичко, което е против киселини е ОК, защото не е лекарство, а само временно облекчава, демек действа само в стомаха и край. Изписа ми Нутри Маг, имах контракцийки след мартениците... и така Simple Smile Още не съм стигнала до аптеката (И днес няма да стане, явно), за да разбера с каква ценичка ще ме цапардосат... поне трябва да пия по една таблетка дневно... та ако опаковката е 90 таблетки, смятам да ми стигне до края на бременността Simple Smile (http://www.framar.bg/%D0%BD%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B0 … alen30016520.html) айде, честито... 50 лв за хапчоци... точно му се хвалех на моя колко пестя като ям разнообразно и пия фрешове, вместо да купуваме витамини... Sad
Брр... намерих и отрицателни мнения... пък и то бая силно бе... Са да го пия лииии... да не го лиии... май няма да го пия, ще си взема по-лек магнезиев... ха! обърках се малко... някаква мама не усещала бебето, откакто го пиела, на др. места пише, че е боклук... то верно, че в нета всеки пише и брише квото му дойде, ама...  newsm78

Кидман, кагато бебчо е надолу с крачетата много ме ритка по пикочния, дори се напишках 2 пъти Wink така че ако предположим, че при мен всичко е нормално - при теб не би трябвало да е притеснително Wink

# 506
Честит 8-ми март и от мен, МАМИ! Желая на всички много любов, здраве и истински мъже до всяка една от вас!

Аз тази седмица съм вкъщи нещо с Деси сме яко хремави. А тук ми е по тредно да ви следя , че тя все иска да е до мен и сега дори мрънка. Оставям ви с пожелания за незабравима семейна вечер изпълнена с романтика и още нещо!

# 507
  • Пловдив
feichka явно е печатна грешка.Аз онзи ден си взех брошурка от магазина.Обадих се на първия телефон от сайта там където пише за записвания

# 508
Честит Празник  bouquet

# 509
feichka явно е печатна грешка.Аз онзи ден си взех брошурка от магазина.Обадих се на първия телефон от сайта там където пише за записвания

Благодаря, Кремс  Hug Сега и аз ще се обадя да се запиша  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт