САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 790
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
и моя беше така. Пих същия препарат, наблягах много и на червеното цвекло..но се оправи чак след раждането..

# 586
  • София !
Така ли  newsm78 . Чак след раждането .... Сега ще вида като започна да го пия на мен как ще ми подейства  Peace

# 587
1во в 5я месец направих 2 пъти по 10 дни , после в 7я пак но с по-голяма доза, защото , даже, беше спаднал...ти, тук ли ще раждаш, в Самоков?

# 588
  • София !
Ами да тука ще раждам , и най-вероятно ще избера Каримов за екип . Нещо другите АГ не ми харесаха много . Особено се разочаровах миналата седмица от една докторка , просто такова отношение , и то към бременна жена не съм очаквала  Naughty . Но пък реално погледнато на днешно време , всичко може да се очаква от всеки за съжаление .

# 589
Каримов, до колкото казват, оставя нещата да се случват естествено..в сравнение  на мен ми предизвикаха раждането с хапче и системи, не ми се коментира причината #Cussing out
..за отношението към бременните - нДааа..аз бях в болница и една акушерка ми обясняваше докато ми прави запис, с очевидна досада, как едно време 5 месец било аборт , а сега го водели раждане...

# 590
  • София !
Много ''мило'' от нейна страна . Не знам , но много се разочаровах . В събота имах страхотни болки и се обадих на док. , той каза че е на път и да отида в отделението там имало дежурен да ме прегледа . Отивам аз дежурен лекар няма  #Crazy . Обадиха се по телефона на въпросната докторица ( която попринцип трябваше да си е на работното място след като е дежурна , но не знам поради каква причина нея я нямаше  #Crazy  #2gunfire ) , и тя им казала да ме питат ако съм била съгласна на вагинален преглед иначе на ехограф нямало да ме гледа  #Cussing out . Е аз отказах вагинален преглед съответно тя изобщо не си направи труда да дойде   smile3515 . Слава Богу че нямаше някое усложнение , акушерката ми сложи нош-па , и ми даде някакво хапче ( Магнерич мисля че беше ) . И най - нахално ми заяви че това не било аптека  Shocked ( така се ядосах , все пак нали това е болница за да оказват спешна помощ на хората   smile3511 ) .
А пък да не говорим че в 3ти месец лежах в болницата че много повръщах , и да не се обезводня . Идва акушерката слага ми системата , и си излиза . След 5-10мин. се връща да сложи система на момичето до мен , и ме пита как се чувствам вече , казвам и аз че вече не повръщам и съм по - добре , а тя : А ама ти за повръщане ли си тука ?  #Crazy Ами чакай да ти сложа едно деганче в системата тогава  Shocked . Тя ми пуснала система ама и тя не знае защо  Simple Smile  #Crazy . Хубаво че си казах иначе ......  Crazy #Cussing out  Изобщо отношението е под всякаква критика , така се държат че да се чувстваш едвали не виновна че си бременна .

А относно Каримов , по натам ще поговоря с него да видиме как стоят нещата с изобрa на екип  Peace

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 00:13 от bunny : )

# 591
Както го разказваш ми звучи като Д-р Троева да е била на смяна. Тя не стои, когато трябва да е дежурна...
..иначе на мен една от акушерките, когато лежах ми би' медикамента на друга жена и ако не се бях обърнала да погледна нямаше да ми каже Shocked..аз видях как иглата е в мене , а тя сменява спринцовките Shocked
за това, че се е ядосала, че там не е аптека - нормално, нямат никакви лекарства, а майките за какво са им виновниии newsm78

Избора на екип става по 2 начина или плащаш на касата или на ръка 250 лв нормално раждане, 350 секцио
...Родилна зала и пред-родилна не са в някакво особено състояние, но като си там ти е само до интериор Laughing После, горе има хубави ремонтирани стаи, със собствена баня и топла вода постоянно/щото я пускат сутрин и вечер Grinning , само/..аз не стигнах до тях, бяха заети и спах в обикновена стая

# 592
  • София !
Да точно за др.Троева идва реч  Twisted Evil .  Ами за лекарствата - да имат все пак това е болница !! Какво съм ми виновна аз или ти или който и да било че да си го изкарват на нас  ?  newsm78 #Crazy Не , не отношението им беше под всякаква критика !!!

За избора на екип , и аз горе долу това знам . По принцип смятам да си раждам нормално , секцио единствено по мед. причини  Peace .
Ти плаща ли си екип , или си роди при който се падна ?
А относно стаите те не се ли водят ВИП ?  newsm78

# 593
аз , когато бях в отделението изпих 3те хапчета за температура и после нямаха какво да дадат на друга майка. Мъжа и' ходи да купува. И на мен ми донесоха и им ги върнах, че нямаха с какво да работят Wink....ама то не е само това, да кажем че почти всички са шматки и все някой се изявява като за оскар #Crazy

При моето раждане бях решила да не плащам и да родя при който се падна. Таткото искаше да присъства на раждането и говори с лекарката. Бях при Кънчева - тя май предпочита да прави секцио и да дава химии за предизвикване newsm78 ...И, тя позволи той да присъства през цялото време, докато получа разкритие и на самото раждане - както по света става Simple Smile ...дадоха му дрехи , медицински и той беше там и участваше във всичко. При това положение, имайки в предвид че не им е практика и не са склонни, говорихме с него да и' платим. Дадохме 250. Тя примерно си казва и си ги търси парите. Още преди това имаше и намеци- нали си ме избрала. За Каримов не зная, но мога да питам как точно става.
Д-р Спасов, примерно, , казват за него че не иска пари от майките. Познавам няколко, искали да му дадат нещо и той много свит в това отношение.

Стаите май се водят ВИП, ама какво от това, като си платих и пак не бях там Laughing....

# 594
  • София !
аз , когато бях в отделението изпих 3те хапчета за температура и после нямаха какво да дадат на друга майка. Мъжа и' ходи да купува. И на мен ми донесоха и им ги върнах, че нямаха с какво да работят Wink....
Е това вече е ужасно , да съм в болница и аз да им давам лекарствата  #Crazy ..... БЕЗ ДУМИ !!!!

За Д-р. Кънчева съм чула че даже предпочита да и плащаш прегледите от колкото да и носиш направление .
За Д-р. Спасов бях чула че жена платила си да ражда при него , изтичат и водите обажда му се тя и той и казва че е в София , и не може да дойде . Тя отива в болницата ражда при Д-р. Каримов , след което съответно си иска парите от Спасов ( все пак не е раждала при него ) , той и заявил че ги бил отчел в здравната каса и нямало как да ги върне  #Crazy . Сега колко е вярно това не знам така съм чула , може пък да е само слух  Peace . Но честно казано аз се разочаровах от него . От начало си водех консултациите при него и като цяло прегледа минаваше така :
Д-р. Спасов - Здрасти
Аз - Здрасти
Д-р. Спасов - Бебето ли ще гледаме
Аз - Да
Започва да ме гледа на ехографа общо взето за не повече от 5мин. в който той си гледа ама нищо не ми обяснява ако аз не го питам  #Crazy . Изследваня само 3ти месец ми пуска и до там . И последния път като бях при него така ме ядоса  #2gunfire . Нося му аз направление а той ми вика : Ми с това направление на 2рия етаж имаме 3 кабинета отиди там  #Crazy . Т.е. избери си друг лекар , едвали не аз не те искам ( точно така прозвуча ) . Общо взето имах друга представа за него , и се разочаровах от това му отношение но ... И от там аз реших да ходя при Д-р. Каримов , и не съжалявам . От една стана по - добре че стана така , попаднах на свестен АГ .

За раждането - Аз не желая ММ да е там просото ще ми е някак по притеснено с него , и няма да мога да се отпусна както трябва . Ще трябва да го мисля и него , и изобщоооо ...  #Crazy . Но пък вие щом така сте си решили няма нищо лошо .  Всеки си има мнение по въпроса и право на избор  Peace

Точно за ВИП стайте щях да питам . Плаща се  нали ?  newsm78 А там как са цените имаш ли представа ?

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 11:02 от bunny : )

# 595
по принцип те настаняват там, когато си платиш на лекаря

Joy за Спасов и с мен така и заради това отидох при Кънчева

* за отчитането на парите в здравната каса , когато им ги дадеш на ръка- малко ми е съмнително, ......нали може директно там да се плати Simple Smile, но мисля че не всички отиват за лекаря

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

сега като помисля малко, моята лична ме посъветва като избирам да е между Кънчева и Каримов

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 11:14 от mimiSmile

# 596
  • София !
Определено е съмнително , по добре да си платя след като родя не предварително  Peace
Ммм... Значи да разбирам че ако си платя за екип , автоматично получавам и стая , без да плащам отделно за нея ?  newsm78  Grinning

П.П. Аз влизах в сайта на болницата , но никъде не видях да пише как стоят тия неща със избор на екип , цени и т.н.  Thinking

# 597
Joy болницата има сайт #Crazy Joy...не нзаех . Отиди и питай на регистратурата на 1я етаж, която е при асансьорите. Там се плаща и те ще ти кажат. Аз мисля, питах в началото на бременността

и според мен така, след като родиш е по-добре...може да се окаже , че не си доволна. Говори с Каримов как процедира принципно.
При мен примерно стана така, че ми направиха разрез преди да съм почнала с напъните, после ме шиха "на живо". Други майки , раждали при други лекари ми казват , че при различна техника на израждане не им се налагало да ги режат. Според мен това е супер важно, щото е голям ад после.
На мен ми беше много спокойно, защото моя приятел се грижеше за мен , докторката постоянно стоеше там важно, защото имаше и моменти на отчаяние

* вливането на системи също. Моята лекарка не минава без това, а да знаеш адски боли от тях. Не им се чака много за естествен ход на нещата

# 598
  • София !
Има да  Joy . Но то реално погледнато нищо не пише там , каквото и да те интересува май е най - добре да си питаш директно в болницата  Mr. Green .
Аз мисля сега на следващия преглед да поговоря с него как процедира и .т.н. за да съм наясно с нещата . Че то времето си минава , ей сега ще минат и тия 3 месеца и ...  Crazy Simple Smile
Ох , да се надяваме че всичко ще мине нормално и безпроблемно  Praynig

# 599
И аз много се притеснявах и го мислех как ли ще е. Обаче там всичко се изпари. Мислех само за бебенцето...иначе правех йога и плуване /в 9я включително/ . Не зная на това ли или на друго , но родих с 2 напъна и супер леко.
Ти ще кърмиш ли, каква ти е нагласата по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт