. Но пък реално погледнато на днешно време , всичко може да се очаква от всеки за съжаление . 
. Обадиха се по телефона на въпросната докторица ( която попринцип трябваше да си е на работното място след като е дежурна , но не знам поради каква причина нея я нямаше
) , и тя им казала да ме питат ако съм била съгласна на вагинален преглед иначе на ехограф нямало да ме гледа
. Е аз отказах вагинален преглед съответно тя изобщо не си направи труда да дойде
. Слава Богу че нямаше някое усложнение , акушерката ми сложи нош-па , и ми даде някакво хапче ( Магнерич мисля че беше ) . И най - нахално ми заяви че това не било аптека
) .
Ами чакай да ти сложа едно деганче в системата тогава
. Хубаво че си казах иначе ......
Изобщо отношението е под всякаква критика , така се държат че да се чувстваш едвали не виновна че си бременна .

, само/..аз не стигнах до тях, бяха заети и спах в обикновена стая
Не , не отношението им беше под всякаква критика !!!
.
....ама то не е само това, да кажем че почти всички са шматки и все някой се изявява като за оскар 
...И, тя позволи той да присъства през цялото време, докато получа разкритие и на самото раждане - както по света става
...дадоха му дрехи , медицински и той беше там и участваше във всичко. При това положение, имайки в предвид че не им е практика и не са склонни, говорихме с него да и' платим. Дадохме 250. Тя примерно си казва и си ги търси парите. Още преди това имаше и намеци- нали си ме избрала. За Каримов не зная, но мога да питам как точно става.
....
..... БЕЗ ДУМИ !!!!
. Сега колко е вярно това не знам така съм чула , може пък да е само слух
. Но честно казано аз се разочаровах от него . От начало си водех консултациите при него и като цяло прегледа минаваше така :
. Изследваня само 3ти месец ми пуска и до там . И последния път като бях при него така ме ядоса
. Нося му аз направление а той ми вика : Ми с това направление на 2рия етаж имаме 3 кабинета отиди там
. Т.е. избери си друг лекар , едвали не аз не те искам ( точно така прозвуча ) . Общо взето имах друга представа за него , и се разочаровах от това му отношение но ... И от там аз реших да ходя при Д-р. Каримов , и не съжалявам . От една стана по - добре че стана така , попаднах на свестен АГ .
. Но пък вие щом така сте си решили няма нищо лошо . Всеки си има мнение по въпроса и право на избор 
А там как са цените имаш ли представа ?
за Спасов и с мен така и заради това отидох при Кънчева
, но мисля че не всички отиват за лекаря

болницата има сайт
...не нзаех . Отиди и питай на регистратурата на 1я етаж, която е при асансьорите. Там се плаща и те ще ти кажат. Аз мисля, питах в началото на бременността
. Но то реално погледнато нищо не пише там , каквото и да те интересува май е най - добре да си питаш директно в болницата

Препоръчани теми