ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • С-я
Мда, вероятно съм с грешка. Така, че се извинявам, ако съм подвела някой нещо (а аз нали съм ентелигент- пих 3х2 Нутри Маг, защото е мн по-малко от 500 мг на - хахахаха. Добре, че бързо ми свършиха мострите).

# 526
  • Варна
Искам да ви споделя един сайт, който ми препоръчаха за детски кошари.

# 527
Честит празник на всички бъдещи и настоящи майки!   bouquet  bouquet  bouquet
Малко късно се включвам и аз, но днес имах доста изморителен ден навън, а времето- просто ужасно. Стига вече с тоя сняг! Stop
Да ви споделя, вчера след разговор по телефона с половинката, взехме решение да направим сватбеното си тържество другия месец с гости и всичко (досега смятахме само да подпишем). Не знам как ще успея с организацията, малко е в последния момент, но трябва да стане, вече е решено Grinning Само дано и младоженецът се върне от път преди определената дата. Mr. Green
Най-много всъщност ме притеснява това, че ще съм почти влязла в 8-ми месец, то аз от сега се изморявам, даже сега съм с болки от ходенето днес и през последната седмица, а след месец и нещо не знам как ще съм. Моля се с бебчето всичко да е наред, да не го "натоваря" с тези емоции и събития.
От мен лека нощ! bye

# 528

pepsilight сайтчето е много хубаво, макар че не са поакзали цените, ще трябва да пишем на мейл
валя   bouquet  пожелавам много хубави мигове
А може ли някой да сподели какво става на комисията за болничните, мисля може би скоро да приключвам са работата (взеха доста да ме  #2gunfire ядосват  ) да не мисля за глупости и да се радвам и отдам изцяло  на бременеенето  Hug

# 529

pepsilight сайтчето е много хубаво, макар че не са поакзали цените, ще трябва да пишем на мейл
валя   bouquet  пожелавам много хубави мигове
А може ли някой да сподели какво става на комисията за болничните, мисля може би скоро да приключвам са работата (взеха доста да ме  #2gunfire ядосват  ) да не мисля за глупости и да се радвам и отдам изцяло  на бременеенето  Hug

За комисията, която подписва болничния- болничния се подготвя от Аг, предава се на въпросната комисия за подписи и си готова. Ти самата не ходиш и не правиш нищо, просто питаш кога да минеш да си го вземеш и това е. Нищо сложно, просто  една усложнена процедура за да ти губят времето и за това.

# 530
  • в белята
valq не се тревожи,на моята сватба бях в седмия месец бременна с дъщеря ми и хич не се чуствах изморена..............то адреналин,то чудо ли е Sunglasses Sunglasses SunglassesА преди това на майка ми разправях ,че като се изморя и хич няма да ми пука и ще си поспя на някое диванче във фоаето............. Joy Joy Joy и хич няма да ми пука за гостите,а то какво стана в 4 ч. сутринта врънках милото да отидем в още една дискотека с голямата рокля,а той ми се оплакваше как има мазоли............ hahaha hahaha hahaha
Да се оплача изкарах най-ужасния 8ми март,с "милото" се скарах ме ,аз се наревах и не ходих ме никъде................. Cry Cry Cry

# 531
Добро утро момичета!Тази нощ имах такива киселини не можах да спя като хората.Ужасно нещо е това до сега не ми беше ставало чак така лошо едно горене в гьрлото и в хранопровода и ми се повдига ужас направо и на 2 пьти пих по 2 талцида.А навьн за какьв сняг става дума чак да не повярва човек,че е 9.03.Какво става с това време направо незнам тази година.Усмихнат ден на всички:)
Марету честит рожден ден!Да си жива и здрава:)и сладо бебче на финала  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 07:10 от Natai_Nat

# 532
Добро утро снежни момичета Hug

Да се оплача изкарах най-ужасния 8ми март, с "милото" се скарах ме, аз се наревах и не ходих ме никъде................. Cry Cry Cry

Спокойно, и аз съм в този отбор. Даже го чух да обяснява на детето да има търпение, хормоните ми били виновни, но не са, той е виновен. Празника го подминхме като всеки друг ден.  Crossing Arms
Егати егоистите са тези мъже! Но ще се оправят, вярвам в това иначе  #Sniper

Марету Честити Рожден Ден  Hug Много здраве, усмивки и едно сладко и пухкаво бебе през юни.

Хайде хубав ден от мен!   bouquet

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 07:17 от Lorkaa

# 533
Добро утро и от мен

Марету, честит рожден ден миличка. Да си жива и здрава, най- лекото раждане презс юни с най- прекрасния резултат  bouquet  bouquet  bouquet

# 534
 smile3525 Добро утро и от мен тумбачета  smile3525

Марету жива и здрава миличка! Много щастие и любов, и най сладинкото бебенце на финала   bigdance2 newsm30

# 535
Марету ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти много здраве, защото то винаги е нужно, много щастие - то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой и най-прекрасния подарък, който ще получиш юни месец да ти донесе много радостни и незабравими моменти на майка, нека в живота ти има по-често празник след празник, за разнообразие на сивия делник!

Лорка благодаря за сутрешното кафенце! Мен киселините като никога снощи ме пропуснаха, но за сметка на това се появи една болка отляво, сякаш като че ли някъде в ребрата и направо по едно време не можех да си поема въздух като хората, като станах сутринта е понамаляла, но не е изчезнала. Някоя от вас да я е сполетявало такова нещо?  newsm78 Чудя се на кого да звънна да си изкажа болката, на личната ли?

# 536
Добро утро!

Марету  newsm59 С пожелание за много здраве, леко и безпроблемно бременеене до края и само положителни емоции!!!

Табакова, Феичка - и аз съм на ЖК при д-р Тотев - изключително свестен човек и доктор! Много съм доволна! Може да се засечем някой път на консултациите ..........
Ами може и да сме се засичали ама да не сме се познали, другия път ще се оглеждам  Joy

# 537
antoniabg тая болка в ребрата особено щом се засилва при поемане на вьздух сигурно е междуребрена невралгия получава се от настинки.За киселините ако така продьлжава докато родя сигурно поне ще спра да ям ей сега от сутрешното кафе пак ми е малко гадно а за ядене хич не ща и да си помислям Sad

# 538
Марету , Честит рожден ден   bouquet Много здраве ти желая и най-прекрасния подарък през юни   bouquet  bouquet  bouquet

Оле навън е някакъв ад  Shocked Една виелица , едно чудо , по нашата улица има сняг до кръста . Днес май няма да отида на работа, то и да искам незнам как ще стане  newsm78
Natai_Nat , как са улиците към вас?

# 539
  • Варна
Добро утро!
Маретуnewsm59, да си жива и здрава, много обичана и щастлива.  Heart Eyes
Natai_Nat, опитай се да следиш, какво ядеш през деня. Аз вчера си направих експеримент, цял ден на моркови, домати и краставици, и малко кисело мляко с мед. Стомаха ми се чувстваше добре, но бях озверяла от глад. Вечерта си хапнах печено пиленце, саладка и едно сосче и пак получих леки киселини.
valq_, нали и ние скоро подписахме, но да си призная от самия ден и вълнението може би, в 16ч. легнахме да си подремнем за почерпката вечерта. Е, признавам си бях като пребита, препила, изобщо не ми се ставаше от леглото. Не знам на какво точно се дължеше това, но наистина бях като изцедена. Дано имаш сили за цялото това нещо, което те очаква и така ще, тя любовта дава крилааааааааааа.  Mr. Green
Feichkata, страхотно букетче си постнала, чак тук му усетих аромата. Мммммммм.....
ivv83, за сайтчето с легълцата. Знам от приятелката, която ми го препоръча, че са хубави и на много добри цени (по-ниски от тези на Дибо). Само че не знам къде точно се предлагат, чух нещо за Шумен, че имат магазин, но мисля д аим пиша един мейл и да ги поразпитам.  Peace

А временцето как ни изненада,а? Във Варна улиците са ужасни, духа много, така че ако не ви се налага да излизате по-добре не го правете. Хубав и топъл ден. Все пак скоро ще има   grinning039 (поне така се надявам).

Общи условия

Активация на акаунт