САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 789
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София !
Аз не съм правила никакви упражнения за бременни , гледам да ходя повече . Но сега в това лошо време и това ще отпадне . Че пък аз съм със слаба имунна система , и малко ми трябва , и веднага се разболявам . Сега гледам да се пазя че лошо иначе . Ще излизам по рядко какво да се прави  Simple Smile.

Относно кърменето - Да определено искам да си кърмя детенцето . Да се надяваме че ще си имам и кърма , иначе ще ми е много мъчно Tired .

Ти кърми ли си ? 

# 601
Да, много е хубаво кърменето. Не мисля да спирам в скоро време, както е практиката в града...силно мотивирана съм да продължи достатъчно дълго.
Но добре че ми показаха от болницата / лекарката/ иначе аз мислех че нямам коластра.

# 602
  • София !
Така ли ? Е дано и на мен някой да покаже , че аз си нямам и идея  Crazy
Моя позната тук от града си кърми детето до година и нещо  Peace  . Надявам се и аз да си имам кърма , и да си я кърмя колкото се може повече .

# 603
момичета чета страхотни изпълнения сте имали в АГ-то Wink,какво да ви кажа от всички изброени лекари най-съм доволна от Каримов,при него родих средния си син седалищно,да не обяснявам че да не ви плаша,но в понеделник не можаха да намерят анестезиолог за секцио,то за това човечето излезе с краката напред-да е жив и здрав Каримов-час-час и полвина не се отдели от мен,а не съм плащала за избор на екип Wink
Троева е най-тъпата гинеколожка в болницата,дори в отделението се бъзикат зад гърба й Mr. Green
Кънчева само гледа как да измъкне нещо от майките,а Спасов си е шемет доста голям-въпросното ми второ момче часове преди да се роди беше момиче,според него Laughing

# 604
  • в Надежда-та
И аз в отбора на кърмачките  Peace без изгледи да се отбием скоро Mr. Green
Ели не се скътавай, почерпи  newsm51

# 605
  • София !
Аз съм чувала че Спасов доста често бърка половете  Simple Smile . Жив пример е моя позната на която до последно и беше казал момче , а се роди момиче  Simple Smile . А тя жената беше напазарувала почти всичко в синьо  Crazy  Simple Smile .  За Кънчева както и по - нагоре споменах и аз съм чула че гледа да измъкне нещо от майките . А Троева не знам просто не подлежи на коментар  Naughty . По между другото аз се чудя тази женица не ли вече на възраст , и не и ли е време да се пенсионира ?  newsm78 Май , май мястото не и там вече  Naughty  Thinking.
П.П. megiAN Като чета поста ти за пореден път се убеждавам че не съм сгрешила при избора си на Каримов , съжалявам само че не го направих по - рано  Peace .

# 606
Спасов, дори, не казва какво ще е бебето. Аз лично разбрах още в 4я месец. А той има майки, които в 7я не знаят. Някой казват , че искал да знае със сигурност. Аз и не знам на неговия апарат вижда ли се изобщо Joy , онзи който минава от дупката в стената в съседния кабинет.

megiAN не мога да повярвам , за това раждане. Поздравления   bouquet..Браво и на Каримов..за такова раждане , рядко се навиват лекарите, предпочитат сигурността на секциото

Според мен г-жа Троева работи все още, защото просто няма кой..като гледам случая с акушерките е същия.

# 607
  • София !
Мими вероятно си права , и все пак мястото не и е там !!!  Peace

Аз и не знам на неговия апарат вижда ли се изобщо Joy , онзи който минава от дупката в стената в съседния кабинет.
Е това  много ме развесели  Joy Joy . Аз имах ''честта'' само 2 - 3 пъти да ме гледа там , иначе прегледите ми ги правеше горе в отделението , защото когато и да отидех той винаги беше там , много рядко да го намериш в кабинета ( поне в моя случай  Simple Smile )
По между другото в 3тия месец имах болки в бъбреците , и точно долу в кабинета ме прегледа , и ме изпрати при колежката си в другия кабинет . Наистина беше много смешно първо той се извика : Нинчеее ( ако не ме лъже паметта така се казваше докторката ) дай ехографа  Mr. Green , а после като отидох тя да ме погледне той и го прехвърли през отворчето там  Joy
А в моя случай мисля че не е объркал пола , защото в 21г.с. ми каза момиче , и сега и Каримов ми потвърди за момиче  Simple Smile

# 608
аз бях при него 2я месец, на всички въпроси които имах ми отговаряше "е това, сега, какво те интересува?"  newsm78...Не задоволи любопитството ми за нищо..добре че е Интернет, а после казват не четете глупости по форумите Rolling Eyes

# 609
  • София !
Ммм... Да явно се държи еднакво с всички , защото и на мен така ми отговаряше ''това както те интересува , онова какво те интересува , аз ако има нещо ще ти кажа'' , а всъщност нищо не ми казваше както споменах по нагоре само мълчание от негова страна  Crossing Arms .
А пък докато лежах в отделението имаше една жена до мен в 9ти месец със алергия ( която си и е от край време но не е имала скорошни оплаквания ,  но явно сега при бременността се проявила пак ) . И тя ми каза ако и аз имам някакви алергии да си предупредя по - от рано да се знае . Аз така и направих а той ми заяви : Е ама сега имаш ли някакви сърбежи ,  и аз викам не и той еми тогава защо ми го казваш  newsm78 Ще ми кажеш ако ти се появят  Crossing Arms . Какво да кажа няма да се повтарям сега , но съм безкрайно НЕДОВОЛНА от него .

# 610
Егати ужаса...чакай сега се сетих и аз една случка Joy лежа си аз на леглото и влиза на визитация Спасов и....
..с него акушерка с наръче папки и той взима една БИ ТРЯБВАЛО ДА Е МОЯТА, КЪДЕТО ПИШЕ ЗАЩО СЪМ ТАМ и ме пита :

" К'во стана' ти почна' ли да ядеш" Joy #Crazy newsm78 Ако ми дадат ям, ако не, не ям Joy
"О, ти не си същата" newsm78 #Crazy Joy Shocked Rolling Eyes

аз бях там за контракции, което би трябвало да го пише в моята папка, ако изобщо тя е била в ръцете му.. После разбрах , че на моето легло се водят още 2 жени Rolling Eyes

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ViFresh сподели нещо за дългото кърмене. Примерно първите зъбчета как се отразиха, По време на захранването как се промени кърменето,от кога се захранихте? Нощните кърмения..как се разви с въвеждането на все повече храни?
Аз съм се запътила на там, смятам да се кърмим много време

# 611
  • София !
Май всичко там е под всякаква критика така като гледам  Crossing Arms Confused
И аз докато бях там бяха ми сложили система и системата почти изтече , ММ беше при мен и го пращам да търси някой да ми я маха . Отишъл той при старшата акушерка а тя му каза : Ааа , аз не мога да се занимавам , намери тази която и я сложила да и я махне  #Crazy

Ох , като спомена контракции и аз от сега имам някакви подготвителни се водели , слава Богу не са болезнени , получавам само някакво втъврядване на корема .  Каримов ми предписа някакво прахче БИОЛЕКТРА , и си го пия сега дано да няма проблеми  Praynig

# 612
хаха това със системите е класика

контракциите не минават, все си ги има, не се притеснявай...при мен от емоции винаги..от много ходене и лека умора пак така.

# 613
  • София !
Класика достойна за Оскар  newsm44  Joy

И аз забелязах че при мен са по начесто когато се преуморя или като походя повече , за това сега гледам да почивам повече  Peace

# 614
  • София !
Момичета аз искам пак да ви благодаря че ме приехте при вас   bouquet . И намерихме общи теми . Хубаво е да обмениш мнения с някой  Peace . Даже ще се радвам ако по натам направим и една срещичка  newsm78 . Може да завържем някое приятелство  Simple Smile Hug . Че аз и без туй тук в тоя град не познавам кой знае колко хора , ще ми е приятно да си намеря някой с които по натам да си извеждаме дечицата заедно   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт