.Относно кърменето - Да определено искам да си кърмя детенцето . Да се надяваме че ще си имам и кърма , иначе ще ми е много мъчно
.Ти кърми ли си ?
.
.
,какво да ви кажа от всички изброени лекари най-съм доволна от Каримов,при него родих средния си син седалищно,да не обяснявам че да не ви плаша,но в понеделник не можаха да намерят анестезиолог за секцио,то за това човечето излезе с краката напред-да е жив и здрав Каримов-час-час и полвина не се отдели от мен,а не съм плащала за избор на екип 
. Жив пример е моя позната на която до последно и беше казал момче , а се роди момиче
. А тя жената беше напазарувала почти всичко в синьо
. За Кънчева както и по - нагоре споменах и аз съм чула че гледа да измъкне нещо от майките . А Троева не знам просто не подлежи на коментар
. По между другото аз се чудя тази женица не ли вече на възраст , и не и ли е време да се пенсионира ?
Май , май мястото не и там вече
.
.
, онзи който минава от дупката в стената в съседния кабинет.
..Браво и на Каримов..за такова раждане , рядко се навиват лекарите, предпочитат сигурността на секциото
, онзи който минава от дупката в стената в съседния кабинет.
. Аз имах ''честта'' само 2 - 3 пъти да ме гледа там , иначе прегледите ми ги правеше горе в отделението , защото когато и да отидех той винаги беше там , много рядко да го намериш в кабинета ( поне в моя случай
)
.
Ще ми кажеш ако ти се появят
. Какво да кажа няма да се повтарям сега , но съм безкрайно НЕДОВОЛНА от него .
лежа си аз на леглото и влиза на визитация Спасов и....
Ако ми дадат ям, ако не, не ям 
. И намерихме общи теми . Хубаво е да обмениш мнения с някой
. Даже ще се радвам ако по натам направим и една срещичка
. Може да завържем някое приятелство
. Че аз и без туй тук в тоя град не познавам кой знае колко хора , ще ми е приятно да си намеря някой с които по натам да си извеждаме дечицата заедно