САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 798
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте майчета, имам въпрос към тези които децата им ходят на детска градина как приемате факта за задължителната такса от 15лв на месец независимо дали детето е посещавало детска примерно през летните месеци и особенно за Август когато въобще не е работела и един ден Crazy

# 571
Здравей mamok , ние сме още малки, но ще ти споделя за мои познати. Извикаха ги да им кажат че лятото няма да взимат тяхното дете, заради бройката която се пада учител-деца. Искали да си взимат отпуски и били, според правилото, повече децата. Моите познати говорили с тях и казали, че няма да плащат таксата. От градината им обяснили, че може , но след като се вземе решение на събрание. Взели решението, и така, за лятото не плащаха такса..

# 572
И коя е тая толкова демократична ДГ,това с тая такса е пълно безумие,пълним джобовете на ония в общината,и новия кмет Mr. Green

# 573
градината при полицията . Не мисля, че така е било за всички семейства. Само за конкретния случай, както разбрах.  .......От това, което слушам от майки познати, за случващото се по градините #Crazy положението , изобщо не е добро. Безумие не е само таксата.

# 574
  • в Надежда-та
Ми то си зависи от общината..... Каква е таксата?

# 575
градината при полицията . Не мисля, че така е било за всички семейства. Само за конкретния случай, както разбрах.  .......От това, което слушам от майки познати, за случващото се по градините #Crazy положението , изобщо не е добро. Безумие не е само таксата.
Извинявай ама това ми звучи като слух само да се дразнят хората Stop
Силве таксата е 15 лв на месец

# 576
megiAN случката е факт от това лято, ако подлагаш под съмнение казвайки, че ти звучи като слух

# 577
Най ме ядоса това че никой не събра майките да им каже простичко и чисто човешки за кво става въпрос и че ще се дължи такава сума, просто си го въведоха тихомълком и отивайки септември на детска ти заявяват че дължиш 45лв за 3 месеца през които моето дете и един ден не е ходило.Съжелявам обаче това си е жив рекет и изнудване Naughty. Но естествено всички мълчим и си плащаме бясна съм #Cussing out

# 578
mamok, а по закон имат ли право или е своеволие?

# 579
  • София !
Здравейте момичета  Hug ! Първо се извинявам че така нахлувам в темата , но искам да ви попитам нещо , тъй като забелязвам че сте Самоковски мами  Simple Smile Та така аз съм от София , но ММ е от Самоков , следователно ще си живея тук при него . Но понеже не съм много запозната с лекарите тук , въпроса ми е бременна съм в 25г.с. , започнах да ходя на консултация при др.Каримов . Искам да ви попитам какво ви е мнението за него ?  newsm78 

# 580
  • в Надежда-та
bunny : )   welcome

# 581
  • Високо в планината на изобилието
Добре дошла,bunny!Радвам се,че ще има нови членове наша самоковска банда!Пожелавам ти спокойна бременност и здраво бебче на края!За др.Каримов нямам лични впечатления,но пак моите приятелки-самоковки като че ли не се доверяват на местни лекари,а следят си бременността и раждат в София.

# 582
  • София !
Благодаря ви за пожеланията , и за това че ме приехте при вас  Hug . А относно др.Каримов , аз чух доста добри отзиви за него , и за това и започнах там да ходя на консултации . Но все пак ми се искаше да чуя и още мнения  Flutter .

# 583
Здравей bunny : ) ,
Познавам няколко майки раждали при д-р Каримов.Доволни са от него, много. Не се притеснявай. Как върви бременността , знае ли се какво ще е бебчето?

# 584
  • София !
Честно казано за сега и аз съм много доволна , радвам се че попаднах на него , много е внимателен  Peace .
А бременността да чукнем да дърво за сега всичко е нормално , дано и за напред да е така  Praynig . Нещо днес на изследванията излезе че хемоглобина ми е нисък , но док. ми предписа ФЕРО-ФОЛГАМА , сега ще започна да го пия , ще почна и да ям повече храни богати на желязо , и дано да се покачи .
Иначе бебчето ще е момиченце  stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт