САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 806
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Охооо, супер новини!!! Да са живи и здрави новите Самоковски попълнения!!! Много да радват семействата и близките си Hug
При нас е голям филм. Днес ни изписаха от болница. Цвети беше с вирусна пневмония, а мама с  preggo стоя с него в болницата  Sad. Много ми беше притеснено, но важното е че Цвети се оправи. Живях 4 дни в отделение пълно със заразно болни деца и само се молех Господ да ме пази, че.... Ама не искам да ви  занимавам с нашите проблеми.
Много се радвам на хубавите новини в темата и се надявам по-честичко да си пишем. Липсвате ми, толкова хубаво си говорехме и не смогвахме да изчетем писаното, а сега?
Аз обещеавам да съм по-редовна вече  Flutter Целувки на всичики дечковци и до скоро!!!

# 511
Ей Жане много съжалявам за Цвети,че така сте се измъчили,горкото детенце.Дано вече сте добре,и от тук нататък много здраве.Много се радвам за теб.Тъкмо след като роди Нели си мислих,коя ли мама ще е следващата.А ти от толкова тревоги даже и неможеш да се похвалиш.Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и накрая здраво бебче.Ти се отчитай по- често и като дойдете в Самоков да не забравиш да се обадиш.  bouquet Hug

# 512
Еееее, Жане, защо не си се похвалила? Страхотна новина! Желая ти всичко да минава по вода! Разкажи ни повечко!!! А Цвети дано бързо се възстановява и никакви такива болести вече! Praynig Naughty

А помежду другото и мен ме беше обхванала носталгия по старото време, дето сутрин ни посрещаше кафе и закуска тук... Party...даже се зачетох из старите теми - забравила съм какви работи са ме вълнували, а сега какви... Crazy

И накрая да нахокам Нели, че обеща снимки, а показа само едничка - вярно много хубава, ама искам ощееее! Crossing Arms

# 513
  • Самоков
Жане, много неприятно преживяване сте имали с Цвети, дано вече всичко да е наред и да не ви спохождат болести. Другата новина е повече от страхотна, желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала   bouquet!
Елиии, времето ми за други занимания освен кърмене и смяна на памперси и леко ограничено, но обещавам в близките дни да се реванширам, че вярно с тази една снимка само отбих номера  Blush.

# 514
Дано, дано....щото аз съм нахална, пак ще те смъмря! Laughing

П.П. Прасковка значи... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 515
  • Самоков
Това с прасковка е голяма история Бубо искаше да я кръстим така, отдавна го беше решил и въобще не искаше да приеме, че бебето ще има друго име. Отначало положението беше почти трагично и накрая стигнахме до консенсус, че ще се казва Андреа, но галено ще я наричаме прасковка.  Laughing
В цялото АГО бяха наясно коя е прасковка и всички я наричаха така, особено след направена забележка към една от акушерките от моя син. hahaha

# 516
Хахаха, ама много е сладък този Бубчо! Grinning То само от това си личи с колко нетърпение и обич я е чакал. Сладурко! А иначе обича праскови ли? Защото можеше да е Черешка например? Или Кайсийка? Wink 

# 517
Леле прекрасна дискусия се е завъртяла тук,добре,че е Фейса да разбера за Нели и да вляза тук.
Честито на всички мами и техни сладурковци.Честита хубава вест и на Жането,леко бременеене.Сега има всички предпоставки да се напълни темата отново.
А Ели и аз преди време започнах да си събирам в дневник всичко публикувано тук и в отчетни,че вече много неща не помня.
Ние сме добре,вече устискахме почти три седмици на градина и май ще свикнем...имахме тържество на което бяхме Кокошка и мама много се гордееше с кокошленцето си...сега сме из врачанския край

# 518
Кокошленцето много е пораснало и е много слънчево както винаги....в което не съм се убедила лично за съжаление  Confused Heart Eyes, но от снимките във фейса, се вижда. Wink
Дано не боледува вече и си ходи на детска! Praynig И аз за това си мечтая, ама от декември до сега Габи е ходила общо 3 седмици. Сега пак е с бронхит и макар цяла седмица да пие АБ, кашля като магаре, да не споменавам, че Теди също... Cry Cry Cry
И да продължа да се оплаквам... Crazy...по-малкият човек е много див и в комбинация с подкокоросващата го кака просто ми взимат здравенцето. Вече не знам Теодорчето (Габи така му казва) откъде не е падал, включително прескача веднъж от креватчето и падна много лошо, а от масата за гладене....няма да споменавам. Изобщо е весело при нас.
Единственото ми разнообразие е като ходим до Сф за разни неща за апаМента Simple Smile и макар да не минава без повръщане, мрънкане и т.н., ми е кеф. Blush
Хайде приключвам със словоизлиянията...И без това никакви ви няма в темичката. Повече от година я мъчим. #Crazy

Нели, излизате ли с Прасковка вече? Като не ни я показваш, може пък да се засечем някъде да я видяяя...например по околовръстното! Joy

# 519
  • Самоков
Ели излизаме, ама само в двора, още не сме ходили на дълги разходки, но ще започнем. Тя прасковка не беше много за показване тези дни, така се беше обринала по цялото лице, че ...  ooooh!, но сега вече се поизчисти. Прасковка е защото бузките й са като прасковки  Laughing
Много е неприятно това с болестите, аман вече.
И Ели, в къщата на гости не ви дойдохме, но като направите апартамента няма да ви се размине.

# 520
Ммммм, обожавам прасковки... Wink, бузи прасковки също. Heart Eyes
А колкото до гостите...Габи толкова гости е запланувала, че трябва да си вземете номерче, иначе няма да ви дойде ред! hahaha

# 521
аз пак съм изпуснала,на ново място ли ще бъдете Ели?Да ви е честита придобивката:*
Нели,те прасковките обичат разходки,да я нацелуваш по прасковените бузки:)
Ели,ако някой единствено ме отказва за второ,то това си ти....ама няма да ти се дам така лесно:))Помисли от друга страна колко скучно досега си живяла:)и закъде си без тези двама пакостника.Живи и здрави пускай я Габи като се изчисти кашлицата,сега издържат по-дълго,нашата пак е болна и сме тугедър ет хоум,но смятам пак да я натиря

# 522
Ели,ако някой единствено ме отказва за второ,то това си ти....

Аууууу, не съм имала такова намерение... Confused...всичко е защото ти мисля доброто Heart Eyes
Обожавам си ги и двамата, то е ясно, ама ако имаха по-голяма разлика, си мисля, че щеше да е по-лесничко. Rolling Eyes
Ти вземи Силвето за пример, не мене. Wink Виж я каква е оптимистка, даже току виж скоро с трето ни изненада. Grinning

# 523
  • в Надежда-та
Ани , с едно дете все едно нямаш деца. Купона е с 2  Laughing

......даже току виж скоро с трето ни изненада. Grinning
smile3521 мн искам (след 10год) , ама М се дърпа ..... дано успея да го убедя за този период от време  smile3533

Ели дай № и за нас  Praynig, въпреки че то докато дойдем на всички ще им е минал мерака и ще е "вход свободен"  Wink

# 524
Ани , с едно дете все едно нямаш деца. Купона е с 2  Laughing
newsm10 Напълно подкрепям, само ''купона'' бих сложила в кавички. Thinking

С огромна радост ще ви чакам всички, само да го доремонтираме!!! Praynig Praynig Praynig И  дано оцелее след набезите на дребчо! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт